Maraie maraie si noi ne bucuram timid de ochiadele lui didactice si de ascutimea inteligentei sale.

dricaru wrote::))))
ahahahahahhaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lalalalalaa...lalalalalal
gg Mariusika!
In ultimul timp am incercat sa ma stapanesc, si am reusit. Dar cand vad ce ai postat, doar ca sa postezi mesaje, cum acuzi tu pe altii, incep sa numar: ggggg, gggg, ggg, gg, g, zero. Gata, mi-a trecut.si tot dricaru wrote:Ildi...risti sa ma enervezi.
In mod evident habar n-ai de hotaririle la care am facut trimitere.
Si despre ce incalcari st pnacolo.
Notiunile de ancheta efectiva, impartiala, aprofundata, de pozitionare a procurorului militar in sistemul judiciar romanesc(Assenov era doar pt intarirea ideii)...si in legatura cu care s-au constatat incalcari ale CEDO...reprezinta chestiuni de finetze, cu care observ ca nu esti in masura sa jonglezi pentru a putea avea o discutie reala, serioasa, ca intre profesionisti, tu marginindu-te sa-mi dai replici pompieristice, lipsite de orice valoare juridica.
Recunosc, uneori iau lumea cam de sus, dar doar pnaia care nu au nimic de spus si tot insista sa posteze mesaje. Citeste draga mea CEDO. Macar hot impotriva Romaniei. Si abia apoi mai vorbim.
PS
(nu te stresa sa-mi rasp la acest mesaj, te rog, deoarece am spus tot ce am avut de spus si nu iti voi mai replica)
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests