Daca o persoana ajuta pe un hot dupa

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
krisstina

Daca o persoana ajuta pe un hot dupa

Post by krisstina » 06 Mar 2008, 04:28

kinga wrote:mda Ally stiu....

Daca o persoana ajuta un hot inainte de a savarsi un furt, se numeste COMPLICE si va plati pentru asta. Daca o alta persoana ajuta un hot dupa ce a savarsit fapta, se numeste AVOCAT si este platit pentru asta.

ete na... fiecare tre sa supravietuiasca cum poate.....
doar avocatii de elita... isi permit sa aiba fite.... :-D :-D :-D :-D
Dacă o persoană ajută pe un hoţ după ce a săvârşit fapta, se numeşte tăinuitor sau favorizator. Avocatul îl asistă juridic pe cetăţeanul care, deşi a furat, continuă să aibă drepturi, mai puţin cele restrânse prin hotărâre judecătorească.

O să-mi spui că ai glumit, dar nu e vorba numai de o glumă, e o mentalitate naţională, exprimată recent de Traian Băsescu, Preşedintele Românei, referindu-se la noul ministru al justiţiei, Cătălin Predoiu:

"Speculatiile care deja au inceput legate de faptul ca ati fi fost implicat intr-un contract sau altul sunt speculatii care nu au acoperire in legaturi care sa pericliteze integritatea dumneavoastra, in calitatea de ministru al Justitiei – un avocat, un bun avocat in drept comercial poate reprezenta pe oricine: astazi, pe mine, maine, pe domnul prim-ministru Tariceanu, poimaine, pe oricine, in chestiuni comerciale."

Adicătelea, dacă îl asist astăzi pe domnu Băsescu şi mâine pe domnu Tăriceanu în chestiuni penale mi-ar periclita integritatea?

kinga

Post by kinga » 06 Mar 2008, 08:20

Krisstina, ma lasi????

am glumit... iar daca tu nu ai simtul umorului.. asta e :lol: :lol:

Post Reply