Costy, fa-ne la emotivele alea si o cupa de sampanie, ca facem tahicardie cu atata cafea.

Exact. Dar nu ai raspuns la tuica retorica. Eu am facut-o... inca nu am baut-o.... Din ce am facut-o... si nu am baut-o, inca... Intrebari la care nu s-a raspuns, inca !!!!Denominatus wrote:Domnilor, ma bucur nespus de mult, domnilor, ca pot si eu pentru ca sa zic, acum, de zi aniversara, cand distinsul nostru coleg si prezident implinesti si anume un numar fix de ani, dati-mi voie, in asemenea distinsa si elevata companie, inconjurat de prieteni, care va sa zica, care sa nu uitam ca prietenia este cel mai mare cadou pe care l-a primit omul, cum ziceam deci, dati-mi voie, caci doresc sa-mi exprim incantarea ca am avut privilegiul de a va cunoaste, domnule, si de a ma bucura de minunata dumneavoastra prezenta, chiar daca de la departare, dar ce este, domnilor, departarea, decat o incercare pentru marile prietenii, ca si timpul, si care dati-mi voie, domnilor, sa urez acestui decan al nostru sa ne fie moderator si prezident, in multa fericire, si sanatate si forta deplina, un numar de ani egal cu produsul dintre numarul lunilor si al zilelor datei sale de nastere, la care sa adaugam un numar egal cu numarul sticlelor de vin pe care le are pregatite pentru acest maretz festin, si inmultit cu cel mai mare divizor comun al numarului domnitzelor aici prezente.
varianta prescurtata: Nicuvare, tata, sa traiesti fericit si sa te iubeasca cine vrei tu, ca de prieteni bag seama ca nu duci lipsa. Sanatate grupa mare si falimentul doftoroilor, bani cati sa-ti rupa punga, si sa ne vedem sanatosi si peste 100 de ani, cand o s-o facem si mai si mai lata.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest