Ce sa fac ca sa nu pierd avansul...

Vesti de interes.
Post Reply
dorulets

Ce sa fac ca sa nu pierd avansul...

Post by dorulets » 15 Mar 2010, 10:43

Imi poate spune cineva ce sa fac ca sa nu pierd avansul dat pentru o casa la o firma de constructii care intre timp a dat faliment?
Este cazul S.C. Sofati S.R.L. Hunedoara, care s-a angajat la constructia unor case cu valoare de contract de cca. 150.000 euro/constructie si terenul aferent si care este, in prezent, supusa procedurii falimentului, prin administrarea judiciara a Cabinetului Individual de Insolventa Holhos Grigore din Deva.
Se mai intamplă, an de criză, etc..., dar cand ti se atrage atentia ca daca vrei sa nu pierzi ceea ce ai investit – constructia fiind in stadiul executiei finisajelor – ar fi bine sa-l angajezi pe avocatul Viorel Muntean, ale carui tarife nu sunt de ici de colo, si pe deasupra mai pretinde si un bonus de circa 4-5.000 euro in caz de reusita, ce mai poti face? Caci degeaba te reprezinta oricare alt avocat deoarece in gratiile judecatorului sindic Livia-Daniela Sturza, se pare ca se afla doar omul cu pricina.
Si cu astfel de relatii inventivul Viorel Muntean iti asigura eliberarea de sarcina a imobilelor contractate (ipotecate în favoarea unei banci din Deva, pentru suma de aproximativ 90.000 euro fiecare) si intrarea in posesie, inclusiv obtinerea unui avantaj de cca.20.000 euro/contract, suma pe care de fapt poti sa o treci la pierderi, daca iti permiti, caci ea va reveni lui si actorilor din justitie.
Deci ce sa faci? Sa dai mita sau sa renunti la casa, adica la banii tai? Parca am fi la ruleta ruseasca!

LucianF

Re: Ce sa fac ca sa nu pierd avansul...

Post by LucianF » 16 Mar 2010, 00:36

Mergi la LICHIDATOR, inscriete la masa credala si fa cumva sa intri in comitetul Creditorilor. cand se stabileste tabelul nominal al creditorilor fiecare creditor direct sau prin reprezentant legal va vota pentru formarea COMITETULUI CREDITORILOR. Acesta poate conditiona modul de distribuire a activului societatii si atragerea raspunderii materiale a administratorilor. Situatia ta necesita mai multe detalii, ce contract ai cu societatea, in ce conditii sau dat avansurile, situatia terenului, etc...
daca poti da mai multe detalii.

razman

Re: Ce sa fac ca sa nu pierd avansul...

Post by razman » 20 Mar 2010, 21:46

LucianF wrote: ... COMITETULUI CREDITORILOR. Acesta poate conditiona modul de distribuire a activului societatii si atragerea raspunderii materiale a administratorilor.
De curios,....pe lege... cum poate conditiona, pe ce criteriu -ala are ala n/are, ala bala portocala, alba-neagra, dat cu banu', asul de dubă, sau cum? ....cand ordinea de distribuire este stabilita prin lege. De asemenea bine stabilita este si atragerea raspunderii, in conditiile limitativ prevazute de lege.
Acuma sigur ca la noi se poate orice..oficial doara ,, Land of choice''

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests