Mortul autor

Discutii privind procedura penala
corect

Post by corect » 07 Oct 2006, 22:13

Or fi samuraiule, dar tu te afli printre cei mai prosti. Practic inteligenta ta este sublima dar lipseste cu desavarsire. Iar jignirile venite dinspre tine sunt complimente pt. mine! :evil:
Adio! :bye:

Samurai

Post by Samurai » 07 Oct 2006, 22:29

Baltazar wrote: Argumentez, credeam ca este limpede pentru toata lumea, sorry :lol:
Prin actul de incepere a urmaririi penale fata de ceilalti 3 nu se poate da o solutie fata de mort. Asta pentru ca solutia intr-un dosar este unica, nu se pot da mai multe acte de solutionare a cauzei cu privire la fapte/persoane diferite.
Daca la finalizarea dosarului cei 3 vor fi trimisi in judecata, prin rechizitoriu se va dispune si nup fata de mort.
Daca se va da o solutie de netrimitere in judecata fata de cei 3 (ordonanta, rezolutie, dupa caz), prin acelasi act se va dispune si nup fata de mort.
Eu nu am spus ca se va da nup fata de mort dupa ce s-a inceput urmarirea penala, asa cum mi-ai atras atentia intr-un post anterior :grin: pentru simplul motiv ca fata de mort nici nu ai cum sa incepi urmarirea penala. Poate daca esti prea zelos :-D
Solutzia de mai sus este impecabila si conforma cu practica si teoria. Asta pt cei care cunosc procedura.
Corectule, la paragraful de mai sus l-ai ironizat cu prost-gust pe autor, sugerand ca nu a avut niciodata codul la el sau ca scrie prostii. A scris chiar foarte bine si pe intzelesul la totzi (in afara de tine).

Pune mana pe carte, invatza de la altzii care stiu, asta in cazul in care esti capabil de asa ceva. Cu jignirile matalutza ai inceput, asa cum ai facut si in alte partzi. Dar nu conteaza pt ca tu nu contezi CORECTULE.

siad

Post by siad » 09 Oct 2006, 22:03

Nu conteaza ca ai dreptate, conteaza ce obtii !

Post Reply