Raspuns urgent

Succesiuni, Terenuri, Constructii, Dezmembraminte, Societati Comerciale
Post Reply
onita

Raspuns urgent

Post by onita » 18 Jan 2010, 11:34

Buna ziua!
As avea nevoie de parerea dvs....speta mea este: suntem 3 frati si mama. Apartamentul este pe numele mamei, insa neavand resurse financiare, eu platesc de aproape 15ani toate utilitatile: intretinere, lumina, impozite, renovari...plus o renta lunara pt mama. Situatia ar fi ok si nu m-ar deranja, daca macar as vedea macar un pic de ajutor din partea fratilor mei(de nenumarate ori, apartamentul a ajuns in executare judecatoreasca pt ca nici unul nu s-a sinchisit a plati). Am uitat sa spun ca eu nu locuiesc in apartament, ci doar fratii mei si mama. Stau cu gazda si imi platesc si eu darile mele, asa ca a ajuns sa fie putin cam greu dpv financiar.
In prezent, apartamentul e pe rol la judecatorie, IAR, pt ca s-au adunat sume uriase la intretinere si urmeaza sa fie executat.
Intrebarea mea este: Pot sa fac vreun act prin care atunci cand mama nu o sa mai fie, apartamentul sa imi ramana mie, binentels, continuand sa am grija de mama si de cheltuielile aparatamentului? Nu mi se pare normal, atata timp cat eu ma zbat intre doua case, la o succesiune sa vina cu pretentii si cei doi frati.

Va multumesc!

vulpacris

Re: Raspuns urgent

Post by vulpacris » 18 Jan 2010, 11:46

Contract de intretinere cu mama dvs., vi-l face notarul, si pastrati absolut toate chitantele si actele doveditoare ale platilor facute de dvs., pentru acel apartament.

Niste declaratii date in fata notarului public din partea fratilor dvs. prin care va recunosc cheltuielile facute de dvs. pana acum, precum si pe cea care urmeaza sa o faceti si, acordul lor ca mama sa incheie cu dvs contractul de intretinere, nu pot sa fie decat binevenite.

:cafea:

onita

Re: Raspuns urgent

Post by onita » 18 Jan 2010, 17:23

vulpacris wrote:Contract de intretinere cu mama dvs., vi-l face notarul, si pastrati absolut toate chitantele si actele doveditoare ale platilor facute de dvs., pentru acel apartament.

Niste declaratii date in fata notarului public din partea fratilor dvs. prin care va recunosc cheltuielile facute de dvs. pana acum, precum si pe cea care urmeaza sa o faceti si, acordul lor ca mama sa incheie cu dvs contractul de intretinere, nu pot sa fie decat binevenite.

:cafea:

MULTUMESC PT RASPUNS!

Post Reply