LA MULTI ANI, NICUVAR

Vesti de interes.
krisstina

Post by krisstina » 28 Nov 2005, 10:39

Eu inchin si pentru vrajitorul Costy.

Costy, fa-ne la emotivele alea si o cupa de sampanie, ca facem tahicardie cu atata cafea.

:cafea: :floare:

simmy

Post by simmy » 28 Nov 2005, 10:50

Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
Laaaaaa multi aniiiiii!

La multi ani, multa sanatate si noroc ....
Sa ne traiesti!

Am cantat, deseara promit ca voi bea un vin fiert in cinstea ta. La noi la Galati au inceput Sarbatorile Galatiului, asha ca e plin orasul de veselie si bucurie, mult vin fiert si tuica fiarta. Oare stiu astia de aici ca e ziua ta????? 8O

La multi ani!

ladyinred

Post by ladyinred » 28 Nov 2005, 11:31

LA MULTI ANI, STRENGARE! :kiss:

:cafea: ( cu sampanie plina!)

alcali

Post by alcali » 28 Nov 2005, 11:50

[img]http://www.smileyville.com/images/love/arms.gif[/img] muuulte din toate cele bune ! La multi ani!

giovanni

Post by giovanni » 28 Nov 2005, 12:29

La multi ani Nicuvare!!! Sa ne traiesti multi ani si sa nu ne parasesti niciodata, nici tu si nici motanun tau. Daca te-as cunoaste ti-as face cadou o "motanitza" sa-i tina motanelului companie. Apropo, cand e ziua lui sa o sarbatorim???

nicuvar

Post by nicuvar » 28 Nov 2005, 12:35

Va multumesc mult inca o data. Si vreau sa va mai spun ceva.
Au romanii o vorba: un necaz nu vine niciodata singur. De obicei vin in grup, cate trei...
Tot in 28 noiembrie s-au nascut Friedrich Engels si Corneliu Vadim Tudor. Eu as fi al treilea....

marinelu30

Post by marinelu30 » 28 Nov 2005, 13:57

LA MULTI ANI! Iti doresc multa sanatate si succese alaturi de cei dragi!
:floare: :floare: :floare:
Si nu in ultimul rand sa ne bucuram in continuare multi ani de prezenta ta pe acest forum!

minodora

Post by minodora » 28 Nov 2005, 14:19

Sa traiesti multi ani fericit, Nicuvare!

:sampanie: :sampanie: :sampanie: :sampanie: :lol:

ildi

Post by ildi » 28 Nov 2005, 15:08

Iti doresc si eu Nicule tot ce e mai bun in lumea asta si ma bucur ca fac parte dintre persoanele care au avut norocul sa te citeasca si sa invete de la tine. As fi tare mandra daca de ziua mea as primi atatea urari de bine, ar insemna ca merit o vorba buna.
Esti un om norocos Nicule, iti doresc sanatate tie si celor dragi tie! :floare:

aho

Post by aho » 28 Nov 2005, 16:05

Cu sinceritate si admiratie ptr. OMul nicuvar : LA MULTI ANI IN FERICIRE !
:floare:

Luana

Post by Luana » 28 Nov 2005, 16:10

TANTI AUGURI PER TE! :floare: :kiss:

wittmann

Post by wittmann » 28 Nov 2005, 16:36

100 de ani!!!

maxxim

Post by maxxim » 28 Nov 2005, 17:08

wittmann wrote:100 de ani!!!
De acum incolo! :razz:

Nicu sa nu bei tot vinu! :grin:

denominatus

Post by denominatus » 28 Nov 2005, 18:11

Domnilor, ma bucur nespus de mult, domnilor, ca pot si eu pentru ca sa zic, acum, de zi aniversara, cand distinsul nostru coleg si prezident implinesti si anume un numar fix de ani, dati-mi voie, in asemenea distinsa si elevata companie, inconjurat de prieteni, care va sa zica, care sa nu uitam ca prietenia este cel mai mare cadou pe care l-a primit omul, cum ziceam deci, dati-mi voie, caci doresc sa-mi exprim incantarea ca am avut privilegiul de a va cunoaste, domnule, si de a ma bucura de minunata dumneavoastra prezenta, chiar daca de la departare, dar ce este, domnilor, departarea, decat o incercare pentru marile prietenii, ca si timpul, si care dati-mi voie, domnilor, sa urez acestui decan al nostru sa ne fie moderator si prezident, in multa fericire, si sanatate si forta deplina, un numar de ani egal cu produsul dintre numarul lunilor si al zilelor datei sale de nastere, la care sa adaugam un numar egal cu numarul sticlelor de vin pe care le are pregatite pentru acest maretz festin, si inmultit cu cel mai mare divizor comun al numarului domnitzelor aici prezente.

varianta prescurtata: Nicuvare, tata, sa traiesti fericit si sa te iubeasca cine vrei tu, ca de prieteni bag seama ca nu duci lipsa. Sanatate grupa mare si falimentul doftoroilor, bani cati sa-ti rupa punga, si sa ne vedem sanatosi si peste 100 de ani, cand o s-o facem si mai si mai lata.

nicuvar

Post by nicuvar » 28 Nov 2005, 18:42

Denominatus wrote:Domnilor, ma bucur nespus de mult, domnilor, ca pot si eu pentru ca sa zic, acum, de zi aniversara, cand distinsul nostru coleg si prezident implinesti si anume un numar fix de ani, dati-mi voie, in asemenea distinsa si elevata companie, inconjurat de prieteni, care va sa zica, care sa nu uitam ca prietenia este cel mai mare cadou pe care l-a primit omul, cum ziceam deci, dati-mi voie, caci doresc sa-mi exprim incantarea ca am avut privilegiul de a va cunoaste, domnule, si de a ma bucura de minunata dumneavoastra prezenta, chiar daca de la departare, dar ce este, domnilor, departarea, decat o incercare pentru marile prietenii, ca si timpul, si care dati-mi voie, domnilor, sa urez acestui decan al nostru sa ne fie moderator si prezident, in multa fericire, si sanatate si forta deplina, un numar de ani egal cu produsul dintre numarul lunilor si al zilelor datei sale de nastere, la care sa adaugam un numar egal cu numarul sticlelor de vin pe care le are pregatite pentru acest maretz festin, si inmultit cu cel mai mare divizor comun al numarului domnitzelor aici prezente.

varianta prescurtata: Nicuvare, tata, sa traiesti fericit si sa te iubeasca cine vrei tu, ca de prieteni bag seama ca nu duci lipsa. Sanatate grupa mare si falimentul doftoroilor, bani cati sa-ti rupa punga, si sa ne vedem sanatosi si peste 100 de ani, cand o s-o facem si mai si mai lata.
Exact. Dar nu ai raspuns la tuica retorica. Eu am facut-o... inca nu am baut-o.... Din ce am facut-o... si nu am baut-o, inca... Intrebari la care nu s-a raspuns, inca !!!!

Post Reply