interviu

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
flaviusnet

Post by flaviusnet » 16 Sep 2006, 09:31

yagunz wrote:Salutari tuturor!
Azi am fost si la interviu si mi s-a parut totul OK. Cu 88 in prima faza si 56 la logica cred ca am mari sanse sa intru.
Felicitari tutror! Sper sa ne vedem din octombrie in bancile institutului! (sau si mai repede la examenul medical si testul psihologic)....
P.S. Lexlegis ai intrat cumva azi la Comisia 2, in ultima grupa, al doilea?
am intrat azi la interviu,dar in"prima linie", adica de la 8 dimineata...si ca tot a venit vorba,fratilor, am scapat si eu!!!acum astept rezultatele....grabeste-te incet....de comentat....banal...ma duc sa dorm... :fluierat:

bonsa

Post by bonsa » 16 Sep 2006, 11:02

uff..
-a terminat fratilor!!
asteptam lista finala.banuiesc ca multe contestatii nu mai au la ce sa fie.
are cineva idee cum e cu ex psiho si medical? cand si unde?
si inca o intrebare: cam cate locuri sunt in camin?
banuiesc ca trebuie depusa o cerere candva, dupa afisarea notelor finale.

flaviusnet

Post by flaviusnet » 16 Sep 2006, 11:14

uite un om care gandeste departe...bv bonsa!!!in functie de medii prinzi loc in camin..imp e sa fim acolo...bafta

bonsa

Post by bonsa » 16 Sep 2006, 11:24

stiu ca in fct de medie, dar daca primii 20 sa zicem sunt bucuresteni sau plini de bani ori le cumparara mamica apart in buc. drept cadou...ai sanse chiar daca esti pe pozitia 60 sa zicem.
am ciit pe site inm ca sunt in total 130 locuri, deci cam 60 pe an, ca mai sunt si cateva de protocol.
oricum..pana in 22 n-am ce face decat sa astept

vally

Post by vally » 16 Sep 2006, 15:31

pentru toti copiii destepti de pe forum :aplauze: :aplauze: :aplauze:

nu ne uitati, nu? :floare: :floare: :floare:

:cafea: :cafea: :cafea:

LexLegis

Post by LexLegis » 18 Sep 2006, 08:33

Sincere felicitari celor care au reusit performanta de a intra la inm!Arian, Bonsa, bravo voua!Multa bafta si sa ne tineti la curent cu viata in Institut....sa nu dati bir cu fugitii dupa 1 0ct :-? .Cred ca puteti sa va apucati de sarbatorit!Sa-mi tineti si mie un loc pt la anu! :mrgreen:

arian

Post by arian » 19 Sep 2006, 19:04

multumesc legis, nici o grija la anul ne intalnim sigur. putere de munca si spor la treaba!

krisstina

Post by krisstina » 23 Sep 2006, 14:02

Interviul a fost inregistrat?

Ce criterii au avut in vedere la acordarea notelor?

cyclop

Post by cyclop » 23 Sep 2006, 14:16

krisstina wrote:Interviul a fost inregistrat?

Ce criterii au avut in vedere la acordarea notelor?
A fost inregistrat. Criteriile erau pe undeva pe situl INM-ului, anun trecut. Sunt si acun (vezi anexa 6 - grile de observatie comisii interviu), undeva jos, la admitere INM.

alcali

Post by alcali » 23 Sep 2006, 14:55

felicitari, copii![img]http://www.invision.smileyville.net/smilies/good222.gif[/img]

wait for me (us)!

Post Reply