Dizolvare firma
Dizolvare firma
Buna ziua, sunt persoana cu handicap gradul 1 definitiv, am mostenit in urma cu un an o firma de la tatal meu, care in prezent este suspendata. Intrebarea mea este, daca vreau sa inchid definitiv aceasta firma, trebuie sa platesc ceva taxe avand in vedere ca sunt persoana cu handicap? Mentionez ca firma nu a avut nici o activitate. Multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Re: Firma
Avand in vedere ca sunteti persoana cu handicap, cred ca nu banii reprezinta o problema ci zecile de drumuri pe care trebuie sa le faceti.
Daca nu aveti datorii, si sunteti asociat unic, va recomand dizolvarea voluntara, fara lichidator. Costa sub 500 de lei.
Veti avea nevoie printre altele de:
-balantele de la sfarsitul fiecarui an si balanta pe ultima luna(aceasta trebuie sa fie pe zero);
-certificate fiscale ca nu aveti datorii(2 certificate, si pentru fiecare trebuie sa aduceti vreo 10 documente - copii dupa ci, dupa actul CUI, acte de la contabilitate, etc)
-bilant de lichidare, intocmit de un expert contabil.
Era sa uit. Primul pas este sa inchideti toate conturile bancare, daca nu ati facut-o deja. Asta dureaza o luna
Mai bine cautati sa cedati gratuit firma cuiva, care are nevoie de o firma.
Daca nu aveti datorii, si sunteti asociat unic, va recomand dizolvarea voluntara, fara lichidator. Costa sub 500 de lei.
Veti avea nevoie printre altele de:
-balantele de la sfarsitul fiecarui an si balanta pe ultima luna(aceasta trebuie sa fie pe zero);
-certificate fiscale ca nu aveti datorii(2 certificate, si pentru fiecare trebuie sa aduceti vreo 10 documente - copii dupa ci, dupa actul CUI, acte de la contabilitate, etc)
-bilant de lichidare, intocmit de un expert contabil.
Era sa uit. Primul pas este sa inchideti toate conturile bancare, daca nu ati facut-o deja. Asta dureaza o luna
Mai bine cautati sa cedati gratuit firma cuiva, care are nevoie de o firma.