Sarbatori fericite!

Vesti de interes.
wittmann

Sarbatori fericite!

Post by wittmann » 24 Dec 2008, 18:42

E ajunul Craciunului si vad ca toti sunt suparati si nimeni nu ureaza nimanui nimic.... :( :( :( Asa ca o sa va urez eu pe toti:
Noroc mult si sanatate
Mult belsug si bunatate
Noul An sa va aduca
toate astea FARA MUNCA!

La Multi Ani, Happy Hanukkah si... SALVATI BALENELE !!!! :floare:

sah

Post by sah » 24 Dec 2008, 19:33

Craciun fericit la toata lumea.

wittmann...care balene ? :grin:

amitza

Post by amitza » 24 Dec 2008, 20:42

eu nu vreau sa salvez balenele............................eu vreau pace in lume :grin:

Multa sanatate, bucurie, iubire si fericire pentru voi si pentru familiile voastre!: :floare: :floare: :floare:

am scris mare...............ca sa nu mai zica ursu ca nu vede :mrgreen:

mariusms

Post by mariusms » 24 Dec 2008, 22:07

amitza wrote: ............................eu vreau pace in lume :grin:
Craciun fericit si imbelsugat si sa va ganditi si la copiii din Somalia.
Mitzo, tu te pregatesti de miss univers? :-P

bobocel

Post by bobocel » 25 Dec 2008, 13:04

SARBATOAREA NASTERII DOMNULUI SA VA UMPLE SUFLETUL SI CASA CU LUMINA, BUCURII SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI. CRACIUN FERICIT ! si multa sanatate

MedEx

Post by MedEx » 25 Dec 2008, 14:07

Eu sunt mai noua pe aici si asteptam sa sparga altul gheata! Va urez multa sanatate mul ta putere de munca si bafta laexamenele pe care le veti da in noul an. Fie ca mos Craciun sa raspunda la fiecare pe rand! Nu de alta dar in mod sigur nu scot astia la concurs atatea posturi cati sunte noi!
:floare: :cafea: :floare: :cafea: :floare: :cafea: :floare: :cafea: La multi ani!

ursu

Post by ursu » 25 Dec 2008, 16:25

La multi ani tuturor, Craciun fericit...si toate cele bune!

@witt:

חג מולד שמח

mazgalici

Post by mazgalici » 25 Dec 2008, 17:58

Povestea vascului

Demult, intr-o tara pierduta in munti, traia un negustor batran si singur. Intr-o seara, neavand somn, iese din casa si vede grupruri de oameni ce se indreptau spre acelasi loc.
Unul din acestia il trage de haine si ii spune: "Fratele nostru, vino!".
Frate?? El nu avea frati, avea doar clienti, care cumparau sau vindeau.

Toata viata a fost zgarcit si egoist si nu l-a interesat niciodata soarta semenilor sai.
Totusi unde mergeau? Curios, s-a alaturat unui grup de batrani si copilandri. Frati... Sigur, ar fi fost frumos sa aiba atatia frati!
Totusi inima ii spunea ca acestia nu ii pot fi frati. I-a inselat de prea multe ori si folosea orice siretlic pentru a scoate cat mai multi bani de la ei. Ba chiar specula lipsa de bani a celor in nevoie si nu a dat niciodata ceva pe degeaba.
Nu, nu putea fi fratele celor pe care i-a minti, i-a pacalit, i-a tradat. Si totusi, mergeau toti alaturi de el si astfel au ajuns impreuna la Pestera din Betleem.
Toata lumea ducea cate ceva, chiar si cei saraci, iar el, care era atat de bogat, nu avea nimic.
La intrarea in pestera a ingenunchiat spunand: "Doamne, am gresit fata de fratii mei. Iarta-ma!" Si sprijinit de un copac a inceput sa planga. La prima raza de lumina lacrimile straluceau pe doua frunzulite. Se nascuse... vascul.

Sarbatori fericite tuturor!

Melinda

Post by Melinda » 26 Dec 2008, 15:32

Sarbatori fericite! Sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. Ca de obicei, sa ne adunam in jurul bradului alaturi de familie si de cei dragi, sa lasam lumina Craciunului sa ne patrunda in case si sa ne bucuram de magia sarbatorilor. La multi ani!

serafim

Re: Sarbatori fericite!

Post by serafim » 27 Dec 2008, 00:31

wittmann wrote:E ajunul Craciunului si vad ca toti sunt suparati si nimeni nu ureaza nimanui nimic.... :( :( :( Asa ca o sa va urez eu pe toti:
Noroc mult si sanatate
Mult belsug si bunatate
Noul An sa va aduca
toate astea FARA MUNCA!

La Multi Ani, Happy Hanukkah si... SALVATI BALENELE !!!! :floare:

DAAAAAA Wittmann salvam balene !!! dar nu ne lasam si nu parasim forumul !!!

Sarbatori fericite!
Traiti clipa !!!
lasati dusmaniile si chestiile astea de 1 ban traiti in prezent si nu in himere savurati orice moment al vietii si nu intrati in ...mici amanunte ...ca pierdeti ESENTA !!!!

Da Wittman acum cinci ani ...parca salvam balene .....cu KKO erau vremuri frumoase....dar decat sa ne lamentam la ceea ce " a fost " ar fi mai bine sa avem grija de prezent !!!!

Sa putem zice ca da a fost un forum bun, este un forum bun si va fi BUN ...de noi depinde !!!!

La multi ani !!! inchin un pahar cu vin, o cupa de sampanie, o halba de bere...o ceasca de vin fiert etc. ( fiecare ce-si doreste ) in sanatatea voastra !!!!
:cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: :cafea:

elle_cv

Post by elle_cv » 27 Dec 2008, 10:24

Sarbatori fericite tuturor!

mazgalici

Re: Sarbatori fericite!

Post by mazgalici » 27 Dec 2008, 12:18

serafim wrote:
lasati dusmaniile si chestiile astea de 1 ban traiti in prezent si nu in himere savurati orice moment al vietii si nu intrati in ...mici amanunte ...ca pierdeti ESENTA !!!!
Ai dreptate, Serafim.
La multi ani, Gavrile. Stiu ca inca mai citesti forumul.

kinga

Post by kinga » 27 Dec 2008, 12:57

da de unde stii??? :-D :-D
a stiuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

forumu ala privat.... :-D :-D

si Serafime... lasa teoria.. praftica ne omoara... :lol: :lol: :lol:

toata lumea e tare buna si frumoasa.. si draguta si scumpa .. o noapte...

si de 20 februarie... sau 5 mai.. sau 1 august.. si 25 septembrie.. de ce nu tii pledoaria asta???

pentru ca nu-ti aduci aminte...

e usor sa tii prelegeri in ajun ... de craciun... ufffffffffffffff... hai sa lasam... cat de buni suntem.. si catolici.. ma rog ortodocsi.. ( se scrie cu cs sau x????) si cum credem in dumnezeu.. si nu facem rau.. etcccccc.....

alooooooooooo

fa asta 365 de zile.. nu 3 zile.. darrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

e greu sa fii craciunita tot anu.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

nu-i asa???

tristan

Post by tristan » 27 Dec 2008, 15:09

kinga wrote: ma rog ortodocsi.. ( se scrie cu cs sau x????) si cum credem in dumnezeu..
Eu zic ca mai important e sa scriem Dumnezeu cu D (mare), nu d(mic)! :cafea:

Sarbatori fericite la toata lumea!

kinga

Post by kinga » 27 Dec 2008, 15:40

tristan wrote:
kinga wrote: ma rog ortodocsi.. ( se scrie cu cs sau x????) si cum credem in dumnezeu..
Eu zic ca mai important e sa scriem Dumnezeu cu D (mare), nu d(mic)! :cafea:

Sarbatori fericite la toata lumea!
deaa.. zau ca asta conteaza Tristane.. D-ul...

ortografia si restu sunt importante :-D :-D :-D

Post Reply