software legislativ

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
gojira

software legislativ

Post by gojira » 03 Oct 2011, 20:29

Buna seara,

Sunt administrator al unei firme de consultanta pentru protectia mediului. Doresc sa fiu la curent cu legislatia nou aparuta, romaneasca (Legi, HG, OUG, etc) si europeana (Directive, Decizii, Regulamente).
As dori sa stiu ce software legislativ mi-ar fi util pentru desfasurarea acestei activitati. Mi-as dori sa aiba un motor de cautare mai complex sau setari pentru a fi informat despre legi in privinta domeniului meu de activitate.
Ideea ar fi sa nu cumpar un soft legislativ in care sa ma incurc din cauza multitudinii de legi care nu ma prea intereseaza.

Imi cer scuze pentru limbajul meu, mai de balta si sper sa ma fac inteles. Mentionez ca nu am luat niciodata contact cu vreun software de genul.

Multumesc anticipat.

DanisGlemme

Re: software legislativ

Post by DanisGlemme » 23 Nov 2022, 16:47

Ce știi despre software - ul pentru afaceri? Vreau să încep propria mea pornire, dar nu am suficiente idei acum introduc software-ul lor convenabil și ce companie mă va ajuta cu unele probleme IT.

MansonRamischez

Re: software legislativ

Post by MansonRamischez » 23 Nov 2022, 16:51

Dacă sunteți interesat de afaceri online - întrebarea dvs. este destul de rezonabilă. Din experiența mea, trebuie să aveți un serviciu care să vă ajute de fiecare dată dacă veți avea unele probleme cu software-ul dvs. În consecință, vă pot împărtăși un contact al acestei companii SAM Romania unde primesc ajutor cu soluția IT pentru afacerea mea. Apropo, presupun că vei fi bucuros să apelezi la ei și îl vei împărtăși cu băieții tăi.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 38 guests