Chestionar intalnire

Vesti de interes.
denominatus

Post by denominatus » 09 Sep 2005, 14:42

nicuvar wrote:
1. Evident se va percepe taxa de no show, dar nicuvar va percepe si taxa de know how.
2. Nicuvar prezinta garantia de a primi nu numai mandate postale, ci si mandat in general. Are oarecare cunostinte in domeniu.
3. Nu fuge cu miliardele stranse. Din doua motive: ca nu va strange miliarde si ca nu fuge.
4. Nicuvar nu va declara la fisc aceasta activitate si nici nu va tine contabilitate, in partida simpla sau dubla. Daca va avea probleme de acest gen, va fi aparat de forum.
5. Problemele lui nicuvar sunt: oare va avea astfel de probleme? Vine cineva la intalnire? Sau sunt numai divagatii...
:) :) :)
Nicuvar, jos palaria. Mare figura esti.
Meriti intr-adevar simpatia si respectul, admiratia si afectiunea forumarilor.
Te asigur, domnule, de expresiunea....

Stii ce?
Daca nu vine altcineva, vino ca dau eu berea, vinul, masa si ce-o mai fi.
Doar pentru placerea de a te avea interlocutor.

:aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze: :aplauze:

ladyinred

Post by ladyinred » 09 Sep 2005, 14:45

nicuvar wrote:
ladyinred wrote:
Hai ca votez!
________
Too sexy for my job.
Mi-a placut ! Dar nu ai spus cum. Sunt si voturi negative.
Oare cum ai votat?
Too sexy for ... our meeting? :-P
Whons affraid of ...
Parca era vorba de vot secret! :-?
Nu ma indupleci asa usor. Si fara trandafiri pls. :mad:

_________
Too sexy for my job.

serafim

Post by serafim » 09 Sep 2005, 20:29

:grin:
Dai prima data omului un scaun sa stea jos apooooi poti sa-i dai si masa si casa siii tot ce vrei tu :-D :-D :-D

maxxim

Post by maxxim » 10 Sep 2005, 12:03

:x ............ si poate si palaria si bastonul, ca sa (nu casa!)plece. :mrgreen:

:floare: :floare: :floare: pentru domnite.

nicuvar

Post by nicuvar » 12 Sep 2005, 12:50

Am primit mai multe mesaje in ultimul timp: cam cat costa, cum ajungem, cine vine, etc., etc.
Raspund pe forum: chestionarul l-am initiat in primul rand pentru a vedea cati sunt interesati de intalnire. Daca vor fi, pana prin 25 septembrie, doar cateva voturi pentru intalnire, atunci nu mai are nici un rost sa ma interesez.
Va rog sa aveti rabdare.
Iar daca sunteti interesati de intalnire, va rog sa votati. Daca votati DA (sunt interesat de intalnire) nu inseamna ca va obliga cineva sa si veniti.
E un sondaj organizat, nu de INSOMAR, ci de NICUVAR. Fara obligatii.

nicuvar

Re: CHESTIONAR INTALNIRE

Post by nicuvar » 13 Sep 2005, 19:02

nicuvar wrote:Esti interesat sa participi la intalnirea din 15-16 octombrie la Sinaia
Tot eu, cu statistica. Daca ne intalnim in 15 octombrie, avem cativa "Lucian" pe forum si e sf.Lucian.
Tot in 15 octombrie, "norocel" implineste un an de forum. No comment.
Daca nici cu asta nu v-am convins... :? :roll: 8O :kiss: :floare: :cafea:

simmy

Post by simmy » 13 Sep 2005, 21:01

Si eu as vrea sa merg ... dan nush cum sa fac
Adicalea ce ar trebui sa fac?
Eu chiar vroiam sa merg un weekend la munte. Dupa un examen picat un moment de reculegere e bine venit.

:cafea: :floare:

serafim

Post by serafim » 13 Sep 2005, 23:30

:-( :-( :-( maaaai Nicu cine-mparte parte-si face...asa se zice.... tu...vad ca nu faci asa

:| :| :| pai bine mai Nicuvar nu ai putut muta intalnirea asta mai aproape de noi ????? Chiar asa depaaaarte ..... staaaam in masina de ne acrim.....( si eu si tu :-D :-D :-D ) si ajungem gata inacriti la intalnire.... :-D :-D :-D
daca vrei ...te iau eu cu masina :grin: nu de l;ata daaaar am rovigneta :mrgreen:

denominatus

Post by denominatus » 14 Sep 2005, 15:54

19 din catzi?
Din 19 catzi?

nicuvar

Post by nicuvar » 14 Sep 2005, 16:52

simmy wrote:Si eu as vrea sa merg ... dan nush cum sa fac
Adicalea ce ar trebui sa fac?
Eu chiar vroiam sa merg un weekend la munte. Dupa un examen picat un moment de reculegere e bine venit.

:cafea: :floare:
Sa mai ai putintica rabdare. Vei afla in curand.
Denominatus wrote: 19 din catzi?
Din 19 catzi?
.

Oricum, cel putin noi doi vom fi. :lol:

cristinuzza

Post by cristinuzza » 16 Sep 2005, 09:43

maaaai, dan ce de lume vrea si poate sa mearga la intilnire... :aplauze: deja 21 - dupa calculele mele de umanista (unu cu unu da oare totdeauna doi? :roll: ) si sintem abia la jumatatea lui septembrie! imi place despre voi!

va doresc sa aveti parte de timp frumos si buna dispozitie cit incape!

si, la intoarcere, sa ne povestiti si noua, celor ramasi la vatra, cit de bine v-ati simtit. macar asa, ca sa ne faceti in ciuda! :) :floare:

nicuvar

Post by nicuvar » 20 Sep 2005, 17:08

Am scris la adresa indicata de matiz, estimand un grup de 30 de persoane , cazare o noapte la vile la Sinaia si am primit urmatorul raspuns:

Stimate domn,

Hotelierii se bucura cand exista cereri din partea grupurilor insa
in acest moment cazarea pentru o singura noapte (indiferent de numarul de persoane) este dificila in sensul ca proprietarii doresc macar sa se
cazeze aceste grupuri pentru cele 2 nopti ale week-end-ului.
Pentru noaptea de 15 spre 16 octombrie cazare in Sinaia nu va pot
oferi, insa exista o varianta, aceea de a schimba statiunea.
Hotel Cheia** din Cheia mai are locuri de cazare pentru acea
noapte, dar atentie trebuie un raspuns rapid caci exact pentru acea noapte mai exista un grup de turisti cu care suntem in tratative.

Iata conditiile acestui hotel:

Tarif/camera dubla/zi: 95 lei
- Dotari camere: grup sanitar propriu, TV, cablu
- Dotari hotel: restaurant, parcare, incalzire centrala, inchiriere
articole sportive, sauna, tenis de camp, biliard, acces Internet, sala de
conferinta
Calculatie: 95/camera dubla/zi x 15 camere = 1425 lei doar cazarea

Cu respect,
Ana iuliana Hincu

denominatus

Post by denominatus » 21 Sep 2005, 08:17

Ana iuliana Hincu wrote:... insa exista o varianta, aceea de a schimba statiunea.
Hotel Cheia** din Cheia mai are locuri de cazare pentru acea
noapte
Stimata doamna,
Daca ati sti dumneavoastra cate locuri libere sunt la mare acum, zau ca ne-ati face repede o oferta.

Ia auzi, domnle...
"Vreau o paine."-"N-avem paine, insa va putem oferi in schimb ceva mazare."

Ma mir ca nu ne-a zis sa venim cu randul... :-D

nicuvar

Post by nicuvar » 21 Sep 2005, 08:19

Am pus raspunsul de la info@cazare si am asteptat macar o parere, o reactie, un sfat. Asa cum m-am asteptat, nimic. Stiti cum se conjuga verbul "a vrea" pe forum?
Eu vreau, tu nu vrei, el cu ea vrea, noi vrem, voi nu vreti, pe ei nu ii intereseaza. De fapt nu vreti o intalnire ci doar sa discutati despre ea.
Eu cat am putut, am facut. Din acest moment ma opresc. Daca se ofera altcineva sa se ocupe de problema si vine cu propuneri, eu voi raspunde afirmativ. :bye: :bye: :bye:

matiz

Post by matiz » 21 Sep 2005, 08:59

eu dupa cum vad ca merge organizarea si mai ales interesul fata de aceasta plecare ma dau batuta. eu una zic s-o lasam balta si eventual o cafea in Bucuresti cine ajunge si cum ajunge.
Adica nu prea e corect, ca in afara unora dintre noi ceilalti dau dovada de nepasare si nu e corect, macar de ar zice ca nu-i intereseaza....asta e. Ramane macar ideea cu cafeaua!

Post Reply