Suspendare rest interdictie Germania

Post Reply
avemaria2012

Suspendare rest interdictie Germania

Post by avemaria2012 » 13 Nov 2012, 12:53

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce sanse am de a mi se ridica interdictia de pe teritoriul Germaniei in urma savarsirii unei infractiuni:am executat o pedeapsa de 2 ani si jumatate din 5ani cati mi-au dat, dar la cererea mea am fost expulzat in Romania cu interdictie pe 10 ani de a mai intra pe teritoriul Germaniei.Sunt mai bine de 6 ani in Romania deci au mai ramas 4 ani.Ce procedura exista pt. a mi se ridica interdictia pe perioada ramasa(4 ani)?Mentionez ca am doi copii in Germania si as avrea sa-i ajut sa le fie mai bine.Va rog sa ma ajutati!Multumesc.

C_A_Coltuc

Re: Suspendare rest interdictie Germania

Post by C_A_Coltuc » 13 Nov 2012, 15:11

Hotărârea prin care se pronunţă ridicarea interdicţiei îşi produce efectele de la data rămânerii definitive. Ea se comunică, de către instanţa care a pronunţat-o instanţei locului unde s-a transcris hotărârea de punere sub interdicţie, spre a fi operată în registrul anume destinat. Încetarea dreptului de reprezentare al tutorelui va fi opozabilă terţilor numai de la data când a fost făcută menţiune despre ridicarea interdicţiei pe marginea hotărârii prin care s-a instituit această măsură.

avemaria2012

Re: Suspendare rest interdictie Germania

Post by avemaria2012 » 13 Nov 2012, 16:13

Buna ziua,
eu va multumesc pt. raspuns numai ca nu am inteles aproape nimic din ce mi-ati scris.Cererea de ridicare a interdictiei a fost inaintata Judecatoriei de acolo dar din pacate nu am primit nici un raspuns de la ei.Ce pot face si care este procedura?, ar trebui sa mai trimit eu ceva la ei?Multumesc mult!

Leon Carmen

Re: Suspendare rest interdictie Germania

Post by Leon Carmen » 13 Nov 2012, 17:13

In practica sa in domeniu, Curtea Europeana a Drepturilor Omului a stipulat ca in general, masurile de limitare a exercitiului dreptului de libera circulatie, pot fi aplicate impotriva unor persoane condamnate pentru infractiuni savarsite pe teritoriul statului respectiv.
Ar trebui sa luati legatura cu avocat german, deoarece masurile de interzicere a aflarii pe teritoriul unui anumit stat este apanaj al suveranitatii acelui stat, chiar in contextul integrarii comunitare. Germania a luat o astfel de masura, justificata dealtfel, pentru protejarea drepturilor si libertatilor, avand scopul legitim de a preveni fapte de natura a aduce atingere ordinii publice in acel stat. Acel avocat, probabil, v-ar putea reprezenta mai bine interesele acolo, deoarece a trecut o perioada de timp rezonabila, si ar putea sa arate instantei ca ati avut o buna conduita buna in ultimii 6 ani.

avemaria2012

Re: Suspendare rest interdictie Germania

Post by avemaria2012 » 13 Nov 2012, 19:01

In primul rand as vrea sa va multumesc pt. raspunsul dat, dar nu am inteles ceva si anume:as dori sa va intreb:ce ati vrut sa spuneti prin''masurile de interzicere aflarii pe terit.unui anumit stat este APANAJ al suveranitatii acelui stat, chiar in contextul integrarii comunitare''?
Imi cer scuze, dar eu chiar nu ma pricep la termeni de genul asta.Daca as intelege mai bine poate as avea o sansa sa merg mai departe.Imi este dor de copii si nu numai ca as vrea sa-i vad dar as vrea sa-i si ajut.

MULTUMESC MULT!

johei

Re: Suspendare rest interdictie Germania

Post by johei » 13 Nov 2012, 22:58

Nici nu ai cum sa intelegi,intrucat tu ceri de la avocati romani informatii privitoare la ridicarea interdictiei aplicata de nemti.
Trebuie sa intrebi in Germania ce si cum, nu aici...
Cauta un avocat in Germania si vezi ce sanse sunt, ca aici in afara de ceva informatii de regula cu caracter general nu cred sa primesti...
Oricum, e o procedura destul de speciala si nu cred ca-s multi care o stapanesc cu adevarat.
Cu alte cuvinte.. o sa coste ceva!

avemaria2012

Re: Suspendare rest interdictie Germania

Post by avemaria2012 » 14 Nov 2012, 13:29

MULTUMESC DIN SUFLET pt.ajutorul dat.Mi-ati fost de mare folos si va doresc mult SUCCES IN TOT CEEA CE FACETI SI VA MAI DORESC SA RAMANETI LA FEL DE INTELEPTI SI CU OCAZIA ALTOR PROVOCARI.

O ZI EXCELENTA!!!!!!!!!!!!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 30 guests