O altfel de vanatoare
O altfel de vanatoare
de curand,o societate comercia la cu capital al unui municipiu din romanica a dat un anunt intr-un ziar local,prin care face un apel la pf si pj sa predea cainii de pe strada acestei societati;deoarece prezenta lor pe teritoriul romaniei contravine prevederilor legale;societatea lor (cu capital,adica bani publici) recompenseaza efortul depus pentru predarea acelor animale cu 10lei /animal;va rog mult sa-mi dati un fir de care sa ma leg;e ca si cum politia ar plati fiecare cetatean binevoitor care vede un drogat,sa-l aduca la sectie;oamenii sunt amuzanti,dar ei chiar vorbesc serios; o asoc de protectie a animalelor ii poate da in judecata?eu sunt voluntar;multam fain anticipat!
buna!va rog o parere;nu stiu dece ma pot lega;daca dai din bani publici unor pf cate 10 lei /catel;pentru recompensarea efortului;cum ii scoti?din casa?pj dau factura;ele pot primi sume de bani pentru o activitate care nu este inscrisa in actul constitutiv?
sper sa aveti timp azi un minut si pentru mine;
sper sa aveti timp azi un minut si pentru mine;

sper sa ai dreptate. trebuie investigat putin asupra intentiilor lor si asupra activitatii care o desfasoara.Gavril wrote:pai mai au voie sa-i omoare? nu cred ..
a fost acum ceva timp forfota aia cu cainii comunitari. ii eutanasia. cand a venit nu stiu ce baronesa in tara. Cred ca Basescu era primar in Bucuresti atunci. dar stiu ca s-au demersurile primariei in sensul acesta.
in cazul in care totul este in ordine cu ei, atunci nu vad nimic rau in ceea ce fac.
functioneaza ca ecarisaj;7 zile apoi ii omoara;am scris corect;in acest moment,daca vrei sa adopti un caine de la ecarisaj;in toata tara se intampla astfel;dai banutii;150lei;primesti o chitanta;semnezi un contract intr-un singur exemplar;si primesti 1 bucata catel bolnav,vaccinat sau nu,necastrat;bolnavi care rezista max. 2 sapt;dar cu cip;ca daca doamne fereste iti scapa din lesa sa-ti dea amenda 1000 lei;
cainii nu primesc mancare in cele 7 zile;papi a lor se vinde la vecinii de cartier ai celor care lucreaza la ecarisaje;
cam asta e situatia;multumesc gavril,asteptam cu nerabdare sa postezi;si agenda;respect
cainii nu primesc mancare in cele 7 zile;papi a lor se vinde la vecinii de cartier ai celor care lucreaza la ecarisaje;
cam asta e situatia;multumesc gavril,asteptam cu nerabdare sa postezi;si agenda;respect