examen inm 2008

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
corrine

examen inm 2008

Post by corrine » 19 Oct 2007, 18:27

SUNT NAIVA DACA SPER SA IAU DIN PRIMA ADM LA INM?sunt anul 4 si incerc sa dau la anu la inm si m au cam speriat discutiile de pe form.Inteleg ca unii au ramas traumatizati de examen

andreid

Re: examen inm 2008

Post by andreid » 19 Oct 2007, 18:37

corrine wrote:SUNT NAIVA DACA SPER SA IAU DIN PRIMA ADM LA INM?sunt anul 4 si incerc sa dau la anu la inm si m au cam speriat discutiile de pe form.Inteleg ca unii au ramas traumatizati de examen
Poti sa speri. Speranta moare ultima..(depinde ce ai mancat cand erai mica :-D) (sper ca nu te superi)

arian

Post by arian » 19 Oct 2007, 19:03

SUNT NAIVA DACA SPER SA IAU DIN PRIMA ADM LA INM?
in principiu nu ...

corrine

Post by corrine » 19 Oct 2007, 19:18

Multumesc ca nu mi ai omorat de tot speranta.Putin mai mult entuziasm nu-mi stica totusi

andreid

Post by andreid » 19 Oct 2007, 19:21

corrine wrote:Multumesc ca nu mi ai omorat de tot speranta.Putin mai mult entuziasm nu-mi stica totusi
Atunci...Sigur intri! :)

corrine

Post by corrine » 19 Oct 2007, 19:25

HEI,daca nu acum ,cand sa mai sper si eu?

andreid

Post by andreid » 19 Oct 2007, 19:29

corrine wrote:HEI,daca nu acum ,cand sa mai sper si eu?
Dupa :grin:

corrine

Post by corrine » 19 Oct 2007, 19:31

:-( NOT FUNNY

allynna

Re: examen inm 2008

Post by allynna » 19 Oct 2007, 19:34

corrine wrote:SUNT NAIVA DACA SPER SA IAU DIN PRIMA ADM LA INM?sunt anul 4 si incerc sa dau la anu la inm si m au cam speriat discutiile de pe form.Inteleg ca unii au ramas traumatizati de examen

Nu esti naiva, sunt care au luat din prima, dar trebuie "sa rupi cartile".

Apuca-te din timp de invatat, in sensul ca............ :grin: sper ca te-ai apucat deja.

Multa bafta iti doresc pt. licenta mai intai si apoi pt inm. :floare:

corrine

Post by corrine » 19 Oct 2007, 19:38

merci mult.cu licenta e mai usor ca le-a dat Dumezeu creier astora de la ub sa scoata lucrarea de diploma :grin:

kinga

Post by kinga » 19 Oct 2007, 19:53

corrine wrote:merci mult.cu licenta e mai usor ca le-a dat Dumezeu creier astora de la ub sa scoata lucrarea de diploma :grin:
mda....

allynna

Post by allynna » 20 Oct 2007, 13:47

corrine wrote:merci mult.cu licenta e mai usor ca le-a dat Dumezeu creier astora de la ub sa scoata lucrarea de diploma :grin:

Au scos lucrarea de diploma?? waau
Asta la ce Universitate, la Buc.?

gavril

Post by gavril » 20 Oct 2007, 14:03

"desteapta" miscare ..

jojo

Post by jojo » 20 Oct 2007, 14:18

in pofida faptului ca m-am chinuit grozav pe vremea aia (din diverse motive) s-o "redactez", sunt pro lucrare de diploma.
chestie interesanta... si acum sunt uimita, la examenul de admitere in avocatura, 2 subiecte din 3 la procedura penala, au nimerit din lucarea mea de licenta.
de era altfel, sunt convinsa ca picam s-apoi io altu nu mai dadeam pentru tot auru din lume

@corinne
traumatizati au ramas si unii si altii, examenele severe te marcheaza intr-un fel sau altul, crede-ma.

kinga

Post by kinga » 20 Oct 2007, 15:59

JOJO wrote:in pofida faptului ca m-am chinuit grozav pe vremea aia (din diverse motive) s-o "redactez", sunt pro lucrare de diploma.
chestie interesanta... si acum sunt uimita, la examenul de admitere in avocatura, 2 subiecte din 3 la procedura penala, au nimerit din lucarea mea de licenta.
de era altfel, sunt convinsa ca picam s-apoi io altu nu mai dadeam pentru tot auru din lume
@corinne
traumatizati au ramas si unii si altii, examenele severe te marcheaza intr-un fel sau altul, crede-ma.
si asa s-a nascut o stea... :-D :-D

eu imi aduc aminte .. examen de licenta...
drept civil... examen scris.. 5 subiecte plus speta.. examen eliminatoriu...
drept penal.. 5 subiecte plus speta... examen eliminatoriu...
o materie la alegere... examen eliminatoriu ..
sustinerea lucrarii de diploma...

de subiecte mai bine nu vorbim...
la civil .. erau niste subiecte .. ori stiai ori nu...
maximum 5 propozitii...

iar acu...
test grila.... :razz: :razz:

Post Reply