Udrea tocmai ce-a declarat lui Firea ca ea este...avocat-jurist nu economist

@Marius ms: o fi Udrea naspa dar...are potenta...si nu doar juridica

vai nu ai inteles subtilitatea :(( nasolaidavoinea wrote:
Dehh, nu toti inteleg subtilitatile astea, gen "observ ca pe tine te bate viata flawless"!!!
flawless = adj; fără nici o fisură; perfect; ireproşabil; fără cusur
...ehh, ca nu te-oi fi referit tu la adunatura aia de "ciori" talentate din nordul Londrei, care-si spun FLAWLESS!
...IAR ma omoara excesul de logica!...sau excesul de lipsa!!!... :?
IGNITE wrote:mai AIDA DE...vad ca suntem vinovati noi de nepotism pentru ca nu stiu ce defecte stricate avem noi si le ai observat tu.
nu bati departe! iti convine chestia asta. oare de ce? poate ca esti vreo nepoata...sau vreo persoana dintre cele care au ceva pe ochi?
vad ca te dai la mine...la altii...who are you?
cum poti sa spui ca eu sunt vinovat de nepotism? eu...altiii ca mine...in fine.
atat te duce pe tine dibla?
cu toata exprimarea ta si cu tot mesajul tau...prostia asta cu nepotismul te a dat de gol. gandesti scurt.
in rest, misto faza cu ODAR...frumos şi potrivit cuvant.
nepotismul este rezultatul mentalitatii comuniste. chiar si mai vechi.
facultatile particulare au aparut pentru nepotii care nu au reusit după revolutie la facultatile de stat.
acum am ajuns in asemenea hal...incat si la stat se face rahatul prastie.
ideea in sine cu fac private...nu e rea.
unele au niste biblioteci si niste profi, seminaristi foarte buni. chiar si studenti. insa...principalul lor scop e TRANSMITEREA JOBURILOR DIN GENERATIE IN GENERATIE, IN FAMILIE, FARA NICI O NERUSINARE.
E CA SI LA TEOLOGIE CU FACULTATILE ASTEA PARTICULARE. SA AI BARBA SI RESTUL...SE FACE.
IN REST...CRED CA SI TU SPERII MAIMUTA. ALTFEL...NU AI FI ADUS VORBA.
iRefutabil wrote:vai nu ai inteles subtilitatea :(( nasolaidavoinea wrote:
Dehh, nu toti inteleg subtilitatile astea, gen "observ ca pe tine te bate viata flawless"!!!
...ehh, ca nu te-oi fi referit tu la adunatura aia de "ciori" talentate din nordul Londrei, care-si spun FLAWLESS!
vezi uneori nici dictionaru nu te ajuta :(
cat despre tine ignite sa nu uiti sa iti dai refresh... ca daca iti da fatal error va trebui sa iti dai restartsi e pacat ca tocmai ma obisnuisem cu tine
aida, inainte il inaltai in sclavi...ce s-a schimbat...atidunea lui fata de tine? deodata nu are ignite creier? pt ca s-a luat de tine? nu te supara...era doar o curiozitate ...referitor la ce anume a schimbat atidudinea ta fata de el...aidavoinea wrote:iRefutabil wrote:vai nu ai inteles subtilitatea :(( nasolaidavoinea wrote:
vezi uneori nici dictionaru nu te ajuta :(
cat despre tine ignite sa nu uiti sa iti dai refresh... ca daca iti da fatal error va trebui sa iti dai restartsi e pacat ca tocmai ma obisnuisem cu tine
Baietel, tu nu ai creier nici cat sa treci strada pe verde! Prin urmare, shut the fuck up!!!![]()
Esti enervant de repetitiv si "subtire"!
Culca-te si viseaza la o lume mai buna! Somn usor!
aidavoinea wrote:am facut la A.S.E., Cibernetica, Informatica si Statistica Economica, sectia Informatica.
Nu mi-a placut! Deloc! Apoi, mi-am luat licenta in Stiinte juridice la Universitatea Bucuresti. De baza astea, de rest masterat, specializari,...ca toata lumea!
O fac pe desteapta pt ca, cel mai probabil, sunt,
Pt. sugestii si reclamatii sunati la 446483!
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests