S-au afisat !!!!!!!

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
bobocu

Post by bobocu » 05 Sep 2006, 07:28

Lex legis nu te descuraja

nunuti

Post by nunuti » 05 Sep 2006, 07:29

Mie mi-au iesit exact atatea puncte cate am calculat...dupa contestatii
Singura problema e ca puctele alea calculate sunt doar 80, asa ca.... :-?
Dar multa bafta la toata lumea, pentru ca meritau sa se ocupe toate alea 180 de locuri odata...

krmen

Post by krmen » 05 Sep 2006, 07:30

felicitari celor care merg mai departe :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze:

innuenda

Post by innuenda » 05 Sep 2006, 07:30

Felicitari mariusms, felicitari pufulet si bafta pana la sfarsitul examenului!

innuenda

Post by innuenda » 05 Sep 2006, 07:33

felicitari si tie nunuti (am vazut postarea ta dupa ce-i felicitasem doar pe ceilalti 2 fericiti).
Si ca sa nu postez sute de felicitari...ii felicit de pe acum pe toti aceia care au fost admisi la testul-grila si merg mai departe. Bafta!

SAM24

s-au afisat!!!!!!!!

Post by SAM24 » 05 Sep 2006, 07:34

LexLegis wrote:Din calculele mele trebuia sa am cu 10 puncte mai mult!Dar probabil or fi zis astia ca n-are rost sa mi le mai puna ca si asa nu intru si....asa au si ei ocazia sa dovedeasca ce prosti sunt candidatii inm, ei nu zic , ca-s ei tampiti zic, ca suntem noi prosti!!
si eu trebuia sa am cu 10 puncte mai mult si asa ma enerveaza asta.Oare merita facuta contestatie?

cyclop

Post by cyclop » 05 Sep 2006, 07:59

In legatura cu ce-a intrebat marius, am exact cate imi calculasem. Evident, tinand cont si de solutiile date la contestatii. Contestatii care au fost solutionate super, din punctul meu de vedere. Altceva nici nu era de contestat.

Pufulet, pentru faza cu "visul merge mai departe", tren sa dai o bere :grin:

nunuti

Post by nunuti » 05 Sep 2006, 08:06

@innuenda
Multumiri
Youn re always such a lady :floare:

arian

Post by arian » 05 Sep 2006, 08:07

si eu am tot cat imi calculasem. intr-adevar jos palaria pentru modul de solutionare a contestatiilor. de-a dreptul surprinzator. nu ma asteptam ca csm sa-si recunoasca dudele. e un pas inainte oricum, tren sa recunoasteti.

pufulet

Post by pufulet » 05 Sep 2006, 08:42

Cyclop wrote: Pufulet, pentru faza cu "visul merge mai departe", tren sa dai o bere :grin: [/color]
Mi-a placut mult!!!!! Suna bine
Ar trebui sa fie o marca inregistrata :grin:

Nu dau o bere acuma, dau 10 beri daca intram!!! OK?? :grin:

cyclop

Post by cyclop » 05 Sep 2006, 08:49

Daca ramanem cu picioarele pe pamant, intram sigur. Si bem si berile. :grin:

pufulet

Post by pufulet » 05 Sep 2006, 08:51

Mie, dupa contestatii, mi-au anulat doua raspunsuri corecte, dar mi-au validat si doua raspunsuri pe care eu initial (dupa parerea lor :mrgreen: ) le-am gresit. Mi-a dat punctul la intrebarea care nu era in tematica, deci am avut cu un punct mai mult decat imi calculasem initial

Nu are rost sa dezgropam mortii, dar trebuie sa fac o precizare, la intrebarea cu diferenta dintre talharie si santaj, au anulat aiurea varianta c (si contestatie la contestatie nu se admite :mrgreen: )

mariusms

Post by mariusms » 05 Sep 2006, 09:05

Innuenda wrote:Felicitari mariusms, felicitari pufulet si bafta pana la sfarsitul examenului!
Multumesc, Innuenda. :cafea: :floare:

cyclop

Post by cyclop » 05 Sep 2006, 09:07

pufulet wrote: Nu are rost sa dezgropam mortii, dar trebuie sa fac o precizare, la intrebarea cu diferenta dintre talharie si santaj, au anulat aiurea varianta c (si contestatie la contestatie nu se admite :mrgreen: )

Mda, ar putea fi, e "de regula" ala acolo. Oricum, io n-o luasem. Luasem in schimb "a"-ul :-D

mariusms

Post by mariusms » 05 Sep 2006, 09:12

pufulet wrote: Nu are rost sa dezgropam mortii, dar trebuie sa fac o precizare, la intrebarea cu diferenta dintre talharie si santaj, au anulat aiurea varianta c
De ce?

Post Reply