transfer Barou

Examene, rezultate, pareri, etc
piorel

Post by piorel » 01 Dec 2007, 11:47

Ştiu că nu scrie nicăieri că se plăteşte anticipat.... dar na... aşa e la noi, e ”autonomie” a barourilor. În aceeaşi ordine de idei... nu are cum să fie 2500 de euro transferul, atenţie! Din cunoştinţele mele unbr a decis că plafonul maxim ptr transfer este 3000 de lei!

În cât timp ai primit termen la Unbr de la respingerea cererii/depunerea efectivă a contestaţiei? Eşti aşa de sigură că la Unbr se va rezolva?

ADURbaCA

Post by ADURbaCA » 01 Dec 2007, 15:18

Nimic nu e sigur , dar avem contenciosul administrativ la indemina .
Iar taxa atit e , autonomia Barourilor .

piorel

Post by piorel » 01 Dec 2007, 15:59

Ce nebunie.... Da, mai ştiu pe cineva care a mers mai departe de Unbr, la CAB, dar nu pe problemă de tranfer.

Uite aici: http://www.uar.ro/comunic_bar.htm

ADURbaCA

Post by ADURbaCA » 01 Dec 2007, 16:59

Du-te pe site-ul b Bv , si vei vedea ca intrarea in profesie cu scutire de examen e 7500 euro .

piorel

Post by piorel » 01 Dec 2007, 17:16

Păi recomandarea mea este ca în contestaţie, acum la concluzii, să bagi şi chestia asta cu 3000 de lei. E adevărat că barourile au autonomie, dar ea este numai în măsura în care Unbr nu dispune altfel, totuşi... Sau ne enervăm şi ne facem fiecare câte un barou paralel şi un Unbr paralel? A se vedea cazul Bota, care e un distrus dealtfel.

ADURbaCA

Post by ADURbaCA » 01 Dec 2007, 18:08

Nu , daca conteatatia este aprobata , fac prin transfer bancar plata de 3000 de roni , si pentru diferenta trebuie sa mi se faca o notificare .
Notificarea trebuie fundamentata in drept .
Abia atunci contest , si nu contest , fac sesizare la UNBR .
Nu aveam cum sa contest taxa , atita timp cit nu am platit-o .

piorel

Post by piorel » 02 Dec 2007, 10:33

Mda... câtă bătaie de cap frate. Nu ştiu... mi se pare că trăim în junglă, serios. Şi tu doar vrei să îţi faci treaba... nimic altceva!

ADURbaCA

Post by ADURbaCA » 02 Dec 2007, 20:38

Daca stam si ne gindim bine la ce ne serveste un transfer ,
numai la afisarea pe strada Cabinet de avocat , sa nu te mai plinbi la Baroul Primitor sa -ti platesti taxele , si la o eventuala verificare de catre un client .pe lista avocatilor daca este afisata .
In rest , probabil la ceva credite , dar nici asta nu este relevant .
este numai pentru publicitate firma expusa sa vada , tot romanul ca dl d-na avocat exista . Ce sa faci .
Asa e la noi . In orice caz , portofoliul de clienti ti-l faci in acelasi mod , din punctul meu de vedere la sala .

ralucabalascan

Post by ralucabalascan » 02 Feb 2008, 02:09

ADURbaCA ce s-a mai intamplat pe 15 la termenul pe care il aveai? Ma intereseaza subiectul. Multumesc.

piorel

Post by piorel » 02 Feb 2008, 07:25

S-a rezolvat la adurbaca. La fel şi la mine, dar din fericire nu am mai ajuns la UNBR.

ADURbaCA

Post by ADURbaCA » 02 Feb 2008, 10:16

s-a rezolvat si taxa s-a marit la 6000 euro , perfect legala , avind in vedere autonomia Barourilor .
Bafta !

piorel

Post by piorel » 02 Feb 2008, 17:07

Să înţeleg că ai plătit 6000 de euro? Eu am plătit 3.000 de lei şi 200 pentru înfiinţare cabinet.

ADURbaCA

Post by ADURbaCA » 02 Feb 2008, 18:38

felicitari pentru conducerea Baroului din care faci parte

ralucabalascan

Post by ralucabalascan » 02 Feb 2008, 20:31

Multumesc pentru lamuriri. Chiar, Piorel din barou faci parte?
P.S. De curiozitate......

kinga

Post by kinga » 02 Feb 2008, 20:49

ralucabalascan wrote:Multumesc pentru lamuriri. Chiar, Piorel din barou faci parte?
P.S. De curiozitate......
vezi profil.... :razz: :razz:

Constanta.... :razz: :razz:

Post Reply