catalinhy wrote:Au valabilitate actele semnate de administratorul unei societati daca cestea poarta doar semnatura sa, nu si stampila societatii?
Acum dupa ce ai studiat problema, care zici tu ca este raspunsul corect?
Dau o cafea daca raspunzi...

catalinhy wrote:Au valabilitate actele semnate de administratorul unei societati daca cestea poarta doar semnatura sa, nu si stampila societatii?
Fuji wrote:In esenta, nici eu nu sustin ca nu trebuie aplicata stampila SC-ului langa semnatura. A devenit un obicei- sa-i zicem o lege nescrisa. Insa daca s-a omis stampilarea, din intamplare&...nu cred ca trebuie sa ne agitam ca ar fi nul documentul atata timp cat stim sigur ca cel care a semnat era reprezentantul .
In legatura cu asta te pot sustine si eu.Norocel wrote:Fata de discutia asta, de curiozitate, am cautat niste dosare cu societati straine si chiar acum am in fata facturi si acte semnate reprezentantii unor societati din Germania si Franta.
Nu au stampile.
Sper sa ma credeti pe cuvant!![]()
Depinde de acte. Nu toate actele trebuie sa contina si stampila societatii. Doar cele cu adevarat importante. Actele contabile, bilant, balante, facturi, avize de expeditie, etc. Incercati sa depuneti un bilant la RC fara stampila...catalinhy wrote:Au valabilitate actele semnate de administratorul unei societati daca cestea poarta doar semnatura sa, nu si stampila societatii?
Cam care ar fi acele acte pentru care nu este nevoie de stampila?warwara wrote:Depinde de acte. Nu toate actele trebuie sa contina si stampila societatii. Doar cele cu adevarat importante. Actele contabile, bilant, balante, facturi, avize de expeditie, etc. Incercati sa depuneti un bilant la RC fara stampila...catalinhy wrote:Au valabilitate actele semnate de administratorul unei societati daca cestea poarta doar semnatura sa, nu si stampila societatii?
Pentru celelalte, nu este necesara stampila.
Poti sa-mi spui si mie care ar fi acea decizie (decizii). Chiar as vrea sa le dau peste "boticul" lor cel mare.attorneyatlaw wrote:personal cred ca nu stampila da valabilitate actelor.
Asta cu L.S. este o idiosincrazie a romanului, caruia ii si place grozav sa-si faca si sa puna stampile peste tot pe unde se poate.
Cu cat e documentul mai plin de stampile cu atat i se pare romanului ca e mai valabil, insa asta nu pentru ca asa ar sta lucrurile.
Cat priveste facturile pe care garda le-a dat jos din contabilitate pentru ca nu aveau stampila eu zic sa puneti mana sa contestati ca asta e o idiotenie. E adevarat ca legea prevede ca trebe sa pui stampila pe factura insa practica Inaltei zice ca lipsa unui astfel de element neesential nu poate nicicum conduce la nevalabilitatea actului.
Asa ca pareri mai mult sau mai putin avizate pot avea multi insa nu insemna ca ele au si suport.
De regula nu au.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests