Vodafone - si cu garantie valabila cu si telefonul stricat
Vodafone - si cu garantie valabila cu si telefonul stricat
in urma cu un an si 6 luni am facut un abonament la Vodafone , si am primit un telefon gratis si 2 ANI DE GARANTIE. Plateam abonamentul luna de luna eram la zi cu factura. Dupa 8 luni mi s-a ars display-ul telefonului l-am dus la reparat si mi l-au primit. Au trecut cam 3 saptamani si m-au sunat ca telefonul costa 450 roni reparatia dar el fiind in garantie E posibil asa ceva GARANTIE CU PLATA nu am acceptat am cerut foaia de garantie si am vrut sa merg cu foaia la protectia consumatorului . ei cand au auzit asa neau vorbit altfel neau spus ca sa reinnoim contractul si ne da alt telefon dar nu neau spus ca eu o sa platesc si primul abonament . cand a venit prima factura de la reinoirea contractului am observat ca eu inca platesc si primul abonament acesta fiind de 15 euro pe luna telefonul fiind nereparat .pe data de 12 iunie 2009 mam trezit cu o factura de la vodafon cu suma de 1350 roni si o avertizare ca daca nu platesc aceasta suma va innainta proces in instanta va rog sa ma indrumati si pe mine ce ar fii de facut cu acest prim contract va multumesc pentru ascultare