Cum a fost? (2007)

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
gavril

Post by gavril » 31 Aug 2007, 16:08

si eu ..

cleo27ro

Post by cleo27ro » 31 Aug 2007, 16:13

Gavril wrote:si eu ..
:-D

andra_dennys

Contestatii

Post by andra_dennys » 31 Aug 2007, 16:18

Mah adevarul este k pana la urma grilele lui Voineag erau bune pt ce intrebari se dau la INM...Dar totusi sa fim seriosi...k asta nu inseamna k nu suntem bine pregatiti..totusi sunt oameni care au invatat zi si noapte non-stop..cu multe eforturi si sacrificifii si degeaba..

Nu stiu ce sa mai zic..iar grilele astea ma omoara ..pe bune....
In facultate...eu am facut la penal cu Mitrache, si nu am avut probleme la grilele lui..cu toate astea la INM e adevarat k la penal am grsit cele mai putine, dar modul lor de formulare lasa de dorit...
Am ajuns la concluzia k nu este suficient sa stii materia f bine...avand in vedere cum sunt modul in care sunt realizate intrebarile...
Si in plus se adauga si oboseala maxima..
Un argument in sensul asta a fost de ex la intrebarea cu partile din procesul penal.
Acolo sria clar persoana vatamata si eu am vazut partea vatamata :(
Aici a fost vina mea cu adevarat....
In rest sa vdm rezultatele...

piorel

Post by piorel » 31 Aug 2007, 17:31

Da buna ziua! :) Mai am dat si eu examenul asta joi si desi am urmat intocmai sfaturile lui arian, inclusiv cu mangaiatul pisicii negre, nu am luat. Arian, ce s-a intamplat? De ce nu am luat, ca am facut intocmai cum ai spus? Hai sa iti dau eu raspunsul: nu am invatat cat trebuia. Chiar ar fi fost o surpriza pentru mine sa fac 80. ;)

Acum sa radem un pic. Ajung la politehnica la 9:09. N-am mai fost acolo si am zis ca facultatile alea sunt una langa alta... dar nu a fost asa. Am alergat ca disperatul sa gasesc facultatea aia de metalurgie sau cum ii zice. Ajung. Ma asez pe scaun. Scaunul dezmembrat. Il fixez... la un moment dat se aude "cranc!" Pana la urma l-am fixat cat de cat. Deci soarta a vrut sa imi zica sa ma las la mana mea... dar eu batman, batman.

Imi pare bine ca am dat examenul asta, pentru ca atunci cand am plecat spre examen am vazut cea mai frumoasa fata din lume. A fost dragoste la prima vedere, dar nu a durat prea mult. :) Am regasit si un fost coleg de facultate dar l-am si revazut dupa atatia ani pe Sergiu Bogdan in fata caruia ar trebui sa faceti plecaciuni pentru grilele de la penal.

In alta ordine de idei, am fost in sala JA101 si vreau sa intreb cine era in spatele meu? Ca m-a tot atins cu incaltarile. Si fata aceea in rosu din dreapta cine era? :)

ursulache

Post by ursulache » 31 Aug 2007, 17:53

Piorel wrote:Da buna ziua! :) Mai am dat si eu examenul asta joi si desi am urmat intocmai sfaturile lui arian, inclusiv cu mangaiatul pisicii negre, nu am luat. Arian, ce s-a intamplat? De ce nu am luat, ca am facut intocmai cum ai spus? Hai sa iti dau eu raspunsul: nu am invatat cat trebuia. Chiar ar fi fost o surpriza pentru mine sa fac 80. ;)

Acum sa radem un pic. Ajung la politehnica la 9:09. N-am mai fost acolo si am zis ca facultatile alea sunt una langa alta... dar nu a fost asa. Am alergat ca disperatul sa gasesc facultatea aia de metalurgie sau cum ii zice. Ajung. Ma asez pe scaun. Scaunul dezmembrat. Il fixez... la un moment dat se aude "cranc!" Pana la urma l-am fixat cat de cat. Deci soarta a vrut sa imi zica sa ma las la mana mea... dar eu batman, batman.

Imi pare bine ca am dat examenul asta, pentru ca atunci cand am plecat spre examen am vazut cea mai frumoasa fata din lume. A fost dragoste la prima vedere, dar nu a durat prea mult. :) Am regasit si un fost coleg de facultate dar l-am si revazut dupa atatia ani pe Sergiu Bogdan in fata caruia ar trebui sa faceti plecaciuni pentru grilele de la penal.

In alta ordine de idei, am fost in sala JA101 si vreau sa intreb cine era in spatele meu? Ca m-a tot atins cu incaltarile. Si fata aceea in rosu din dreapta cine era? :)
hai k dupa atata suparare cu examenul asta, acum chiar m-ai distrat, ai un simt al umorului dezvoltat :-D

kiddy

Post by kiddy » 31 Aug 2007, 18:23

hei, le-a facut sergiu bogdan? Grile cu bun-simt, ce mai...Ar trebui sa ii scriu un mail sau ceva drept multumire...Sergiu Bogdan e un domn, clar
nu putea sa le faca si p-alea de la civil? :razz:
Piorel, ai terminat la Babes?

piorel

Post by piorel » 31 Aug 2007, 20:17

Kiddy, ai uitat ca am terminat la Babes. Eu nu am uitat discutia cand ai confundat faptul ca am studiat din cartea noua de succesiuni cu faptul ca as fi scris-o eu. :)

Oricum, a fost frumos, mi-a trezit amintiri placute faptul ca l-am vazut pe Sergiu Bogdan. E titular de catedra la special, din cate stiu. Decat Suian... :-D

Scoala clujeana influenteaza din ce in ce mai mult INM-ul. Mateute preda, Sergiu Bogdan mai mult ca sigur, la penal general se studiaza dupa Streteanu... am inteles ca si Chirica e foarte apreciat in mediile acelea. :)

A, si inca ceva: am vazut si un golf 4, rosu, 3 usi... exact cum este viitoarea mea masina. Deci a fost bine. :)

Donnsoara in rosu... nu e? Saraca, era oarecum contrariata de faptul ca dau prima oara. De parca ar fi ceva normal sa dai a 2a, a 3a s.am.d. oara. I-am raspuns ca e prima si ultima :)

LE: si am mai invatat la examenul asta ca titlurile de valoare la purtator sunt bunuri mobile incorporale. :) Vai de viata lor... sa vina sa ii invat civil, sincer.

dharana

Post by dharana » 01 Sep 2007, 16:32

:aplauze: plecaciuni domnun Sergiu....au fost cele mai ok grile de penal din ultimii ani...salutari pt cei care au terminat la Babes...miss u Cluj!...ohhh..am uitat...daca ai pomenit de chirica,f... him! M-a nenorocit la Babes...
peace.......

kinga

Post by kinga » 01 Sep 2007, 16:38

Piorel wrote:Da buna ziua! :)
Imi pare bine ca am dat examenul asta, pentru ca atunci cand am plecat spre examen am vazut cea mai frumoasa fata din lume. A fost dragoste la prima vedere, dar nu a durat prea mult. :) )
si ce ai facut???? ai mai aruncat o privire??? :razz: :razz:

lasa Piorel... o sa solicitam la INM sa revina la sistemul practicat pana in 1996.
Pentru posturile vacante din Ardeal se dadea examen la Cluj ... si nu aveai batai de cap... ca pe cine sa alegi Chirica... sau Deak :razz: :razz:

kinga

Post by kinga » 01 Sep 2007, 16:40

dharana wrote::aplauze: plecaciuni domnun Sergiu....au fost cele mai ok grile de penal din ultimii ani...salutari pt cei care au terminat la Babes...miss u Cluj!...ohhh..am uitat...daca ai pomenit de chirica,f... him! M-a nenorocit la Babes...
peace.......
dar de ce scumpete???
ai primit cumva la examen contractul de subantrepriza??? :razz: :razz:

da... la Chirica invatai si notele de subsol... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

piorel

Post by piorel » 01 Sep 2007, 19:03

@kinga: oricum eu as fi dorit post de Constanta ;). Cat despre notele de subsol... eu tot timpul le invatam - indiferent de materie - daca era ceva interesant/important. Chirica... :aplauze: ce vremuri... tin minte ca ne-a dat grilele alea si aproape toti din sala ne uitam pe pereti (la propriu). Intr-un re-re-re, unde chiar trebuia sa fii un pic cu probleme sa ajungi, le-a dat caracterele contractului de v-c :-D ca sa scape de ei. Oricum, daca le facea Chirica grilele... Ma rog. Lasa ca e mai bine avocat, in maxim 3 ani imi propun sa ajung la un 3000 pe luna, net. Fara sef, fara presiuni. Sa nu te vina presedintele la mine sa imi spuna: "vezi ca reclamantul din dosarul cutare este verisorul meu, ai grija..." sau sa ma trezesc cu Base/oamenii lui Base ca imi spun lasa dosarul X, treci la dosarul Y, ca ai lor sunt mai ai dracului decat ai nostri. Pai? Libertate! :aplauze:

kinga

Post by kinga » 01 Sep 2007, 19:13

Piorel... sincer.. declar in fata adunarii generale.. imi placi.... al naibii sa fiu ca regret ca nu sunt fata cu rochia rosie... :-D :-D :-D
daaaa...ai dreptate... cu Babes...
imi aduc aminte de licenta... subiectele... ma apuca rasul... sincer.
Cel mai lung raspuns era de 6 randuri.
:-D :-D :-D
era de coma.....
norocul meu ca eram dupa o nunta... :-D :-D :-D asa ca eram nedormita si nu prea realizam ce fac... :-D :-D :-D

cat despre Chirica.... a fost super... :mrgreen: :mrgreen:
eu sincer am cam chiulit de la cursuri.
Pe vremuri lucram .. in anul III, la prodecanul facultatii de Drept, care era avocat.
Program de lucru.. dimineata de la ora 8 pana seara la 10..nu aveam cum sa ajung la cursuri.
Iar domn Chirica aparea la domnul prodecan... si aveam scutire...era un scumppppppppppppp :mrgreen: :mrgreen:

dar nu la examen... acolo era infern.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

piorel

Post by piorel » 01 Sep 2007, 19:52

kinga wrote:Piorel... sincer.. declar in fata adunarii generale.. imi placi.... al naibii sa fiu ca regret ca nu sunt fata cu rochia rosie... :-D :-D :-D
Pe vremuri lucram .. in anul III, la prodecanul facultatii de Drept, care era avocat.
:oops: Iti pui o rochie rosie cand o sa te scot la un cico in mures. :P

Daca imi spui ca prodecanul de atunci e Minea... nu vreau sa imi mai aduc aminte de Minea.

Repet: din punctul meu de vedere, nu vad de ce e asa nebunie cu INM-ul asta... Era o proasta langa mine cand erau afisate raspunsurile... si plangea... "dan de ce nu e b?" Si ii spun: "b e gresit" "Dan de ce?" Am vrut sa ii explic dar deranjam pe restul... si m-am oprit, fiind apostrofat de cineva din spate, pe buna dreptate.

kinga

Post by kinga » 01 Sep 2007, 19:58

rochie rosie....ramane cum am stabilit... :kiss: :kiss: :kiss:

nu .. Minea mi-a fost profesor...
eu am terminat la Mures... privat.... acu ma cam apuca rusinea pentru ca faculta s-a transformat in "fabrica de diplome"..dar am avut noroc sa am parte de Chirica, Minea.... :-P , Gidro, Lupan., Tudor Dragan., Reghini, Suian ( sa pomenesc????)Sida, Costin, etc.....

in rest am licenta Babes Bolyai.. si pentru mine asta conteaza... :razz: :razz:

arian

Post by arian » 02 Sep 2007, 10:49

piorele, ce sa cauti ma tu la cta? .... e nasol frate p-aici ..... cald, nu ploua, full de turci, pescarusi, vant, guvizi, vorbim repede, claxonam, nu traversam pe zebra sau la culoarea verde, tipam si injuram in trafic, batem avocatii .... nu-i cel mai potrivit loc pt un ardelean cinstit ca tine .... :grin:

Post Reply