Practica Legea 10
Practica Legea 10
A fost implicat cineva de pe acest forum in vreo cauza pe legea 10? M-ar interesa cam care e atitudinea instantelor in procesele respective, daca a castigat cineva etc
Problema pe care mi-o pun eu, justificata sau nu, este ca ei sa nu-mi spuna ca s-a prescris dreptul meu de a cere obligarea primariei de a face o oferta(au trecut mai mult de 3 ani de la notificare). Citind normele metodologice mi-a venit ideea sa le fac acum o declaratie expresa cum ca nu mai detin nici un act si ei din momentul respectiv vor fi obligati sa-mi raspunda in 60 de zile.DAca nu raspund, bag actiunea
Nu stiu la ce anume te gandesti cand spui "declaratie expresa"... Cred ca oricum e prea tarziu sa faci demersuri la nivel de Primarie. In ce priveste actiunea inclin sa cred ca, avand in vedere ca are ca obiect stabilirea dreptului de proprietate, nu este limitata la termenul de 3 ani. Chiar si in situatia in care se stabilesc masuri prin echivalent este vorba tot de o recunostere a dreptului tau de proprietate. Poti sa mai lecturezi Ioan Adam, legea 10 comentata dupa aparitia normelor metodologice.