"Prima zi de înfatisare"

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
simmy

Post by simmy » 26 Nov 2005, 13:51

Azi la galati e soare...
A fost soare si dimineata, atat afara cat si la subiecte.
Superbe : 1. circumstantele atenuante
2. abandonul de familie
3. traficul de droguri prevazut de art. 3 L143/2000
La ultimul nu stiu cat de bine am facut structurarea laturilor obiective si subiective ... dan sper ca m-am descurcat ... nu invatasem prea bine textul, stiam doar la ce se refera ... ca si continut, elem. material.. blah, blah...
Sper sa fie bine ...
Maine in schimb, oroare si stupoare - legea si statul examen scris ...
Sper sa nu am atributii sau alte comisii ...ca deja ma doare capul.
Oricum destul de stresant ca modalitate de examinare: vreo 10 avocati supraveghetori, au fost scosi din sala cei cu fituici si li s-a interzis dreptul de a mai participa la examen si pe viitor. ... Cumplit.... de vorbit nu prea s-a putut, mai in soapta si nu prea des.

rox_alina

Post by rox_alina » 26 Nov 2005, 19:24

Ei, vad ca toata lumea e multumita oarecum de subiectele care s-au dat zilele acestea. si la Botosani a fost soare azi, am dat procedura penala. am avut:
1. Declinarea de competenta (iar am tras eu sb si m-a injurat lumea)
2. Rezolvarea actiunii civile in procesul penal
3. Prelungirea si mentinerea arestarii inculpatului.

Bine, zic eu. Asta a fost tot la BT. Am dat in prima zi doua probe oral (proc civila si organizarea) si am scapat. maine dorm.
Va doresc mult succes in continuare celor care dau maine ultima proba!

giovanni

Post by giovanni » 26 Nov 2005, 20:05

Frumoase subiecte v-au venit la Botosani pe procedura penala. Exact pe partea care am invatat-o. Din cate spui tu, nimic pe partea speciala. M-as fi descurcat destul de bine, zic eu.
Sper sa am si eu noroc. Hai ca ne reauzim maine ca trebuie sa ma intorc la judecata in prima instanta. Si e deja trecut de ora 8, iar la dimineata la 9 am examen. Oare voi ajunge prin proceduri speciale???
Mult succes!!! Sa ne vedem saptamana viitoare cu totii in noua postura de avocati stagiari.

vetabeta

Post by vetabeta » 26 Nov 2005, 21:04

La Cluj la procedura penala au venit urmatoarele subiecte;

1. Partea vatamata: notiune, constituiere, drepturi si obligatii
2. Obiectul probatiunii: notiune, fapte si imprejurari care pot face obiectul infractiunii
3. Restituirea cauzei la procuror

Maine legea de organizare si am terminat. Bafta celor care mai au maine!

giovanni

Post by giovanni » 27 Nov 2005, 11:24

S-a terminat si la Sibiu examenul. Cel putin pentru mine, unii colegi mai ramanand pana la 12. Eu de la 10:30 nu am mai avut ce face. Totul a fost ok. Subiectele la procedura penala?
1. Abtinerea si recuzarea
2. Masurile asiguratorii: notiune, importanta, feluri
3. Valoarea probatorie a raportului de expertiza

Scurte si la obiect. Toate din partea generala pe care o stapaneam destul de bine. In consecinta nu a trebuit sa stau prea mult ptin sala. Oricum, chiar daca as fi stat mai multe nu stiam sa scriu. Nici nu prea aveai ce. Drept urmare, ma astept la o nota buna si cred ca am toate sansele ca saptamana viitoare sa imi schimb la profil ocupatia, din "Licentiat in drept" in "Avocat stagiar". Sunt optimist. Sper ca rezultatele sa imi confirme supozitiile. Pana la afisare, va doresc toate cele bune si profitati din plin de vremea frumoasa de afara, cat va mai fi frumos.

simmy

Post by simmy » 27 Nov 2005, 12:42

in sfarsit s-a terminat ...
Ce examene mai sunt????
Vreau sa ma inscriu :-D , glumeam ...nu-mi mai trebe.
Gata ...
AAAA... azi a fost ultima zi de examen la oraganizare si statut
Incompatibilitatile
Corespondenta intre avocati din statele membre UE
Scopul profesie ...
Asta dupa ce toata noaptea m-am chinuit sa retin fel de fel de atributii ...
Dar s-a terminat, si numai conteaza.
Bafta tuturor la rezultat!!!!!!

rox_alina

Post by rox_alina » 27 Nov 2005, 18:37

si acum ca s-a terminat totul...sa ne odihnim si sa asteptam cu optimism rezultatele! bafta tuturor si sa venim aici sa ne impartasim aceste rezultate sapt viitoare (fie ele bune sau rele). sper sa nu fie rele! :-? :-? :-?

femme

Post by femme » 27 Nov 2005, 20:50

Am terminat si eu. Sper sa fie bine.

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 27 Nov 2005, 22:23

sper sa-mi(ne) deveniti colegi...SUCCES!

rox_alina

Post by rox_alina » 27 Nov 2005, 22:50

pe la voi cand se afiseaza rezultatele? la noi (BT) au spus ca luni (maine) cel tarziu...

giovanni

Post by giovanni » 28 Nov 2005, 00:15

rox_alina wrote:pe la voi cand se afiseaza rezultatele? la noi (BT) au spus ca luni (maine) cel tarziu...
Norocosilor. Macar nu va tin prea mult in suspans. La noi pe miercuri sau daca nu vineri, ca joi e sarbatoare nationala mare. Iar in caz ca nici vineri nu se va trece la fapte, posibil chiar ca abia lunea viitoare.

femme

Post by femme » 28 Nov 2005, 09:43

La Iasi anul trecut s-au afisat rezultatele cam dupa 2-3 sapt dupa ce s-a dat examenul.
Sa vad anul asta cum va fi.

simmy

Post by simmy » 28 Nov 2005, 10:43

Noua , la galati, ne-au spus ca vor incerca sa le corecteze pana pe 10 dec., cand trebuie sa prezinte situatia la congresul avocatilor, .... daca nu vor reusi, e posibil si dupa 10 ... asha incat ... noi mai avem "iepuri".

Bafta .... si bem o bere virtuala dupe rezultate :razz:

razvanfer

Post by razvanfer » 28 Nov 2005, 12:54

Vezi Giovanni, daca nu ai mai stat putin la proc pen ? :lol:

A zis decanun ca joi se tine consiliu si spera ca tot pe joi sa afiseze si rezultatele.

Sa speram ca a fost bine. Am dormit de ieri de pe la 19:00 pana mai inainte (12:30). Vorba cuiva de pe forum, mai sunt examene ca vreau sa ma inscriu si eu. Mi-am intrat "in mana".

Bafta tuturor la rezultate.

flaviusnet

Post by flaviusnet » 28 Nov 2005, 16:33

s-au afisat la pitesti...doar 5 au luat de la noi,insa multi au avut media peste 7 dar au avut probleme la proc penala.cred insa ca in contestatii se vor scoate mai multi.
intrebare:stie cineva daca aceste lucrari ajung la buc pentru supracontrol?

Post Reply