Pierderea apartament 3 camere Centrul Civic Bucuresti, prin antecontract de V/C facut in 2003.Pentru neplata pretului la data stabilita in antecontract, dupa 4 luni am cerut Instantei rezolutiunea antecontractului, prin viclenie promitentul cumparator s-a instalat in proprietate, a schimbat toate incuietorile si-a adus un fiu adult din republica moldova si ne-a interzis accesul in proprietate si in bunuri care nu faceau parte din antecontract.
Dupa aproape 4 luni depunde intampinare si cerere reconventionala prin care in lipsa platii pretului cere instantei sa-i dea o sentinta care sa tina loc de act autentic de vanzare-cumparare.
Desi in rezolutiune instanta de fond da 10(zece) termene si in final respinge si actiunea noastra si a paratului.
Apelul respectiv recursul, paratul si-l motiveaza dupa aproape 6(sase) luni si-l depune la o alta instanta decat cea a carei hotarare o ataca.
Tribunalul Bucuresti in loc sa-l sanctioneze anulandu-i recursul, ii da proprietatea neplatita cu decizie D.C 161/R/2007 care sa tina loc de act de vanzare cumparare fara expertiza cu valoarea de circulatie a bunului la 4(patru) ani dupa incheierea antecontractului
Fara despagubiri fara lipsa de folosinta timp de 4(patru) ani, ii da adresa la proprietatea noastra fara ca paratul sa fi cerut vreodata acest lucrul.
Decizia nu este motivata in drept.
Cu cheltuieli de judecata de peste 7.000ron.
Am platit si intretinerea si dupa acest troglodit printr-o executare clandestina de care nu am avut cunostinta, mi-a furat toate lucrurile din apartament impreuna cu avocatul(avocat care este si administrator in acel imobil).
Cu 2 (doua) luni inainte de avea decizia 161/R/2007 T.B. moldoveanul a facut un antecontract de vanzare cumparare cu o avocata Bodirlau Mihaela, autentificat la BNP Ilie Adriana.
Dupa ce a luat si decizia 161, a facut un nou antecontract cu aceeasi escroaca in care ii promite sa-i vanda apartamentul meu neplatit cu 220.000Euro, luand un avans de 10.000 Euro.
O saptamana mai tarziu, la acelasi BNP Ilie Adriana face si un act aditional in urma caruia mai primeste 10.000 Euro.
In prezent in apartamentul functioneaza biroul avocatura al numite escroace Bodirlau Mihaela, care are FIX 10 avocati colaboratori, pusi la intretinere doar 3 persoane.
In plus taxe si impozite sector 1 si taxe si impozite sector 3 ma obliga la plata impozitului din cedarea locuintei inclusiv pana in luna decembrie 2009.
Detalii sunt mult mai multe, falsurile sunt coplesitoare, pentru orice alte detalii va stau la dispozitie.A mai auzit cineva asa ceva, ca un sarantoc din Republica Moldova, sa devina proprietar cu doar 5.000 Dolari, si sa vanda ulterior cu 220.000 Euro.
Numele tuturor acestor escroci sunt: Gheorghiu Dumitru si Dumitru Eugen (cu care am incheiat antecontractul), avocat Nemes Vasile, Avocat Predonu Ion, BEJ Dima Mihai, Avocat Bodirlau Mihaela, Darie Gheorghe, Darie Lucia (ultimii 2 finantandu-l pe Gheorghiu in toate "afacerile" lui in Romania), de fapt punandu-l pe Gheorghiu in fata.
Va multumesc,
Prof.Drd.Brich Cristina.
Fara tot ceea ce am ramas(casa si lucruri) erau pentru copilul meu(minor),
Cand justitia romana s-a grabit sa imbogateasca pe noii cetateni deveniti romani, eu acum ce sa mai fac?Dau ei mostenire copiilor lor.
antecontract fara a fi proprietar.ajutor.