POSIBIL CONCURS ADMITERE MAGISTRATURA OCT- NOV. 2009

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
angel

Post by angel » 19 Aug 2009, 21:04

:roll: si cine zicea domnle ca nu mai este "activitate"pe forum?! :roll: :|

:-D :-D si ce dezabateri la nivel...f inalt..Eba, Udrea...ce mai...un forum care se respecta :-D , chiar ca m-am amuzat copios.

Udrea tocmai ce-a declarat lui Firea ca ea este...avocat-jurist nu economist :-D :-D .E buna, e la ofeta:2 in 1 :grin: :|
@Marius ms: o fi Udrea naspa dar...are potenta...si nu doar juridica :-D

aidavoinea

Post by aidavoinea » 19 Aug 2009, 21:12

:-D ....Si inca ce activitate!!! Observi ce potenti suntem, nu?... Iar, unii, mai virili, chiar isi imagineaza ca si F... pe cine?!....Numai Dumnezeu stie! :-D

ignite

Post by ignite » 19 Aug 2009, 21:59

mai AIDA DE...vad ca suntem vinovati noi de nepotism pentru ca nu stiu ce defecte stricate avem noi si le ai observat tu.

nu bati departe! iti convine chestia asta. oare de ce? poate ca esti vreo nepoata...sau vreo persoana dintre cele care au ceva pe ochi?

vad ca te dai la mine...la altii...who are you?

cum poti sa spui ca eu sunt vinovat de nepotism? eu...altiii ca mine...in fine.

atat te duce pe tine dibla?

cu toata exprimarea ta si cu tot mesajul tau...prostia asta cu nepotismul te a dat de gol. gandesti scurt.

in rest, misto faza cu ODAR...frumos şi potrivit cuvant.

nepotismul este rezultatul mentalitatii comuniste. chiar si mai vechi.

facultatile particulare au aparut pentru nepotii care nu au reusit după revolutie la facultatile de stat.

acum am ajuns in asemenea hal...incat si la stat se face rahatul prastie.

ideea in sine cu fac private...nu e rea.

unele au niste biblioteci si niste profi, seminaristi foarte buni. chiar si studenti. insa...principalul lor scop e TRANSMITEREA JOBURILOR DIN GENERATIE IN GENERATIE, IN FAMILIE, FARA NICI O NERUSINARE.

E CA SI LA TEOLOGIE CU FACULTATILE ASTEA PARTICULARE. SA AI BARBA SI RESTUL...SE FACE.

IN REST...CRED CA SI TU SPERII MAIMUTA. ALTFEL...NU AI FI ADUS VORBA.

iRefutabil

Post by iRefutabil » 19 Aug 2009, 22:29

aidavoinea wrote:
Dehh, nu toti inteleg subtilitatile astea, gen "observ ca pe tine te bate viata flawless"!!!

flawless = adj; fără nici o fisură; perfect; ireproşabil; fără cusur

...ehh, ca nu te-oi fi referit tu la adunatura aia de "ciori" talentate din nordul Londrei, care-si spun FLAWLESS!
...IAR ma omoara excesul de logica!...sau excesul de lipsa!!!... :?
vai nu ai inteles subtilitatea :(( nasol
vezi uneori nici dictionaru nu te ajuta :(

cat despre tine ignite sa nu uiti sa iti dai refresh... ca daca iti da fatal error va trebui sa iti dai restart :-? si e pacat ca tocmai ma obisnuisem cu tine :-D

aidavoinea

Post by aidavoinea » 19 Aug 2009, 23:29

IGNITE wrote:mai AIDA DE...vad ca suntem vinovati noi de nepotism pentru ca nu stiu ce defecte stricate avem noi si le ai observat tu.

nu bati departe! iti convine chestia asta. oare de ce? poate ca esti vreo nepoata...sau vreo persoana dintre cele care au ceva pe ochi?

vad ca te dai la mine...la altii...who are you?

cum poti sa spui ca eu sunt vinovat de nepotism? eu...altiii ca mine...in fine.

atat te duce pe tine dibla?

cu toata exprimarea ta si cu tot mesajul tau...prostia asta cu nepotismul te a dat de gol. gandesti scurt.

in rest, misto faza cu ODAR...frumos şi potrivit cuvant.

nepotismul este rezultatul mentalitatii comuniste. chiar si mai vechi.

facultatile particulare au aparut pentru nepotii care nu au reusit după revolutie la facultatile de stat.

acum am ajuns in asemenea hal...incat si la stat se face rahatul prastie.

ideea in sine cu fac private...nu e rea.

unele au niste biblioteci si niste profi, seminaristi foarte buni. chiar si studenti. insa...principalul lor scop e TRANSMITEREA JOBURILOR DIN GENERATIE IN GENERATIE, IN FAMILIE, FARA NICI O NERUSINARE.

E CA SI LA TEOLOGIE CU FACULTATILE ASTEA PARTICULARE. SA AI BARBA SI RESTUL...SE FACE.

IN REST...CRED CA SI TU SPERII MAIMUTA. ALTFEL...NU AI FI ADUS VORBA.

H...AIDA...DE!!! :-D

IGNITE, tu pareai baiat destept! De ce trebuia sa dai tu cu mucii-n fasole?! :?

Uite cum facem, azi, dar numai azi!...Oferta limitata!...Dehh, incerc sa-mi adaptez si eu mentalitatea "comunista" la realitatea contemporana a economiei de piata! :grin:...
Voi repeta:"Cred ca suntem cu totii suficient de maturi incat sa fi depasit demult perioada scenariilor fanteziste despre o societate lipsita de coruptie si neatinsa de plaga "nepotismului"!
Din pacate, oricat de obiectivi si fair-play ne-ar placea sa credem ca suntem, ramanem, indubitabil, un neam de "dabijisti"!( sper ca stiti la care Dabija ma refer!)"
Analiza pe text, Ignite, fii atent la ce "m-a dus dibla"!:
- am spus ca, in traducere libera si facand total abstractie, (mea culpa in piata publica din Rm. Valcea si in prezenta primarului Gutau), de lipsa de profunzime a unora, ca nu cred ca ne mai facem ( noi, aceia, mai copti la "dibla", asa), vreunii, ILUZII despre inexistenta coruptiei si nepotismului, in pofida atator ani distanta de comunism ( asta pt. ca l-ai amintit) si in urma atator altor sacrificii reale ale celor care au incercat sa "creioneze" dupa 1989, portretul unei societati democratice ( si aici nu detaliez pt. ca nu vreau sa te pierd pe drumul "scurt" al gandirii mele);
- sa-nteleg ca suferi de "mania persecutiei"?...Te-am acuzat eu pe tine, IGNITE, sau pe oricine altcineva, de ceva?!...coruptie, nepotism...etc... Am spus doar, cu alte cuvinte, ca societatea in care traim este asa cum este si pt. simplul motiv ca noi insine, ca cetateni, la general vorbind, suferim de "dabijism", adica, Ignite, mai pe intelesul tau, ne cam F.... grija altuia, in loc sa ne concentram eforturile pe potentarea performantelor proprii, individuale, fie ele, de ordin profesional, social sau personal.
O societate performanta este suma performantelor individuale ale cetatenilor ei, IGNITE! :|

ODAR!!!...FFF. subtil, IGNITE, ce sa-ti spun!!!... :-D

In alta ordine de idei, IGNITE, scumpule, numai mintea ta de gänsac permanent iritat, ar putea trage concluzii de genul celor pe care le-ai expus in continuarea postarii tale si care consider ca nici macar nu merita un raspuns ! :-P

Si-apoi, IGNITE, scumpule, pe tine cred ca te cam cauta andropauza pe acasa si tu stai calare pe site, si-ti versi tooate tulburarile neurovegetative, de care numai tu "beneficiezi", :grin: pe cei care indraznesc, au tupeul, aroganta, bashca nesimtirea sa-si mai si dea cu parerea pe aici fara sa aiba "binecuvantarea" ta! Apropos, asta cum se obtine?...in scris,evident, dar cum, prin fax, e-mail?....

IGNITE, tu ai barba??? :?

aidavoinea

Post by aidavoinea » 19 Aug 2009, 23:44

iRefutabil wrote:
aidavoinea wrote:
Dehh, nu toti inteleg subtilitatile astea, gen "observ ca pe tine te bate viata flawless"!!!

...ehh, ca nu te-oi fi referit tu la adunatura aia de "ciori" talentate din nordul Londrei, care-si spun FLAWLESS!

cat despre tine ignite sa nu uiti sa iti dai refresh... ca daca iti da fatal error va trebui sa iti dai restart :-? si e pacat ca tocmai ma obisnuisem cu tine :-D

Baietel, tu nu ai creier nici cat sa treci strada pe verde! Prin urmare, shut the fuck up!!! :|
Esti enervant de repetitiv si "subtire"!
Culca-te si viseaza la o lume mai buna! Somn usor!

agenda

Post by agenda » 20 Aug 2009, 00:05

aidavoinea wrote:
iRefutabil wrote:
aidavoinea wrote:

Baietel, tu nu ai creier nici cat sa treci strada pe verde! Prin urmare, shut the fuck up!!! :|
Culca-te si viseaza la o lume mai buna! Somn usor!
aida, inainte il inaltai in sclavi...ce s-a schimbat...atidunea lui fata de tine? deodata nu are ignite creier? pt ca s-a luat de tine? nu te supara...era doar o curiozitate ...referitor la ce anume a schimbat atidudinea ta fata de el...

si mai am o curiozitate...ce pisici reprezinta maimuta :-D :-D :-D

fara suparare... da? doar ca ma irita putin schimbarea asta a vantului :razz:

hei! pana la urma cine sunt eu sa imi dau cu pararea..... so...somn usor tuturor :razz:

iRefutabil

Post by iRefutabil » 20 Aug 2009, 09:27

vai voinea esti idolul meu, imi place despre tine

vreau sa fiu si eu un wannabe ca tine

poti sa imi dai un autograf?
mersi anticipat

ps: uita-te repede in dictionar sa vezi ce inseamna si sa imi zici si mie "ca la carte"

iRefutabil

Post by iRefutabil » 20 Aug 2009, 09:38

ah apropo faceti circ pe aici si aveti pretentii... cadeti in derizoriu, "demni" de luati in ras... 4!!! luati loc
interesant ca aici in loc sa se discute informatii utile, interesante DESPRE INM, isi fac loc circarii cu frustrarile lor spalandu-si rufele in public
m-am amuzat copios... desi uneori erati de compatimit (ignite poate ne spui si noua ce gust are tastatura)

m-am distrat destul cu voi-circarilor (va stiti voi)

hai pa, va salut din mers ca am treaba :cafea:

iRefutabil

Post by iRefutabil » 20 Aug 2009, 10:25

inca ceva si cu asta chiar conchid
copilasi, voi vorbiti despre nepotism, coruptie morala - faceti multa teorie, dar adevarul e ca realitatea - practica va depaseste
voi dezbateti situatia nepotismului in Romania, ce credeti ca numai la noi exista problema?
situatia e aceeasi si in celelalte tari occidentale (stati voi linisiti)

coruptia morala exista peste tot in lume, nu ati descoperit voi apa si sapunul, diferenta intre Romania si celelalte tari consta in altceva copilasi

debitati vorbe goale, lipsite de continut fara sa deschideti macar ochii si sa vedeti ce se petrece in jurul vostru

in viata, indiferent ca sunteti avocat sau magistrat va veti lovi de 1% teorie (cat ati invatati in cei 4 ani de facultate) si 99% practica, iar voi dezbateti acest procent de 1% cu atata patima si inversunare - voi, oamenilor de rand :aplauze:
cum ziceam pe voi va bate viata...

hai p@ ca imi sunteti simpatici

aidavoinea

Post by aidavoinea » 20 Aug 2009, 11:16

[quote="agenda"][quote="aidavoinea"][quote="iRefutabil"][quote="aidavoinea"]

[/quote]

cat despre tine ignite sa nu uiti sa iti dai refresh... ca daca iti da fatal error va trebui sa iti dai restart :-? si e pacat ca tocmai ma obisnuisem cu tine :-D[/quote]

Culca-te si viseaza la o lume mai buna! Somn usor![/quote]

aida, inainte il inaltai in sclavi...ce s-a schimbat...atidunea lui fata de tine? deodata nu are ignite creier? pt ca s-a luat de tine? nu te supara...era doar o curiozitate ...referitor la ce anume a schimbat atidudinea ta fata de el...

si mai am o curiozitate...ce pisici reprezinta maimuta :-D :-D :-D

fara suparare... da? doar ca ma irita putin schimbarea asta a vantului :razz:

hei! pana la urma cine sunt eu sa imi dau cu pararea..... so...somn usor tuturor :razz:[/quote]

Agenda, draga, nu am absolut nici un motiv de suparare, numai ca tu, cred ca te afli putin in eroare! Te referi in postarea ta la IGNITE, dar citezi schimbul meu de replici, lamentabil, dealtfel, cu iRefutabil!

Cat despre "schimbarea vantului", pot sa te asigur ca este, eventual, din cauze pur meteorologice! :)

Imi mentin, in pofida replicii date lui IGNITE, parerea exprimata anterior la adresa catorva membri ai acestui forum, parere, care repet, este apreciativa! Nu spun acest lucru pentru ca ar putea fi vitala pt. cineva parerea mea, ci pt. ca nici unul dintre voi( cu mici exceptii, gen iRefutabil), nu ar mai reveni cu comentarii pe acest forum, daca ar fi convins ca, una peste alta, intr-un final, nu ar avea ceva de castigat! Fie strict informatii juridice, fie experienta, fie intelepciune, fie doar si un zambet, ca reactie la postarile colegilor, uneori, amuzante prin inversunarea lor! Insa, eu sunt convinsa ca, nici macar IGNITE, care-i zmeul zmeilor pe aici, nu este, in realitate, capabil de atata cinism, insensibilitate si sarcasm pe cat vrea el sa lase impresia aici!
Iar daca raspunsul meu la postarea lui IGNITE, vi s-a parut exagerat, atunci, chiar este! Am vrut doar ca IGNITE, (desi eu am fost o dulce alinare pe langa el), sa inteleaga ca este foarte usor pt. oricine, cu conditia sa accepte sa-si iroseasca cateva minute din viata, sa persifleze, si sa bata campii cu gratie, ...sau nu!

Din nefericire, simpla noastra convingere intima si un psihic de invidiat nu ne dau certitudinea valorii!

Agenda, imi pare rau ca te dezamagesc, dar nici macar eu n-am inteles care-i faza cu maimutza lui IGNITE, ceea ce iar ii da apa la moara lui IGNITE! NU-I ASA, SCUMPULE? :-D LUMINEAZA-NE!!!

ignite

Post by ignite » 20 Aug 2009, 21:56

AGENDA...DACA AI STI CAT AM RAS LA INTREBAREA TA CU MAIMUTA...

AI M AI INTREBAT SI ALTA DATA TOT ASA...CE NAIBA INSEAMNA NU STIU CE BALARIE DE CUVANT, IAR EU TI AM SPUS CĂ ... ŞTII TU.

CE IMI PLACE...CA NICIODATA NU TE PRINZI.

UNELE...SPERIE MAIMUŢA...ÎNŢELEGI?

ÎNŢELEGI.

AIDO...VRĂJEALĂ...DE VRĂJEALĂ.

EU AM AVUT FOARTE MULT TIMP PT ACEST FORUM. UNII ŞTIU ŞI DE CE. ŞI PENTRU ALTELE. PE ALTELE POATE AM FOST MAI PREOCUPAT DE CHESTII SERIOASE. AICI ... E MAI CU PATOS.

CUM SUNT EU IN REALITATE...DESTUL DE SCARBIT.

TU DOAR FACI PE INTELIGENTA. NU SPUN CA NU ESTI. ÎNSĂ...ATÂT.

NU TREBUIE NIMENI SĂ AIBĂ AUTORIZAŢIE DIN PARTEA MEA. DACĂ EŞTI DOBITOC...EŞTI FĂRĂ AUTORIZAŢIE. AŞA EŞTI ANTRENAT.

ASTA spui tu...nu ştiu de ce...probabil simţi tu o nevoie. nu ştiu de ce. nu ai avut altceva.

SPUN CE ÎMI VINE. se vede că unii aţi făcut ceva filologie. pentru că vă pricepeţi la vrăjeală, cuvinte.

veniţi cu aceste cuvinte...pentru că sunt prietenii voştri cu care vă daţi buni. voi nu sunteţi în stare şi veniţi cu prietenii...cuvinte.

rahat pe băţ.

da...aici ar trebui să fie informaţii în legătură cu INM.

acum eu nu mai am timp. mi-ar plăcea să mai scriu şi altele---să mai dau câte un răspuns...în fine...dacă mă pricep.

forumul asta este no 1 în materie de forumuri juridice (încă...vreo 2 luni) ŞI pentru că aici există astfel de discuţii STUPIDE şi sunt oameni vechi pe el. şi oameni care irită. sunt şi oameni foarte ok. se ştiu ei care sunt fără a le spune cineva.

atât şi nimic mai mult. altfel, site ul per ansamblu nu ar fi pe locul 1000, iar forumul pe 1.

în discuţiile astea...care mai de care...fiecare urmăreşte altceva. eu parţial mi am atins scopul. unii îl ştiu destul de clar. alţii nici nu visează despre ce este vorba.

nu ţi mai da cu părerea despre cum sunt eu în realitate...gânsac...sau drac belit...MERGI PREA DEPARTE ŞI ŢI ARĂŢI LIMITELE. iar nu asta ti e scopul.

irefutabilule...asta cu teoria ca teoria...dă-o bai în mama ei!

sunt oricum puţini care vorbesc măcar teoretic...restul FREACĂ MAIMUŢA---ÎNGROZITĂ.

tu FACI PE DESTEAPTA...DEŞI POATE NU E NEVOIE...EU ÎMI ARĂT FRUSTRAREA.

eu arăt asta ...la dobitoci.tu te mulţumeşti să fii deşteaptă.

ignite

Post by ignite » 20 Aug 2009, 22:09

observ ca imi spui ca sufar de mania persecutiei.

placa? cliseu? sau pur si simplu rahat!

dragă...mi-e pur si simplu scârbă...dacă ştii ce înseamnă scârbă cu adevărat.

care e faza cu piata publică? cu primarul Gutău? că e unul dintre corupţi?
şi cât de corupt...şi câţi idioţi...trebuie să ştii din moment ce aduci aminte despre un asemenea caz. sau ai adus vorba doar aşa...GUTĂU, FALCĂ, MAZĂRE...
au intrat în fondul de cuvinte al limbii române?
succes la tombolă!

ştii ceva...tu doar faci fraze...atât...faza cu sa nu mă pierd eu pe drumul scurt...e aşa...ca să fie. borna de pe drumul cunoaşterii arată...că AFRICA E DE RAHAT!

ASTA DA...INTELEPCIUNE...O societate performanta este suma performantelor individuale ale cetatenilor ei, IGNITE! DA ...DRAGĂ...COMUNISMUL E LA PUTERE.

CUM POTI SA TII MINTE ASEMENEA BALARII?

aidavoinea

Post by aidavoinea » 21 Aug 2009, 00:17

IGNITE, scumpule, hai sa lamurim cateva aspecte de baza, asta ca sa punem punct definitiv speculatiilor! :grin:
In primul rand, n-am nici o treaba cu filologia, am facut la A.S.E., Cibernetica, Informatica si Statistica Economica, sectia Informatica.
Nu mi-a placut! Deloc! Apoi, mi-am luat licenta in Stiinte juridice la Universitatea Bucuresti. De baza astea, de rest masterat, specializari,...ca toata lumea!
O fac pe desteapta pt ca, cel mai probabil, sunt, dar si pt. ca reactiile pe care le obtin in urma demersului, ma destind si de asta chiar am nevoie! Natura umana este surprinzatoare, iar explorarea psihicului masculin, este una din cele mai recente pasiuni. :lol:
Deocamdata, profesional vorbind, nu-mi dau cu parerea pe acest site, pt. ca nimeni nu are nevoie de drept corporatist si foarte putini de fiscalitate!
In plus, nici nu am timp, participarea la tombolele din Rm. Valcea imi ocupa 99% din existenta! :-D
Intr-un viitor oarecare, probabil iti voi calca pe urme,...asta daca voi ajunge vreodata la convingerea ca voi fi "omul potrivit, la locul potrivit"!...Daaaa...IGNITE, asa ca-n comunism! :-D Vezi, indoctrinarea isi spune cuvantul! :-D :-D :-D
IGNITE, scumpule, esti o prada atat de usoara! :lol:
"Mania persecutiei",este un simptom al unei boli psihice destul de comune, dar, care daca apare la gansacii permanent iritati, este semn ca...maimutza e ingrozita deja, asa cum, chiar tu bine ai sesizat! :-D :-D :-D
Hai mai, IGNITE, mai, chiar vrei varsare de sange??? :-D :-D :-D

Pt. sugestii si reclamatii sunati la 446483! :kiss:

Alisia

Post by Alisia » 21 Aug 2009, 09:22

aidavoinea wrote:am facut la A.S.E., Cibernetica, Informatica si Statistica Economica, sectia Informatica.
Nu mi-a placut! Deloc! Apoi, mi-am luat licenta in Stiinte juridice la Universitatea Bucuresti. De baza astea, de rest masterat, specializari,...ca toata lumea!
O fac pe desteapta pt ca, cel mai probabil, sunt,

Pt. sugestii si reclamatii sunati la 446483!
:grin: telefon este...hmmmm........mai lipsea sa-ti zici numarul de la pantof si culoarea parului.
in rest, eu propun sa faci un topic special pt tine in care sa te lauzi cat de studioasa si desteapta esti.... "unicato" :mrgreen:

Post Reply