Vesti de interes.
-
kinga
MataHari wrote:Scuzati ca m-am bagat intr-un topic atat de" interesant ", dar vroiam sa va salut pe toti !
Scuze iubitorilor acestor gramezi ce se numesc Rugby.
bine ai venit....
dar............
NZL??? Anglia??? Franta??? Africa de sud???? Pilierii??? Talonerii????

-
MataHari
kinga wrote:MataHari wrote:Scuzati ca m-am bagat intr-un topic atat de" interesant ", dar vroiam sa va salut pe toti !
bine ai venit....
dar............

Mersi de urare Kinga, despre restul ce pot sa zic decat ca toata lumea are gusturi, insa ale unora sunt categoric proaste.
-
agenda
gusturile nu se discuta

-
kinga
MataHari wrote:kinga wrote:MataHari wrote:Scuzati ca m-am bagat intr-un topic atat de" interesant ", dar vroiam sa va salut pe toti !
bine ai venit....
dar............

Mersi de urare Kinga, despre restul ce pot sa zic decat ca toata lumea are gusturi, insa ale unora sunt categoric proaste.
gusturile nu se discuta...
nu arunca piatra....

-
kinga
agenda scumpo..oooo
telepatie...
21.46...
ok..
e topic de rugby...
am divagat destul....

-
agenda
categoric telepatie

-
MataHari
gusturile nu se discuta...
nu arunca piatra....

[/quote]
Stiu ca uneori, sinceritatea exagerata este impudica, nu voi continua, nu vreau sa intru in polemica pe un subiect despre care nu am ce zice, iar un compromis rational

face mai mult decat o suta de gafe izvorate din principialitate. [/img][/list][/list][/code][/quote]
-
agenda
matahari nu inteleg ce ai impotriva unor bebelusi giganti care se arunca unul pe altul de dragul artei???
cred ca trebuie sa reformulez (bleahssssssssss)
-
kinga
MataHari wrote:gusturile nu se discuta...
nu arunca piatra....

Stiu ca uneori, sinceritatea exagerata este impudica, nu voi continua, nu vreau sa intru in polemica pe un subiect despre care nu am ce zice, iar un compromis rational

face mai mult decat o suta de gafe izvorate din principialitate. [/img][/list][/list][/code][/quote][/quote]
stai calm.. spionita...
mai glumim....

oricum io prefer handbalul...

-
marga
agenda wrote:gusturile nu se discuta

Ti-ai pastrat avatarul? Este foarte, foarte urat. Dar de gustibus, da.

Am vazut si eu cati fani are sportul acesta si am ramas incantata de corurile galeriilor. Este un fenomen frumos.
-
MataHari
marga wrote:agenda wrote:gusturile nu se discuta

Ti-ai pastrat avatarul? Este foarte, foarte urat. Dar de gustibus, da.

Am vazut si eu cati fani are sportul acesta si am ramas incantata de corurile galeriilor. Este un fenomen frumos.
Este de apreciat alegera ta, insa nu ai observat un mic detaliu, anume ca rugby-ul se joaca pe teren, nu in tribune.
-
marga
MataHari wrote: Este de apreciat alegera ta, insa nu ai observat un mic detaliu, anume ca rugby-ul se joaca pe teren, nu in tribune.
Pe teren se joaca? Nici nu-ti poti tu imagina cat iti multumesc pentru informatie. Si eu care credeam ca se joaca in apa ...