Nu vad in ce ar consta incalcarea legii de catre magistratul care participa la acest gen de examene?cory_pisycutz06 wrote:Dar incurajam tacit incalcarea flagranta a legii. Daca din cauza unui magistrat in functie te trezesti ca esti admis fara loc? Adica ai medie peste 7, dar ultimul loc e ocupat tocmai de un magistrat?
Observer te rog sa-mi spui daca ai facut contestatie la grila respectiva si daca ai mentionat motivarea pe care ne-ai expus-o!observer wrote:Deci., in G2 a fost intrebarea 60 .observer, nu stiu ce inseamna la tine CD=DC.
Scrie asa. AB se judeca in contradictoriu cu CD iar apoi scrie asa.
DC a atacat ulterior.....
Intrebarea este. Daca AB s-a judecat cu CD cine e DC ?
Urmatoarea problema a fost pe ordinea de zi a plenului CSM din 26.03.2009.S-ar putea sa aiba legatura cu problema discutata pe forum insa pana apare hotararea este numai o presupunere.cory_pisycutz06 wrote:da, ai dreptate, nu se rezolva nimic. Dar dupa ce sunt eu amarata, n-am nevoie ca cineva sa vina sa-mi toarne gaz peste foc. Nu de acuze si observatii cinice am nevoie acum. Numai ca la unii egoismul e un modus vivendi, calca peste cadavre sa-si atinga scopurile si dupa ce ca infig cutitul in om , il mai si rasucesc!
S-ar putea să ai dreptate. Şi dacă e aşa înseamnă că judecătorul care ia examenul trebuie să-şi dea demisia înainte de a fi numit pe noul post. Un lucru normal, dealtfel.nicu2 wrote:
Urmatoarea problema a fost pe ordinea de zi a plenului CSM din 26.03.2009.S-ar putea sa aiba legatura cu problema discutata pe forum insa pana apare hotararea este numai o presupunere.
10242/1154/2009
• Hotarare nr. 603 Punctul de vedere al Direcţiei legislaţie documentare şi contencios nr. 151/L/6672/1154/2009 referitor la aplicarea dispoziţiilor art. 33 din Legea nr. 303/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
Solutie
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis că interdicţia prevăzută de dispoziţiile art.33 din Legea nr.303/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se apreciază în raport cu data declanşării procedurii de numire în funcţia de judecător/procuror.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests