procurorul : pro / contra

inregistrari contabile, taxe si impozite, expertize contabile, evaluari, TVA
mary2004

Post by mary2004 » 17 Oct 2004, 15:41

Eu apreciez raspunsurile documentate si cu argumente ce fac trimitere la texte de lege ale lui ELIS.
Desi ti-am acordat votul meu la inceput mai ca mi l-as lua acuma inapoi si as spune ca prefer sa ma abtin. Admir multe la o persoana atitudinea, taisul vorbei uneori, chiar si doza fiecareia de nebunie dar nu si atitudinea superioara( cu atat mai mult fata de niste persoane anonime) si incercare de impunere a ideilor proprii celorlati. Imi pare rau dar asta am simtit la unele din mesajele tale uneori. Poate e doar o aparenta si eu gresesc si in acest caz imi cer scuze. :) :) :) Asa ca astept eventual o infirmare a parerii mele. :D

procurorul

Post by procurorul » 17 Oct 2004, 16:07

Daca nu as incerca sa ii conving pe ceilalti , ar insemna ca imi place sa ma ascult de unul singur cum vorbesc...
Ceea ce NU e stilul meu...
Si cu asta IMI IAU ADIO DE LA VOI ...
Cu exceptia unor persoane foarte dragi mie de pe acest site( se stiu care :lol: )...restul e dezamagire...
Ma voi indrepta spre orizonturi mai "deschise"...
Am fost , asa cum am fost , "procurorul"...Contestat de multi , admirat de putini ... NESCHIMBAT in sinea mea :!:
Omul trebuie sa fie vertical , daca vrea sa isi pastreze conditia de OM.
Daca nu ...sa se meltumeasca cu statutul de trestie in vant...
"Capul plecat , sabia nu-l taie ,
Dar cu umilinta lantu-l inconvoaie :!: "

PS. Voi mai intra , pasager , insa voi incerca sa nu ma implic.
Celor ce m-au contestat : Nu plec din cauza voastra . Insa nu voi mai avea acces la net de acasa . Cu toate acestea , schimbarea aceasta coincide cu gradul de "lehamite" ...Pentru voi : Mai cititi cele scrise de mine mai sus si meditati... :!:

jus2001

Post by jus2001 » 17 Oct 2004, 19:16

Imi pare rau pentru plecarea Procurorului pentru ca era cel care dadea savoare acestui forum, prin raspunsurile sale ingenioase, prin glumele sale. Era un "personaj" cum putine exista pe aici. Discutiile pur juridice alea lui Elis sau chiar ale lui Attorney nu sunt tot ceea ce insemna un bun profesionist. Raspunsurile Procurorului aveau personalitate chiar si atunci cand loveau pe cineva, ceea ce din nefericire nu se intalneste pe aici. Dar indeajuns cu astea ca incepe sa semene a necrolog si nu e cazul!
Procurorule iti urez succes, noroc in tot ceea ce faci si verticalitate!
Si nu in ultimul rand sa iti realizezi visurile pentru care lupti.
Ai grija!!!

innuenda

Post by innuenda » 18 Oct 2004, 20:21

Da, si mie imi lipseste Procurorul dar sper ca va reveni asupra deciziei de a nu se implica atunci cand va intra. Macar asa, de dragul vremurilor bune :wink:

procurorul

Post by procurorul » 22 Oct 2004, 14:01

Salutari Innuendei si lui jus2001! :wink:

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 22 Oct 2004, 14:46

am stat mult in dubiu insa in final am decis ca nu pot sa remarc ca ai trecut pe aici si sa nu te salut.
sper ca-ti merge OK.
Chiar ti s-a simtit lipsa pe aici

procurorul

Post by procurorul » 22 Oct 2004, 15:01

Te salut attorney! Nu inteleg insa de ce ai stat in dubii ? :wink:
E un lucru placut sa vezi ca "reprezentanti de rang inalt " de pe site imi simt lipsa. :wink: Sunt flatat.
Imi merge bine.Sper ca si voua.
Te felicit pentru dosarul cu elevul acela.Tare!
Vad ca lipsa mea ma face mai "valoros"...Glumesc... :lol:
Inseamna ca sunt ca pictorii care ajung celebri abia dupa... disparitia din...viata... :wink: :lol: :lol:

procurorul

Post by procurorul » 22 Oct 2004, 16:51

Am citit cu "sete" mesajele de pe acest subiect.Ma bucura reactia oamenilor pe care i-am apreciat si ii apreciez pe acest site.Sper sa nu fie vazut acest "schimb" drept un "meci de ping-pong" cu amabilitati pe post de minge... :lol: Dar chiar am fost impresionat.
Foarte atente observatiile lui jus.
Trebuie sa recunosc faptul ca imi e foarte greu sa ma ABTIN de la a raspunde. Parca imi lipseste "piperul" discutiilor , parca simt nevoia unor dezbateri... :wink:
Simt ca este o "gasca" pe acest site capabila atat de discutii strict profesionale , dar si de chestiuni omenesti , atat ideologice cat si practice...
Sa nu uitam ca haina , fie ea si a dreptului , pe care o dobandim ( "cumparam ar zice altii mai rauvoitori si invidiosi :lol: ) prin studiile de drept , imbraca TOTUSI OAMENI , subiecti supusi pasiunilor , credintelor , opiniilor... :wink:
Asa ca ... parca as mai face o incercare pentru VOI ( va stiti voi care ... :wink: )...Imi lipseste "confruntarea" :!: :wink:
Desigur , daca voi reveni definitiv la "activitatea virtuala" draga mie , o voi face in limita posibilitatilor ( mai exact , IMposibilitatilor :wink: de acces la net) :!:
Asa ca...vom vedea :roll: :wink:

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 25 Oct 2004, 14:51

procurorul wrote:Salutari Innuendei si lui jus2001! :wink:
de-aia am stat in dubiu. ca nu-mi place sa ma amestec in discutiile nprivate" ale altora.
dan ma bucur ca-ti merge bine. Sper sa-ti placa si sa-ti foloseasca ce faci.
si mai sper ca in astia doi ani sa te reconsideri si sa optezi totusi pentru un post de judecator. E mai putin blazant decat cel de procuror
Merci pentru aprecieri.

jus2001

Post by jus2001 » 25 Oct 2004, 15:01

Pentru cel care vrea sa ajute indirect cat mai multi oameni meseria de procuror este mai indicata (ajuti la condamnarea unui violator scapi femeile de chinuri, "prinzi" un criminal scapi viata mai multor oameni, la fel si in cazul drogurilor, spalarii banilor etc.). Ca judecator faci dreptate, in principiu, unei singure persoane intr-un litigiu.
Procurorul e prea plin de viata ca sa stea jos si sa bata cu ciocanelul. Nu il prinde meseria de judecator. El e mai agitat si are nevoie sa-si consume energia Procurorule nu o asculta pe Attorney ca nu te-a citit cum trebuie. Suna mai frumos judecator, dar nu pentru tine si mai ales daca ai un vis nu conteaza prestigiul oferit de titulatura functiei.

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 25 Oct 2004, 15:18

nu e vorba de prestigiu. eu cred ca judecatorul e un pic mai liber in a lua deciziile in cauzele aduse in fata sa.
fireste insa ca fiecare decide ce urmeaza sa faca in viata

innuenda

Post by innuenda » 26 Oct 2004, 14:51

Procurorule, nu te fa judecator, ca o sa se spuna apoi despre tine ca stai cu mana pe ciocanel toata ziua! :lol: :lol:

medeea

Post by medeea » 09 Dec 2004, 06:09

eu nu inteleg treaba asta cu sondajele "sa plec?/sa raman..."
in fond nu scrii aici ca te plac unii si pleci ca unii nu te plac.simpatiile si antipatiile nu pot fi impuse.scrii pentru ca ai ceva de spus,pentru ca vrei sa comunici o idee sau pur si simplu pentru a mai schimba o vorba cu cineva.

medeea

Post by medeea » 09 Dec 2004, 06:24

attorneyatlaw wrote:Cat despre "problema romanului" cea cu egalitatea ma tem ca lucrurile nu stau chiar asa, in opinia mea marea problema e ca fiecare vrea sa fie (sau sa para a fi) macar cu o palma deasupra celuilalt.
In plus, dreptul nu e matematica (unde 1+1 fac neconditionat 2).

ai dreptate,din pacate.dan noi suntem mai ambitiosi din fire.

am un prieten doctorand in matematici pure.si-mi zice "matematica pura e ca filozofia,de fapt e o filozofie...in matematica pura 1+1 nu fac intodeauna 2,depinde de valorile care le iei..." si mi-a tinut un curs intreg despre matematici pure si eu ma uitam la el ca matza-n calendar,dar vorbea foarte frumos(e muscat,n-ai ce sa-i faci :) )si n-am retinut decat treaba asta cu 1+1.

Post Reply