Vezi ca te trage de urechi Mirelle
lala wrote:Scar,vezi cum scrii.
Vezi ca te trage de urechi Mirelle
Exemple de intenţie directă de gradul II :mirelle wrote: "Ce e aia intentie de gradul II in dreptul penal? "
Vesnico, ti-ai facut cont special ca sa ne dai noua exemple cu intentia? Procentaj de 50% la prima ta aparitie.eterna wrote:Exemple de intenţie directă de gradul II :mirelle wrote: "Ce e aia intentie de gradul II in dreptul penal? "
- atunci cand hotul sustrage o geanta cu scopul de a-si insusi banii dar sustrage , cu aceeasi ocazie, si actele de identitate ale persoanei , care se afla in geanta respectiva ;
- o persoana care vrea sa se razbune pe alta persoana , taie cablurile de sustinere a liftului in care se afla rivalul sau cu inca 2 persoane . Avem intentie directa de gradul II in cazul uciderii celorlalte 2 persoane care se aflau in lift .
Nu te supara , dar chiar este prima mea aparitie :(mariusms wrote: Vesnico, ti-ai facut cont special ca sa ne dai noua exemple cu intentia? Procentaj de 50% la prima ta aparitie.
In primul rand, la primul exemplu ai intentie indirecta.
La al doilea, ai intentie directa, fara grade si alte subdiviziuni dintr-astea (care mai mult te-au incurcat). Codul prevede intentia directa si intentia indirecta. Restul e cancan.
, de asta mi-am permis sa intervin .Scuze daca am deranjat .Oricare dintre colegii care stiu aceste raspunsuri si doresc sa ne impartaseasca aceste cunostinte, este invitat sa o faca. Multumesc de implicare. Fara violente , va rog!
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests