Socant-speta de la penal!

Vesti de interes.
fira

Post by fira » 28 Mar 2005, 14:02

adica daca in raport de incadrarea data solutia era buna pe asistenta, se dadeau alea 3 puncte

ilej

Post by ilej » 29 Mar 2005, 16:42

Cine imi poate spune de unde pot face rost de subiectele date la ex de magistatura? Discutiile voastre in contradictoriu m-au facut curioasa. Sunt afisate pe vreun site?

b_42_jim

Post by b_42_jim » 29 Mar 2005, 21:10

Probabil au omis redactorii subiectului sa adauge ca agresorul tinea in palma o ranga. :-D

Acum pe bune, uitandu-ma la voi imi amintesc cu amaraciune de vremurile cand dadeam si eu admitere la magistratura (prin 2000). Ba chiar, impreuna cu inca 10 colegi, am dat in judecata Ministerul Justitiei cand tocmai venise m-me Stanoiu si instituise regula "8.50 nota la licenta minima pt. a putea participa la examen". Am motivat ca se operasera restrangeri ale exercitiului unor drepturi cu incalcarea art. 46 din Constitutie. Daca eu, de exemplu am 8.40 nota la licenta sunt mai putin jurist decat ala cu 8.50? Normal ca si C.A.B. si C.S.J. ne-au respins cererile de la intrare. Ce daca modificasera legea 92/n92 printr-un nenorocit de regulament de concurs? Venise pana si Asociatia Magistratilor sa faca corp comun cu M.J. atat erau de lezati. Si, in anul ala, au intrat doar 80 la Institut (parca 2001).

Eu recomand celor care au incercat o data si nu le-a mers, sa mai incerce o data. Si daca nu le-a iesit nici a 2-a oara, sa incerce in alta bransa. Altfel va va termina nervos. Eu cunosc o "profesionista" a examenelor la INM, fata foarte desteapta dar care nu stiu daca mai e prea sanatoasa de atat tocit, care pica an de an cu cateva sutimi sub linie. Cat de frustrant poate fi asa ceva??? Normal ca ea reincearca mereu, ca deh - anul asta trebuie sa intre, nu?

Succes!

Adi S.

Post Reply