Statutul profesiei de avocat - varianta pentru examen

Discutii privind profesia de Avocat. Organizare. Fiscalitate.
Post Reply
Calyope

Statutul profesiei de avocat - varianta pentru examen

Post by Calyope » 07 Sep 2011, 15:26

Supun spre dezbatere urmatoarea problema. Eu am trimis urmatorul mesaj la UNBR si la Baroul Bucuresti, dar nu am primit raspuns.

In numele tuturor candidatilor la examenul de primire in profesia de avocati, va rog sa publicati EXACT forma Statutului profesiei de avocat pe care trebuie sa o studiem in vederea sustinerii examenului.

Nelamuririle noastre au pornit de la urmatoarele :

1. In Hotararea nr. 4/2011 UNBR se solicita studierea statutului doar cu modificarile pana in anul 2009, respectiv pana la Hotararea UNBR nr. 519/2009. Intre timp au existat si alte modificari precum cele din Hotararea nr. 1/2011 in urma careia editurile au si actualizat statutul punandu-l la vanzare in librarii.

Exemplu : http://www.ujmag.ro/***/Legea-profesiei ... arie-2011/

2. Ultimele modificari survenite sunt cele din Hot. 14 si 15 UNBR atasate aici : http://unbr.ro/fisiere/file/CONGRES_201 ... 230611.pdf

3. Pe de alta parte, in partea finala a Hotararii nr. 4/2011 UNBR se prevede " Lucrãrile de specialitate sau orice altã documentaþie, consultate în vederea pregãtirii pentru examen, se vor aduce la zi, în raport cu modificãrile legislative intrate în vigoare pâna la data de 01.07.2011."

Fiind astfel profund nelamuriti cu privire la care varianta a Statutului este cea pe care trebuie sa o studiem in vederea sustinerii examenului, solicitam sa publicati un anunt pe site-ul UNBR si/ sau INPPA care sa fie adus la cunostinta tuturor. Dorim de asemenea ATASAREA Statutului pe internet.

Va multumesc anticipat in numele tuturor candidatilor la examen.

Deci IN TEMATICA ei solicita statutul actualizat pana in 2009 !

Voi ce stiti despre chestia asta?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 41 guests