examen de admitere in magistratura 29 martie

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
elle_cv

Post by elle_cv » 01 Apr 2009, 16:58

veronicoooooooooooooooooooooo, lamureste dilema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De unde ai tu informatiile astea?

link

Post by link » 01 Apr 2009, 16:59

Acum de ce nu, daca asta e parerea ei si a dorit sa ne-o impartaseasca e dreptul ei. Nu a dat nimic de bun.

observer

Post by observer » 01 Apr 2009, 17:02

Nu are importanta.Probabil sunt din aceleasi surse care spuneau ca o sa dam la limbi straine examen. Si daca o fi adevarat ce zice si aia injura pe acolo ca am facut contestatii tot nu ma doare capul . Da sa ma faca prost aici am o problema.

In rest am auzit ca in toamna o sa fie vreme faina si ca o sa ne dea ceai in loc de apa plata fara lamuie.

Veronica

Post by Veronica » 01 Apr 2009, 17:03

Este purul adevar, my friend! Sa nu-mi spui mie maica omida daca nu se va intampla asa. :mrgreen: Observer, slava cerului ca nu ai intrat! Ai mentalitate tare paguboasa si partizana baiete. Pentru stiinta ta generala este un onor pentru magistrat sa-si respinga exceptia. Pe de alta parte sa consideri ca o exceptie ridicata din oficiu trebuie automat admisa inseamna sa nu intelegi arta echilibrului dintre rolul activ si nepartinire. Iar la CEDO vin condamnari garla din pricina legiuitorului si executivului in proportie de 95%. Impcati-va cu ideea ratarii. Dar nu v-ati gandit ca o sa fiti toti magistrati? :lol: Tulai doamne... :grin:

link

Post by link » 01 Apr 2009, 17:04

Eu cred ca alta e explicatia intrazierii in afiaarea raspunsurilor la contestatii si eventual a noilor baremuri.
Mi s-a terminat mie cerneala la imprimanta ... si pana cand imi vine noul cartus nu are sens sa dea drumul la ele ... nu de alta dar mi-as strica ochii sa le citesc de pe monitor. Asta e!

observer

Post by observer » 01 Apr 2009, 17:06

Pentru stiinta ta generala este un onor pentru magistrat sa-si respinga exceptia
Da sigur.... :mrgreen: :mrgreen:

observer

Post by observer » 01 Apr 2009, 17:07

Incep sa cred ca e mai bine ca nu am intrat...

link

Post by link » 01 Apr 2009, 17:09

De ce te lasi infrant de o remarca rautacioasa?
Fii increzator.

mirelle

Post by mirelle » 01 Apr 2009, 17:16

Veronica wrote:Este purul adevar, my friend! Sa nu-mi spui mie maica omida daca nu se va intampla asa. :mrgreen: . :grin:
Acum Veronica, daca merg pe rationament si ai dreptate, deci se intampla asa, de mai apari pe aici, zau ca numai cu "maica omida" am sa ma adresez catre tine. :-P

mirelle

Post by mirelle » 01 Apr 2009, 17:20

Observer, nu mai fi asa de pesimist. Mai sunt si alte examene. Apropo, stii ce-mi place mie? Pixul pe care il primesti sa scrii. Desi...o taxa asa de maricica doar pentru un pix ;-) . Nu l-am dat acum, dar in toamna , vin si eu la apa , coli si pix.
Ps: chiar is curioasa daca Veronica are dreptate sau nu.

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 01 Apr 2009, 17:21

de unde vine cu informatiile astea, din moment ce nici macar contestatiile la barem nu s-au afisat? asta numai examen serios n-a fost!

cyclop

Post by cyclop » 01 Apr 2009, 17:22

De ce n-a fost, cory, examen serios?

observer

Post by observer » 01 Apr 2009, 17:23

@Mirelle

Si apa a fost buna.

observer

Post by observer » 01 Apr 2009, 17:24

@ cyclop

Puteau sa dea grilele gata completate.

mirelle

Post by mirelle » 01 Apr 2009, 17:25

observer wrote:@Mirelle

Si apa a fost buna.
Daca e doar minerala, dar plata... :-P Imi place mai mult aia carbogazoasa. Se gaseste in magazia INM-ului?

Post Reply