"Prima zi de înfatisare"

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
rox_alina

Post by rox_alina » 02 Dec 2005, 14:03

HEI, FELICITARI DL. GIOVANNI! Sa va fie masa masa, sa va fie casa casa! Sau invers, nu mai stiu cum era! Bravo, domnle, ai super note! Sa o stapanesti sanatos (profesia) si sa o exerciti cu placere si satisfactie! :cafea: :cafea: :cafea:
P.S. Aici ningeeee, mama! No car, no way!

Bafta la rezultate in continuare!

giovanni

Post by giovanni » 02 Dec 2005, 14:16

Mersi mult tuturor pentru urari. Asteptam acum sa vedem ce au facut Simmy si Vetabeta. Sunt sigur ca va fi bine si la ele. :lol: :lol: :lol:

innuenda

Post by innuenda » 02 Dec 2005, 14:34

Felicitari Giovanni, felicitari rox-alina! Sa va bucurati pana la capat de alegerea profesionala facuta! Mult succes!

vetabeta

Post by vetabeta » 02 Dec 2005, 14:35

Felicitari, Giovanni! Abia astept sa ne dai lectii din publicitate imobiliara! Ai vazut ca nu a fost dracul atat de negru pe cat ai crezut. Eu inca fierb in suc propriu, vorba unora, pt. ca la Cluj se dau rezultatele abia luni seara. Intre timp, asa pentru entrenament, m-a pus sefa la treaba. Asa ca nu am terminat bine cu cartil;e de la examen, ca acum citesc sute de pagini de jurisprudenta si imi prin urechile in pamanturi si retrocedari si cf-uri. Deja le visez noapte. Sa fie de bine ca nu strica daca iau examenul. Nu-mi pun problema ca nu-l iau ca invat din mai pentru el, am neglijat si copil si familie si tot! Asta e, sa dea domnul sa vad rezultatele!
Bafta in continuare si felicitari celor ce au trecut examenul! Sper sa fiti constienti ca adevaratul examen abia acum inepe. Si sper sa nu uitam pentru ce am inceput sa facem aceasta meserie! Cu Dumnezeu inainte!

rox_alina

Post by rox_alina » 02 Dec 2005, 14:58

:lol: o sa fie bine si la voi, o sa vedeti. cat despre invatat, abia acum incepe greul! avocatul meu deja mi-a spus sa-mi cumpar cizme de cauciuc si o grebla ca ma trimite pe teren cu L 18 in brate!

vetabeta

Post by vetabeta » 02 Dec 2005, 16:08

llooolll rox_alina! Eu de o saptamina "ling" Pandectele romane pe tot ce tine de Legea 18/19991, Legea 112/1995, partaj de bunuri, concubinii si bunurile proprii sau comune ale acestora si alte chestii dragute in materie de "pamanturi" si "averi". Si cand mai imi da sefa si cate o speta de succesiuni imi vine sa-mi pun mainile in cap! Ce-i misto e ca incep sa pricep cu ce se manaca toate astea. Dar chiar n-as vrea sa ma vad cu cizmele de guma prin Cuca Macaii si cu metrul in mina la masurat! :grin: Nu de alta, dar m-au dus ai mei suficient la sapa la viata mea ca sa-mi fie de-ajuns! :mrgreen:

giovanni

Post by giovanni » 02 Dec 2005, 16:18

Innuenda wrote:Felicitari Giovanni, felicitari rox-alina! Sa va bucurati pana la capat de alegerea profesionala facuta! Mult succes!
Iti doresc si tie mult succes, Innuenda. Sper sa ne intalnim intr-o zi, fata in fata la Curtea Suprema (ICCJ suna arhaic, nu-mi place termenul). :aplauze: :aplauze: :aplauze:
Sunt sigur ca vei intra. Bine ca nu a venit nimic din L 78/2000. Stii tu de ce. :-x

:floare: :floare: :floare:

nicuvar

Post by nicuvar » 02 Dec 2005, 17:23

Innuenda wrote:Felicitari Giovanni, felicitari rox-alina! Sa va bucurati pana la capat de alegerea profesionala facuta! Mult succes!
:aplauze: :aplauze: :aplauze:
Felicitari si din partea mea...
Am emotii, pentru ca nu mai am nici o veste de la ceilalti prieteni. :kiss:

rox_alina

Post by rox_alina » 02 Dec 2005, 17:29

multumim!

kary

Post by kary » 02 Dec 2005, 20:23

Ce bine de voi ca ati scapat de emotii...felicitari si succes in noua meserie celor care au trecut de acest prag, si-au facut un frumos cadou de sarbatori.... eu sunt noua pe acest forum, dar urmaresc cu mult interes discutiile. Sunt in asteptarea rezultatelor de la Bucuresti, urmaresc si forumul baroului B. unde se posteaza o groaza de ineptii...iti creste tensiunea...sper sa fiu si eu printre cei care vor lua startul.... Felicitari tuturor celor admisi! :floare: :floare: :floare:

innuenda

Post by innuenda » 02 Dec 2005, 22:00

Multumesc de urari si eu, Giovanni. Am incredere ca o sa fie bine. Cat depre site-ul Baroului, ala nu e site, e o rusine, ocazia pentru incultura, prost gust si frustrare sa iasa la iveala. Se mai ratacesc si oameni inteligenti pe acolo, dar dispar repede cand vad ce anturaj au. Pe cand site-ul nostru...E FRUNCEA! :lol: N-au nici o legatura cele doua site-uri ca nivel. Motiv sa-i felicitam inca o data pe administratorii site-ului astuia

razvanfer

Post by razvanfer » 03 Dec 2005, 11:55

Am luaaat si eu si abia acum m-am trezit din betia voluntara completa. Media a fost cam la limita, dar asta nu mai comporta interes din moment ce suntem acolo, avocati stagiari. Hmmm, suna frumos.

Am primit deja cadou de la maestrul meu stampilele care mai trebuie doar personalizate.

Felicitari tutror celor care au luat, si tinem pumnii in continuare celor ce inca nu stiu rezultatele, precum si celor care se afla in faza contestatiilor.

Giovanni, zi-mi un pic cati au picat la sb, cu ce medii s-a intrat, alea alea, ca eu nu am fost sa vad listele.

ildi

Post by ildi » 03 Dec 2005, 12:50

FELICITARI RAZVAN !!! Ma bucur mult pt. voi si va admir!
Ati muncit mult si meritati sa aveti parte de succese si bucurii !

femme

Post by femme » 03 Dec 2005, 13:43

FELICITARI TUTUROR !!!!!!!!!!!! :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze:
Eu inca nu am aflat nimic. Pana pe 10 trebuie sa se afiseze. Astept si eu cu nerabdare.

giovanni

Post by giovanni » 03 Dec 2005, 17:57

razvanfer wrote: Giovanni, zi-mi un pic cati au picat la sb, cu ce medii s-a intrat, alea alea, ca eu nu am fost sa vad listele.
Tare tantalau am fost cand am trecut pe la barou. M-am uitat sa vad daca cunoscutii au luat (te-am vazut si pe tine pe lista la limita) si luandu-ma cu mediile si alte cele am uitat sa numar cati au intrat si cati au picat, desi inca din capul locului imi propusesem sa-i "contabilizez" un pic. Oricum, cand mai am drum prin zona dau o tura si pe la barou. Iar de data asta am sa numar. Oricum, nu au fost foarte multi picati din ce-mi aduc aminte. Dar s-ar putea sa ma insel.

Post Reply