s-au afisat
si mie imi pare rau ca nu au intrat gavril, fanfan-uratania, alina si altii...........uffffffffffff......................sper sa depasiti momentul cat mai repede, examenul de anul asta nu merita comsum nervos si dezamagire!!!
iar tie ion-balcon, felicitari ca ai reusit--------sa te concentrezi la maximum, sa stii, sa nu stii, treaba ta................----------ideea e ca din pacate asta nu justifica atitudinea si caracterul tau, lipsa ta de respect e dezgustatoare.............sper sa fii un caz izolat............si vei deveni procuror sau judecator???? oh, god!!!!
sunt oricum convinsa ca vei ajunge sa regreti ce esti acum!!! stai tu calm, ca va veni momentul ala.............toti laurii din lume nu te vor mai inalta!!!!
oare la INM cand iti vei cunoaste colegii, mai ales cei din anul 2, vei avea curajul sa spui cine esti???--------presupunand ca nu se va ghici asta-------------
iar tie ion-balcon, felicitari ca ai reusit--------sa te concentrezi la maximum, sa stii, sa nu stii, treaba ta................----------ideea e ca din pacate asta nu justifica atitudinea si caracterul tau, lipsa ta de respect e dezgustatoare.............sper sa fii un caz izolat............si vei deveni procuror sau judecator???? oh, god!!!!
sunt oricum convinsa ca vei ajunge sa regreti ce esti acum!!! stai tu calm, ca va veni momentul ala.............toti laurii din lume nu te vor mai inalta!!!!
oare la INM cand iti vei cunoaste colegii, mai ales cei din anul 2, vei avea curajul sa spui cine esti???--------presupunand ca nu se va ghici asta-------------
balcoane, spune cum te cheama, ca sa te recunosc la seminarii, desi inca examenul nu s-a terminat. De fapt, te voi recunoaste dupa nesimtirea ta cat un zgarie nori. Da recunosc inferioritatea fata de gavril si fanfan, care clar sunt mai buni decat mine, le-a lipsit doar concentrarea, atentia, norocul.
Insa in comparatie cu tine, chiar daca ai mai multe grile, bunul simt ma scoate la liman...si chiar refuz orice comparatie. Cum spunea proful meu Liviu Pop, care a fost si judecator la viata lui, judecatorii trebuie sa faca dreptate cu bunatate si intelegere, nu sa se urce pe un piedestal de superioritate si sa se creada dumnezei. Si tu, orice dar numai bunatate nu arati.
Insa in comparatie cu tine, chiar daca ai mai multe grile, bunul simt ma scoate la liman...si chiar refuz orice comparatie. Cum spunea proful meu Liviu Pop, care a fost si judecator la viata lui, judecatorii trebuie sa faca dreptate cu bunatate si intelegere, nu sa se urce pe un piedestal de superioritate si sa se creada dumnezei. Si tu, orice dar numai bunatate nu arati.
nu e de bine.... :( :(Piorel wrote:La etc intra, de exemplu, 450 de dosare ca procuror stagiar, imediat ce iesi de la ineme. E bine, a?
cu vocatia cum stam???
nu este o meserie... este o profesie, daca nu simti chemare...nu ai ce cauta acolo.
so what?? 450 de dosare.. unde??? la bucu???
desi Piorel poate ca ai dreptate.. daca exemplare ca ion se fac magistrati... eu ma reprofilez...
acu ascult Tarkan... si ma fac dansatoare .. in turcia...

ca doar ma pricep... au spus turcii......