examen de admitere in magistratura 29 martie
Mai, dejavu, poate ai un alt "dejavu", care e de fapt realtatea in care traiesti, te trezesti lac de sudoare in camasa de forta, de unde vii si ne lasi.DejaVu wrote:Si va voi relata o povestioara...
Eu, avocat de profesie;
vechime am, desi nu profesez;
tatal meu - presedinte de Tribunal;
am fost implicat in oarece matrapazlacuri cu trafic de doguri, dar s-a "spalat"
inainte de a ma inscrie la examenul de admitere in magistratura, am avut un nefericit accident, in sensul ca am accidentat mortal doi tineri ce se aflau pe un scuter, dar se va "spala" din nou ( nu de alta, dar "nu" am fost eu la volan, ci o prietena :)) )
acum am avut "analiza" platita...100 K
TRUE OR FALSE?
Apropo, a vazut cineva filmul "memento" ? E fantastic.
am si eu mai multe povestioare:
medic ia mita de la pacient muribund, scapa cu amenda administrativa.
sofer fara pile cu 2,20 la mie alcool pur in sange ia 18.1 in recurs. multumeste curtii.
avocat trimis in judecata in stare de arest preventiv pentru trafic de influenta achitat de CAB. clubul avocatilor traficanti de influenta saluta sentinta. clubul avocatilor evazionisti protestează - "deci se poate ..."
politist de la circulatie moare sub tir in timp ce incearca sa evite coliziunea cu un sofer imprudent care ii taie fata nerespectand semnificatia indicatorului STOP
exhibitionist cu experienta agresat in scara blocului de o pensionară. 14-16 zile de îngrijiri medicale, dupa ce cade pe scari in urma loviturii primite cu sarsanaua plina de ceapa.
TRUE OR FALSE
si mai stiu o gramada, exemplele pot continua
medic ia mita de la pacient muribund, scapa cu amenda administrativa.
sofer fara pile cu 2,20 la mie alcool pur in sange ia 18.1 in recurs. multumeste curtii.
avocat trimis in judecata in stare de arest preventiv pentru trafic de influenta achitat de CAB. clubul avocatilor traficanti de influenta saluta sentinta. clubul avocatilor evazionisti protestează - "deci se poate ..."
politist de la circulatie moare sub tir in timp ce incearca sa evite coliziunea cu un sofer imprudent care ii taie fata nerespectand semnificatia indicatorului STOP
exhibitionist cu experienta agresat in scara blocului de o pensionară. 14-16 zile de îngrijiri medicale, dupa ce cade pe scari in urma loviturii primite cu sarsanaua plina de ceapa.
TRUE OR FALSE
si mai stiu o gramada, exemplele pot continua
Asa e. Pe aia nu am observat-o.
Ma repet: aia cu prejudiciul trebuia acceptata. E trasa de par explicatia lor.
In schimb, imi plac explicatiile bine motivate ale celor de la penal si procedura penala la rezolvarea contestatiilor. Trebuia totusi sa dea un raspuns acolo, macar de ochii lumii, ca asa se procedeaza. Nu : "comisia a respins in unanimitate...". Pai de ce? Ca asa vrea muschiul lor, pe ochi frumosi? Doua vorbe acolo...nu stricau.
Ma repet: aia cu prejudiciul trebuia acceptata. E trasa de par explicatia lor.
In schimb, imi plac explicatiile bine motivate ale celor de la penal si procedura penala la rezolvarea contestatiilor. Trebuia totusi sa dea un raspuns acolo, macar de ochii lumii, ca asa se procedeaza. Nu : "comisia a respins in unanimitate...". Pai de ce? Ca asa vrea muschiul lor, pe ochi frumosi? Doua vorbe acolo...nu stricau.