Avioane, avioane

Vesti de interes.
kko

Post by kko » 01 Aug 2006, 18:26

Auzi tu, Deno, butonul ala rosu declanseaza sistemul de ejectare?

Cu parasuta sau fara ? :-D :twisted: :-P Depinde de avion?

denominatus

Post by denominatus » 01 Aug 2006, 19:01

Mai KKO, cred ca tren sa-ti aduci parasuta de-acasa, mai. Se gasesc si loco, dar alea sunt second hand si terfelite rau, nu se merita. :mrgreen:

Butonul rosu la care te referi e butonul PANIC. :grin:
Deci, cand situatia e albastra, inainte de a intra in panica si a te gandi daca ti-ai lasat lucrurile in ordine, trebuie musai sa apesi acel buton, altfel panica nu se instaleaza cum trebuie. :-D

(Acum serios, butonul se apasa in situatii de urgenta si largheaza o trapa de acces in spatele elicopterului, ca sa poata oamenii sari, cadea, imbulzi, etc, in functie de optiunile disponibile)

cica

Post by cica » 01 Aug 2006, 20:30

Wittmann ..Cristinuzza ..
raman vesnic recunoscatoare ..asa imagini..doamne..... :grin: :grin: :grin:
la noapte nu pot sa dorm... mai mult ca sigur....
si daca ma mai gandesc si la tesaturi.. case de moda... kerozen..licitatii publice ( pentru achizitie de kerozen) mecanici....... vantul.... pfuiiiii

da e foarte romantic.... :-D :-D :-D :-D :-D

PS
Denominatus..... in avatarul schimbat ..foarte repede... de altfel... erai tu???
.. :grin: :grin: :grin:

denominatus

Post by denominatus » 01 Aug 2006, 22:35

Chica, que tal? :mrgreen:
Ce cauti tu aici daca esti asa... sensibila? :lol:
Au nu stii sa citesti? Scrie avioane, remember? Prima chestie din abecedar? poza cu avionul, exemplificativ pentru litera A?
Sau trebuia sa pun si semnul de "parental"?

Pentru romantisme, se gasesc la www.matrimoniale.ro sau "acasa TV" cu luis fernandes. :mrgreen:

Aici e altceva... nu stii tu... :mrgreen:

denominatus

Post by denominatus » 01 Aug 2006, 22:42

Image

Ai ca am fost rau... Uite, ceva-ceva s-o gasi si pentru Chica. :lol:

denominatus

Post by denominatus » 01 Aug 2006, 22:46

Image

iar pentru bog28, cu dedicatie speciala din partea lun nash pandelica, un saab grippen, in lizing, cu avansul achitat si rate pana la pensie :)
Image

Mai era si varianta A10-Thunderbolt, dar fiind prea vechi, era problematic cu Casco... desi oamenii zic cum ca tine inca 10-12 ani...
Image

Pe F-4F Phantom, in doi ani il scot din serviciul activ, si nu mai gasesti piese pentru el decat la talciocul din Vitan. Omul zicea ca mai are unul pentru piese, dar... neaaah... nu se merita... avea urme de gloante in el, cred ca a fost al unor raketi, ori dubiosi de cartier, sau, cine stie, poate mafioti de-adevaratelea...
Image

kko

Post by kko » 01 Aug 2006, 23:36

Pozele sunt reusite. Le-ai facut tu?

Mai dar aia doar inimioare au stiut sa deseneze? Propozitii, fraze complicate n-au stiut sa scrie ...nik?
Ca am vazut io in ceva reclama (ori intr-un film?)si mi-am zis ca e trucaj

denominatus

Post by denominatus » 02 Aug 2006, 00:38

ce mi-a placut la el e ca avea usi care se deschid in sus, ca la lamborgini... :lol: mama si daca-i trageam si o vopsea galbena.. :grin:
Image

Numai ca io, cat am butonat acolo, am bagat de seama ca avea o problema cu aerul conditionat si trebuia sa mergi cu geamurile deschise, ceea ce tre sa fii de acord cu mine ca e inacceptabil in ziua de azi :grin:
Si mai avea o problema cu reglajele la scaun, ca daca trageai de maneta te arunca vreo 50 de metri in sus.... ce nebuni, domnle, ce nebuni...
A incercat mecanicul sa ma imbrobodeasca vreo 5 minute, cum ca are radar (o fi vrut sa zica detector de radare, sa nu ne prinda el garsia), ca are portbagaj detasabil sub fiecare aripa, ca are chiar si tun de bord... dar l-am lasat in plata domnului... si-asa era cam socat omul cand a vazut ca s-a suit ditamai garfieldul in avion... :grin:
Image

p-orma mai era un F16, ca un fel de mertzan slk, dar golanii cu shpreiurile i-au stricat vopseaua...
Image

A-10 - n-are turometru si semnalizator, ce sa mai zic de radio-cd... pffffff...
Image

IAR-99 Soim - mai finutz, dar nici asta n-are, de exemplu, stergatoare, si zau, fara torpedou, unde-si mai pune (stiu eu cine) fardurile si revista Ioana????? :-D
Image

no, si acum va las, ca uite ca ma prinde...
Image
... si iar ma cearta o distinsa forumara ca tocesc monitorul... :-P (:floare:)

denominatus

Post by denominatus » 02 Aug 2006, 00:52

@KKO Subsemnatul le-am facut, cu aparatul din dotare, sa traiti... :lol:

Ei stiu sa scrie si fraze mai complicate, incepusera Divina Comedie, insa, lucrurile petrecandu-se in Romania, evident ca atunci cand au aterizat sa realimenteze, nu s-a mai gasit calimara, sterpelita fiind de vreun localnic "econom" si intreprinzator :-D
Au fost suparati o vreme, dar s-au mai linistit, la o tuica cu respectivii localnici. Pe care tot talienii au platit-o, evident.

Acuma depinde ce acceptiunea pe care o dai tu trucajului :grin:
Pe cuvantul meu de garfield ca sunt reale 100%.
In paintbrush le-am facut, io cu manutza mea, ca n-am bani de licenta de photoshop :-D

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 02 Aug 2006, 08:28

deno, minunat!
...meriti o recompensa pt. acest topic aniversar, inaripat si hot ( de la motoare... :lol: )...
...sa intrebam....vantul, curentii ascensionali, forta arhimedica..? :wink:

denominatus

Post by denominatus » 02 Aug 2006, 13:00

robin hude, mersi de aprecieri, dar pune-ti pofta-n cui, ca poza cu fustita n-o pun nici mort pe forum :lol:

in rest, cu atata poezie in miscare, cine mai are timp sa se mai gandeasca la arhimede, boyle-marriot si bernoulli??? :-P

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 02 Aug 2006, 14:30

deno, daca totusi pui fustita, nu va fi nimic in neregula...si kko a umblat o zi in rochie si nu pare deloc afectat;intraba-l daca i-a placut ...poate-ti impartaseste emotiile lui in legatura cu subiectul;iar pentru punerea in valoare a fustitei, se poate folosi un ventilator... :wink:

denominatus

Post by denominatus » 02 Aug 2006, 16:23

Image

Image

Image

Image

florian267

Post by florian267 » 15 Aug 2006, 17:20

Deno, ai uitat de Primul Pilot al tarii:

Image

Image

denominatus

Post by denominatus » 15 Aug 2006, 21:53

Mda.
Prima poza e cu un Mig-21 LanceR, a doua e in cockpit-ul unui Puma Socat. :grin: E un patriot domnul Basescu... :grin:

Daca erau patrioti pana la capat mai bine modernizau avonul A.Vlaicu 2... :-D
Cam tot aia era... :mrgreen:

Image

Post Reply