Absolventii de INM, in perioada stagiaturii nu urmaresc niciun transfer. Urmaresc sa scape de definitivat, si examenul asta e probabil cea mai buna cale, data fiind diferenta vadita de grad de dificultate intre cele doua examene. Si mi se pare absolut normal.sfera wrote: Dar in ceea ce priveste politica de personal a CSM-ului am mari rezerve..... Si cea mai buna dovada este faptul ca foarte multi dintre cei intrati sunt absolventi INM carora nu li se acorda transferul. Asa ca ma intreb la ce mai exista institutia transferului, si nu in ultimul rand cum se acopera deficitul de personal atata vreme cat in interiorul sistemului se migreaza de fapt de la un post la altul...
Stiu eu si o facultate de stat (dintre cele destul de bine cotate) unde este exact la fel.KKK wrote: nnspe mii de facultati particulare ce accepta admiterea si trecerea prin acest sistem de invatamant juridic exact ca Voda prin loboda.
Examenul de capacitate ar trebui scos. E o prostie. Oricum nu pica nimeni (se ia a doua oaraAbsolventii de INM, in perioada stagiaturii nu urmaresc niciun transfer. Urmaresc sa scape de definitivat, si examenul asta e probabil cea mai buna cale, data fiind diferenta vadita de grad de dificultate intre cele doua examene. Si mi se pare absolut normal.
Sa fim onesti si sa recunoastem ca e total anormal ca un absolvent de INM sa mai dea inca un examen (capacitatea), dupa ce a dat o admitere INM (mult mai grea decat ex de admitere direct pe post), o gramada de examene in timpul INM-ului si un examen de absolvire INM, in conditiile in care cei care au 5 ani vechime dau un singur examen (mult mai usor decat fiecare dintre examenele date de cei care fac INM-ul.) si gata, sunt definitivi.
Fara suparare.
Oare de ce nu se da examenul de admitere in magistratura in acelasi timp cu examenul de admitere la INM, cu aceleasi subiecte si aceleasi probe?Cyclop wrote: Sa fim onesti si sa recunoastem ca e total anormal ca un absolvent de INM sa mai dea inca un examen (capacitatea), dupa ce a dat o admitere INM (mult mai grea decat ex de admitere direct pe post), o gramada de examene in timpul INM-ului si un examen de absolvire INM, in conditiile in care cei care au 5 ani vechime dau un singur examen (mult mai usor decat fiecare dintre examenele date de cei care fac INM-ul.) si gata, sunt definitivi.
Fara suparare.
adinutza scumpa si iubita, mai linistit sunt in avocatura decat acolo la ascultat toata ziua pareri ale altora intr-o sedinta fara a putea sa le dau o replica si apoi, in timpul ramas, sa citesc aceleasi pareri scrise ale altora exprimate prin cereri, intampinari, note scrise, concluzii scrise etc. Si dupa ce ascult si citesc atatea mai trebuie sa si motivez nu stiu cate zeci de incheieri (pt. exceptii) sau hotarari saptamanal.adina wrote:pt kkk,
schimbi avocatura cu magistratura că poate te saturi de ritmul infernal din avocatura .poate vrei mai mult timp liber şi vezi că banii te costă prea mult.poate pur şi simplu simţi o chemare,,,şi asta fără să auzi voci
KKK wrote:
, mai linistit sunt in avocatura decat acolo la ascultat toata ziua pareri ale altora
...
Lasa ca am vazut si parerea ta despre juzi. tot la sectiunea asta. nu e cazul sa aplici cu mine tactica asta prin invaluire. sunt vulpoi prea batran ca sa fiu pacalit asa usor ...kinga wrote: acu io stau si ma gandesc KKK.. daca nu ar fi frustratii aia.. tu cu cine ai mai vorbii????
tu cu tine...![]()
si asta cu pararea altora..a fost tare...![]()
![]()
![]()
![]()
ca dor avocatii reinventeaza cumva dreptul??? nuuuu ...........spun si ei pararea altora... de prin tratate adunate![]()
![]()
![]()
![]()
so..io nu as fi asa de dura in calificare juzilor
Veronica wrote:Fraiera care a trantit primul post este un om din sistem, fost sau actual auditor! N-o cunosc si nici nu ma intereseaza s-o stiu. Din ce scrie imi dau seama ca traieste aceleasi frustrari pe care le traiesc "palmasii sistemului", auditorii! Este frustrant sa vad cata masa de ratati intra in sistem. Sa nu credeti ca cei care ati intrat acum aveti vreun merit. Sunteti cel putin la fel de retarzi precum elle si matza aia penibila.
Iar, elle, te asigur, aduc osanale cerului ca nu ai intrat! La fel si pentru matza. Ar fi jale. N-am nicio satisfactie sa aflu ca acest cancan imi va fi coleg, insa daca ar fi sa aleg intre cancan si matzele astea de pe forum, l-as alege cu bratele deschise si daca voi v-ati mai naste de 5 ori.
Eu sunt elita sistemului si cel mai acerb critic al sistemului. Faptul ca eu sunt in sistem este o dovada ca voi nu aveti ce cauta acolo.
Pe de alta parte, sunt oameni in sistem carora elle si matza le-ar da fum.Asta nu e in schimb o justificare ca voi sa intrati! Suferinta ratarii voastre nu-mi trezeste nici placere, nici disconfort. Simplul fapt ca prezenta voastra nu polueaza sistemul e suficient de reconfortant pentru mine si o gura virtuala de aer proaspat pentru sistem.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests