s-au afisat

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
axion

Post by axion » 19 Sep 2007, 17:11

Scuze, aveti dreptate, nu i-am vazut pe cei doi. Scuze!

kaizersoze

Post by kaizersoze » 19 Sep 2007, 17:53

se gandeste cineva ca acel candidat care a facut 29 la lsat sa fi raspuns corect la intrebarea anulata ...cat ar fi de sadic...si ca cel care a facut 83 la grila si 23 la logica are treaba cu dreptul si nu cu semafoarele...in rest FELICITARI SINCERE CELOR CARE AU LUAT PE BUNE.... :aplauze: :aplauze: :aplauze:

dasefx

Post by dasefx » 19 Sep 2007, 17:59

Ar trebui sa aiba ca doar e asistent universitar si avocat.

bator

Post by bator » 19 Sep 2007, 18:00

oare merita sa treci prin tot chinul asta si apoi sa fii nevoit sa optezi pentru procurori?apoi dai un def la fel de greu si sa te trezesti cu o multime de dosare, cu un prim care te piseaza sa rezolvi 70 dosare pe saptamana.
sincer unii dintre cei ce se bucura acum vor regreta.
apropos se stie ce se va intampla cu locurile scoase ?raman 100 la jud sau le reduc proportional?

flaviusnet

Post by flaviusnet » 19 Sep 2007, 18:09

bator wrote:oare merita sa treci prin tot chinul asta si apoi sa fii nevoit sa optezi pentru procurori?apoi dai un def la fel de greu si sa te trezesti cu o multime de dosare, cu un prim care te piseaza sa rezolvi 70 dosare pe saptamana.
apropos se stie ce se va intampla cu locurile scoase ?raman 100 la jud sau le reduc proportional?
e ca si cum ai zice: doamne fereste sa castig la loto, ca apoi o sa am atatea batai de cap sa administrez pogonul de bani...
cum sa nu se merite omule sa intri...chiar si in conditiile spuse de tine..acolo esti in sistem, acolo se trag sforile...

cyclop

Post by cyclop » 19 Sep 2007, 18:16

bator wrote:oare merita sa treci prin tot chinul asta si apoi sa fii nevoit sa optezi pentru procurori?apoi dai un def la fel de greu si sa te trezesti cu o multime de dosare, cu un prim care te piseaza sa rezolvi 70 dosare pe saptamana.
Cu numarul de locuri de judecatori sau procurori, probabil va fi exact ca si anii trecuti, vor fi negocieri crunte... :grin:

bator

Post by bator » 19 Sep 2007, 18:19

pai eu am terminat inm acum vreo trei ani si pot sa spun ca "a fi in sistem" nu inseamna mare lucru.sunt jud si chiar imi place, dar daca ai picat la procurori si nu iti place ceea ce faci e cam naspa.daca iti place munca de proc presupun ca e bine indiferent cat ai de lucrun dar altfel...

arian

Post by arian » 19 Sep 2007, 18:50

uite asa zic si eu ... saracii judecatori... :( cum or putea sa stea sa asculte tot felul de ineptii si la sfarsit sa se gandeasca cine o sa ia perdelele si cine serviciul de ceai :-D ...

cyclop

Post by cyclop » 19 Sep 2007, 19:00

arian wrote:uite asa zic si eu ... saracii judecatori... :( cum or putea sa stea sa asculte tot felul de ineptii si la sfarsit sa se gandeasca cine o sa ia perdelele si cine serviciul de ceai :-D ...
Uitasi de mileu si de pestele de pe televizor... :grin:

piorel

Post by piorel » 19 Sep 2007, 19:15

Mileurile... da. De macrame!
:-D

bonsa

Post by bonsa » 21 Sep 2007, 19:05

bai ariane..ce vrei..daca-s facute de mamuca fetii...cata emotie acolo..ia uite d-le la el..ce, nu-s importante mileurile, ha???

cats

Post by cats » 22 Sep 2007, 16:47

hihi...si includerea borcanelor de muraturi din camara in masa partajabila si problemele care apar ca nu mai exista la momentul pronuntarii hotararii...si da-i si motiveaza ca le-au mancat unii :mrgreen:

Post Reply