examen de admitere in magistratura 29 martie
Nu are importanta.Probabil sunt din aceleasi surse care spuneau ca o sa dam la limbi straine examen. Si daca o fi adevarat ce zice si aia injura pe acolo ca am facut contestatii tot nu ma doare capul . Da sa ma faca prost aici am o problema.
In rest am auzit ca in toamna o sa fie vreme faina si ca o sa ne dea ceai in loc de apa plata fara lamuie.
In rest am auzit ca in toamna o sa fie vreme faina si ca o sa ne dea ceai in loc de apa plata fara lamuie.
Este purul adevar, my friend! Sa nu-mi spui mie maica omida daca nu se va intampla asa.
Observer, slava cerului ca nu ai intrat! Ai mentalitate tare paguboasa si partizana baiete. Pentru stiinta ta generala este un onor pentru magistrat sa-si respinga exceptia. Pe de alta parte sa consideri ca o exceptie ridicata din oficiu trebuie automat admisa inseamna sa nu intelegi arta echilibrului dintre rolul activ si nepartinire. Iar la CEDO vin condamnari garla din pricina legiuitorului si executivului in proportie de 95%. Impcati-va cu ideea ratarii. Dar nu v-ati gandit ca o sa fiti toti magistrati?
Tulai doamne... 

Eu cred ca alta e explicatia intrazierii in afiaarea raspunsurilor la contestatii si eventual a noilor baremuri.
Mi s-a terminat mie cerneala la imprimanta ... si pana cand imi vine noul cartus nu are sens sa dea drumul la ele ... nu de alta dar mi-as strica ochii sa le citesc de pe monitor. Asta e!
Mi s-a terminat mie cerneala la imprimanta ... si pana cand imi vine noul cartus nu are sens sa dea drumul la ele ... nu de alta dar mi-as strica ochii sa le citesc de pe monitor. Asta e!
Observer, nu mai fi asa de pesimist. Mai sunt si alte examene. Apropo, stii ce-mi place mie? Pixul pe care il primesti sa scrii. Desi...o taxa asa de maricica doar pentru un pix
. Nu l-am dat acum, dar in toamna , vin si eu la apa , coli si pix.
Ps: chiar is curioasa daca Veronica are dreptate sau nu.

Ps: chiar is curioasa daca Veronica are dreptate sau nu.