s-au afisat

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
cleo27ro

Post by cleo27ro » 03 Sep 2007, 15:46

cleo, no offence... dar se vede[/quote]

..."un fleac...m-au ciuruit..."

Jay-Jay

Post by Jay-Jay » 03 Sep 2007, 15:55

Felicitari celor care au reusit sa treaca peste aceasta proba, bafta si la celelalte probe!!!
celor care au picat "never give up hope"!!! --- viata e plina de surprize... :lol:

alpha-mind

Post by alpha-mind » 03 Sep 2007, 16:02

si mie imi pare rau ca nu au intrat gavril, fanfan-uratania, alina si altii...........uffffffffffff......................sper sa depasiti momentul cat mai repede, examenul de anul asta nu merita comsum nervos si dezamagire!!!

iar tie ion-balcon, felicitari ca ai reusit--------sa te concentrezi la maximum, sa stii, sa nu stii, treaba ta................----------ideea e ca din pacate asta nu justifica atitudinea si caracterul tau, lipsa ta de respect e dezgustatoare.............sper sa fii un caz izolat............si vei deveni procuror sau judecator???? oh, god!!!!
sunt oricum convinsa ca vei ajunge sa regreti ce esti acum!!! stai tu calm, ca va veni momentul ala.............toti laurii din lume nu te vor mai inalta!!!!

oare la INM cand iti vei cunoaste colegii, mai ales cei din anul 2, vei avea curajul sa spui cine esti???--------presupunand ca nu se va ghici asta-------------

piorel

Post by piorel » 03 Sep 2007, 16:46

Puteam sa bag mana in foc ca nu se vor ocupa toate locurile. Logic ar fi sa se completeze locurile cu cei care au facut sub 80. Eu oricum nu ma incadrez, am facut un onorabil road sixty six. Cert e ca nu o sa mai dau, ca nu-s innebunit dupa ineme etc.

kinga

Post by kinga » 03 Sep 2007, 16:51

si ce intra la etc???? :razz: :razz:

piorel

Post by piorel » 03 Sep 2007, 17:06

La etc intra, de exemplu, 450 de dosare ca procuror stagiar, imediat ce iesi de la ineme. E bine, a? :-?

kiddy

Post by kiddy » 03 Sep 2007, 17:09

balcoane, spune cum te cheama, ca sa te recunosc la seminarii, desi inca examenul nu s-a terminat. De fapt, te voi recunoaste dupa nesimtirea ta cat un zgarie nori. Da recunosc inferioritatea fata de gavril si fanfan, care clar sunt mai buni decat mine, le-a lipsit doar concentrarea, atentia, norocul.

Insa in comparatie cu tine, chiar daca ai mai multe grile, bunul simt ma scoate la liman...si chiar refuz orice comparatie. Cum spunea proful meu Liviu Pop, care a fost si judecator la viata lui, judecatorii trebuie sa faca dreptate cu bunatate si intelegere, nu sa se urce pe un piedestal de superioritate si sa se creada dumnezei. Si tu, orice dar numai bunatate nu arati.

agenda

Post by agenda » 03 Sep 2007, 17:24

FELICIRATILE MELE TUTUROR CARE AU REUSIT! :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare:

si celor care nu : MULT MULT MULT SUCCES DATA VIITOARE! :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare:

cleo27ro

Post by cleo27ro » 03 Sep 2007, 17:50

agenda wrote:FELICIRATILE MELE TUTUROR CARE AU REUSIT! :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare:

si celor care nu : MULT MULT MULT SUCCES DATA VIITOARE! :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare:
Multumim Agenda...
Parca sunna loterie...

agenda

Post by agenda » 03 Sep 2007, 18:15

Cleo27ro wrote:
agenda wrote:FELICIRATILE MELE TUTUROR CARE AU REUSIT! :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare:

Multumim Agenda...
Parca sunna loterie...
:kiss: :floare:

nu vreau sa dau cu pararea referitor o eventuala comparare a sanselor! :-D

cyclop

Post by cyclop » 03 Sep 2007, 18:20

Felicitari celor admisi! Si multa bafta in continuare, o s-aveti nevoie :grin: .

kinga

Post by kinga » 03 Sep 2007, 18:51

Piorel wrote:La etc intra, de exemplu, 450 de dosare ca procuror stagiar, imediat ce iesi de la ineme. E bine, a? :-?
nu e de bine.... :( :(
cu vocatia cum stam???
nu este o meserie... este o profesie, daca nu simti chemare...nu ai ce cauta acolo.
so what?? 450 de dosare.. unde??? la bucu???
desi Piorel poate ca ai dreptate.. daca exemplare ca ion se fac magistrati... eu ma reprofilez...
acu ascult Tarkan... si ma fac dansatoare .. in turcia... :razz: :razz: :razz:
ca doar ma pricep... au spus turcii...... :razz: :razz: :razz:

Sheridan

Post by Sheridan » 03 Sep 2007, 18:54

Felicitari celor admisi in realitate (adica nu cei care se dau admisi ca si Balcon) sunt convinsa ca nu e printre cei admisi ,altfel ar fi strigator la cer!

arian

Post by arian » 03 Sep 2007, 19:27

la cat circ a facut, daca nici n-a intrat, e schizofrenic 100% .... in fine ....

felicitari admisilor, multa bafta, chef si putere de munca celorlalti ...
lumea n-a inceput si nu s-a terminat cu inm - ul .... iar daca va doriti cu adevarat asta, sunt sigur ca o reusiti pana la urma ... :cafea:

andreid

Post by andreid » 03 Sep 2007, 19:31

arian wrote:la cat circ a facut, daca nici n-a intrat, e schizofrenic 100% .... in fine ....
:
mai te indoiesti? :?: :evil:

Post Reply