Recrutare procurori

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
axion

Post by axion » 19 Sep 2007, 10:25

Toata lumea viseaza "judecator"; revenim la topic, nimeni nu vrea procuror?

flaviusnet

Post by flaviusnet » 19 Sep 2007, 10:27

kinga wrote:Cleo.. cand se vor ocupa toate locurile vacante.. o sa avem o justitieeeeeeeeeee

judecatorii vor intra cu cate 10 dosare... o sa cunoasca tot ce este in dosar...
vom avea discutii sclipitoare si pledoarii minunate... nu doar sa admiteti asa cum a fost formulat..

o sa discutam de jurisprudenta... o sa avem sentinte temeinice si legale..
se vor desfiinta caile de atac..ca toata lumea va fi multumita de solutia data in prima instanta...

:razz: :razz:
si mai este o durere.,..ca sa avem mai multi judecatori, ne trebuie sali de judecata mai numeroare...lucru de care nimeni nu se preocupa pana in prezent..
si apropos...sa inteleg ca s-a renuntat la ideea cu concurs fara vechime pt procurori?care era preconizat sa fie prin ianuarie??
f f f f ff frumos

cleo27ro

Post by cleo27ro » 19 Sep 2007, 10:27

... aspirantii de sex masc.>procuratura... :)

flaviusnet

Post by flaviusnet » 19 Sep 2007, 10:31

pana la urma ceea ce am citit este proiect de ordonanta sau este act normativ?ca vad doar ca e avizat de min justitiei, nu a fost aprobat de guvern

mariusms

Post by mariusms » 19 Sep 2007, 10:33

Trebuie sa se pronunte si CSM-ul printr-un aviz consultativ.

axion

Post by axion » 19 Sep 2007, 10:35

Avizul este pe site. Discutia este alta... Reciteste ultimele postari din topic.

mariusms

Post by mariusms » 19 Sep 2007, 10:46

Am raspuns strict lui Flavius si m-am referit la o ordine fireasca.

mariuca

Post by mariuca » 19 Sep 2007, 13:39

Se auzea de un exam prin decembrie direct pe post pt. cei fara vechime...a picat sa inteleg...?
Naspa daca da....

gavril

Post by gavril » 19 Sep 2007, 13:47

picat !

se pare ca nu au nevoie de invatatei in ale practicii.

concret, pot exista situatii in care un jurist cu vechime de peste 5 ani sa nu fi lucrat deloc in penal. practic, el este ca si cei fara vechime .. poate chiar mai slab (tinand cont ca materia in penal nu e proaspata in mintea lui).

vicii ale sistemului. ce sa-i faci ?

Teodora

Post by Teodora » 19 Sep 2007, 13:57

Stie cineva cit e indemnizatia unui auditor la inceput?

gavril

Post by gavril » 19 Sep 2007, 14:00

conteaza?
oricum vei vedea in prima luna.

Sheridan

Post by Sheridan » 19 Sep 2007, 14:03

Teodora wrote:Stie cineva cit e indemnizatia unui auditor la inceput?
Intre 12 si 15 miloane.

axion

Post by axion » 19 Sep 2007, 14:03

Primele 6 luni: 1.300 lei.

gavril

Post by gavril » 19 Sep 2007, 14:04

O.U.G. nr.177/2002

mariuca

Post by mariuca » 19 Sep 2007, 14:11

Gavril wrote:picat !
concret, pot exista situatii in care un jurist cu vechime de peste 5 ani sa nu fi lucrat deloc in penal. practic, el este ca si cei fara vechime .. poate chiar mai slab (tinand cont ca materia in penal nu e proaspata in mintea lui).

vicii ale sistemului. ce sa-i faci ?
Pai io sunt unu dintre ei...in ciuda dragostei la prima vedere pt. stiintele penale in timpul facultatii...cred ca m-a "blestemat profanul de la administratie unde eram absenta mai mereu...din prea multa simpatie :lol: si acu na belea mare ca de ce am fugit nu am scapat ....insa o sa fug din nou poate de data asta amagesc sistemun.
In rest, sa auzim de bine!

Post Reply