Wittmann ai "marca inregistrata" ???, ai drepturi de autor ??? pt avatar ???
comisar wrote:platitiva fratilor telefoanele si inchideti subiectul ce deja a devenit plictisitor,va platesc eu la fiecare telefonul numai sa nu va milogiti pe aici,si sa inventati n+1 motive,ai vorbit plateste,ca doar nu trebuie sa-ti platim noi telefonul.
Fuji wrote:![]()
![]()
![]()
Multumesc Gavrile pt. explicatii.
Se pare ca vorbim despre acelasi lucru dar, pe alta limba.
Nu intamplator am dat un extras din Titlul VI al L 99/1999
Cand bunul afectat garantiei, constand intr-o creanta baneasca, este cesionat....
De ex. daca A il imprumuta pe B iar B garanteaza rambursarea imprumutului prin cesionarea catre A a creantei pe care B o are fata de C, sunt aplicabile dispozitiile art.85 din Titlul VI al L 99/1999
Dar daca B cesioneaza lui A creanta pe care o are impotriva lui C ca o modalitate de transmitere a obligatiilor, pur si simplu, cu titlu oneros sau gratuit , sunt aplicabile disp.art.1391 si urm. C.civ.
Mai mult, daca citesti art.105 din Titlul VI al L 99/1999, o sa observi ca disp. codului civil referitoare la cesiunea de creanta , nu sunt abrogate.
Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare asigura publicitatea si opozabilitatea fata de terti a garantiilor reale mobiliare si nu a creantelor. Cu o sg. exceptie, prevazuta la art.98- Creditorii privilegiati, inclusiv statul si unitatile administrativ-teritoriale, pentru creantele provenite din impozite, taxe, amenzi si din alte sume ce reprezinta venituri publice, pot avea prioritate fata de un creditor cu garantie reala, numai daca si-au inscris creanta la arhiva sau, dupa caz, in documentele de publicitate imobiliara, inaintea inscrierii unei astfel de garantii de catre creditorul garantat. Deci, din moment ce creantele nu se inregistreaza la arhiva, nici cesiunea de creanta (atat timp cat nu priveste un bun afectat garantiei, constand intr-o creanta baneasca) nu este supusa prevederilor Titlului VI al L 99/1999. O atare cesiune se notifica debitorului potrivit art.1393 C.civ.Ori debitorul accepta cesiunea printr-un act autentic.
Ce zici Gavrile ?????Judecatorii aia despre care tu vorbesti, nu prea au inteles fenomenul....Mi-ar face candva placere sa le explic
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests