transfer bani

Succesiuni, Terenuri, Constructii, Dezmembraminte, Societati Comerciale
angel

Re: transfer bani

Post by angel » 19 Feb 2010, 13:21

mai cauta si alti avocati, si-l angajezi pe cel care-ti convine mai mult.Doar este o piata libera, priuml cunoscut nu presupune si primul angajat.

johei

Re: transfer bani

Post by johei » 19 Feb 2010, 16:11

iceman wrote:Revin cu cateva noutati, am fost si am vb cu un avocat din Bucuresti membru si in baroul din New York.
A zis ca problema se rezolva poate dura cam 6 luni si dupa parerea lui nu e nevoie de un avocat din Oregon intrucat persoana a murit in Romania si succesiunea dupa testament se dezbate aici. Daca persoana ar fi murit in SUA atunci trebuia avocat de acolo, dar cei de la banca nestiind cu exactitate cum s-a petrecut totul si cum acolo pt orice se apeleaza la avocat de aia mi-ar fi zis sa-mi iau avocat ca sa se deroge ei de orice responsabilitate.
Primul pas ar fi sa trimita o scrisoare catre cei de la banca in care le prezinta situatia si toate actele doveditoare...aceasta ma costa 300 eur + tva.
Apoi in functie de raspunsul primit mergem pe aceasta pista sau ramane prin relatiile lui sa gaseasca un avocat din Oregon. Tarifele din acest moment se calculeaza 100 eur+tva/ora.
Omul zice ca a mai facut chestii de genul asta si pare de incredere dar tarifele mi se par cam mari...in final a zis ca o sa ajunga totalul undeva la 2500 eur.
Credeti ca merita, ma sfatuiti sa mai caut si alti avocati sau sa merg pe aceasta pista ?

Merci!
Pai... in materia asta e un tarif mai mult decat rezonabil...
De regula sunt mai mari!!!

Acum pune si tu in balanta mostenirea si cheltuielile... si vezi care e raportul!!!

Post Reply