Examen la INM in oct-noe?
Sa inteleg ca dongoroz_25 a contabilizat cat intra fiecare si ce scrie si cat de competenti in materie de drept sunt forumistii?
Cred ca nu are habar ca pe acest forum scriu avocati, procurori, judecatori, profesori universitari, consilieri juridici, notari si nu in ultimul rand proaspeti absolventi si chiar studenti la drept!
Mi-ar fi rusine sa ma ascund sub numele de dongoroz si sa stirbesc acest nume printr-un comportament lipsit de cea mai mica toleranta fata de semenii mei! Nu asa gandea marele profesor..... iar daca tot ati venit pe acest forum doamna sau domule dongoroz_25 intindeti o mana prieteneasca si ajutatii pe cei nnsaraci cu duhulnn in tainele atat de intortocheate ale dreptului sau ale limbii romane !
Forumistii nu sunt oameni fara slujbe sau cu ocupatii lipsite de importanta ..... ci sunt OAMENI!
Bine ati venit printe noi! Sunt convinsa ca si de aici veti invata ceva!
Cred ca nu are habar ca pe acest forum scriu avocati, procurori, judecatori, profesori universitari, consilieri juridici, notari si nu in ultimul rand proaspeti absolventi si chiar studenti la drept!
Mi-ar fi rusine sa ma ascund sub numele de dongoroz si sa stirbesc acest nume printr-un comportament lipsit de cea mai mica toleranta fata de semenii mei! Nu asa gandea marele profesor..... iar daca tot ati venit pe acest forum doamna sau domule dongoroz_25 intindeti o mana prieteneasca si ajutatii pe cei nnsaraci cu duhulnn in tainele atat de intortocheate ale dreptului sau ale limbii romane !
Forumistii nu sunt oameni fara slujbe sau cu ocupatii lipsite de importanta ..... ci sunt OAMENI!
Bine ati venit printe noi! Sunt convinsa ca si de aici veti invata ceva!
am si eu o nelamurire:
in cazul reabilitarii, inculpatul a suferit mai mult de 2 condamnari succesive (irelevanta starea de recidiva)
el nu poate fi reabilitat decat pentru toate deodata.
cum se calculeaza termenul de reabilitare?
de la data incetarii executarii ultimei pedepse- care este termenul? cel pt. infractiunea cu pedeapsa cea mai lunga? (nu cred ca s-ar insuma pedepsele)
in cazul reabilitarii, inculpatul a suferit mai mult de 2 condamnari succesive (irelevanta starea de recidiva)
de la data incetarii executarii ultimei pedepse- care este termenul? cel pt. infractiunea cu pedeapsa cea mai lunga? (nu cred ca s-ar insuma pedepsele)
sibila wrote:am si eu o nelamurire:
Ola, Sibila
In cazul unei astfel de situatii termenul dupa expirarea caruia condamnatul poate fi reabilitat este acela prevazut de lege pt pedeapsa cea mai grea si curge de la data la care a luat sfarsit executarea ultimei pedepse.

http://www.inm-lex.ro/fisiere/pag_32/det_986/5573.pdf
Dăm toţi la sediul Academiei de Poliţie
Dăm toţi la sediul Academiei de Poliţie
Cei care aţi mai trecut prin concursul acesta, spuneţi-mi şi mie, vă rog, poţi ieşi din sală cu soluţiile pe care le-ai dat grilelor ca să te poţi verifica? Eu văd în regulament că ciornele se strâng la comisia de suprav. şi cu alte foi nu ai voie.
În orice caz, pot să îmi scriu rezolvările măcar în palmă?....
În orice caz, pot să îmi scriu rezolvările măcar în palmă?....
Pentru Triton
aca ramai pana la final, dupa ce iasa toti candidatii, poti primi exemplarul tau cu grilele pe care poti face notite - doar ca nu anunta chestia asta in toate salile. La noi in sala ne-au zis sa ne scriem numele pe ele ca sa le recunoastem si la final le-a impartit un membru din comisie celor care au ramas.