lucrare dizertatie

Vesti de interes.
matiz

Post by matiz » 29 Aug 2005, 08:24

Dinu multumesc pentru informatiile referitoare la conceperea unei lucrari, dar poate nu am fost eu explicita, ma refeream la date despre un site sau unde pot gasi tematica in legatura cu subiectul ales de mine. Iar asta cu conceperea unei lucrari, crde-ma ca stiu cum se face, ca doar mi-am mai batut capul cu o lucrare de diploma si tocmai de asta la a doua facultate am cumparat lucrarea, am zis ca nu-mi mai trebuie.Iar acum vad ca m-a apucat din nou vrednicia de a face o lucrare, dar cred ca m-am hotarat datorita faptului ca e ceva nou, dizertatie.
Krisstina multumesc pentru sfat :)

comisar

Post by comisar » 29 Aug 2005, 10:26

Dupa cum stii traim in Romania si nu are rost sa-ti bati capul cu lucrarea pierzi si timp si bani,mergi la profesor are lucrari en gross, tratezi cu el si gata lucrarea,ai nota 10 din start,in pretul lucrarii fiind garantata si nota.
Daca te apuci singura de lucrare mai ai timp sa intri pe forum abia in 2007

gavril

Post by gavril » 29 Aug 2005, 11:06

foarte urat din partea ta ... sa sugerezi asta.. comisar.
data viitoare.. te rog .. tine-ti sfaturile de genul acesta pt. tine.

alcali

Post by alcali » 29 Aug 2005, 11:25

dar din pacate atat de adevaraaaat si din ce in ce mai frecvent. :roll:

comisar

Post by comisar » 29 Aug 2005, 11:46

Pai nene gavril, matiz a cerut un sfat si eu am considerat ca asta este bun si foarte actual in zilele noastre,nu am stiu ca te ocupi cu trierea sfaturilor ca iti ceream aprobarea.scuze !!

matiz

Post by matiz » 29 Aug 2005, 12:29

Dar ca sa-ti procuri lucrarea de la profesor inseamna sa-l umplii pe el de bani si, app de nota, crede-ma ca acolo e vb de o comisie, el nu face decat sa-ti dea nota maxima pe referat si parca n-as vrea sa-i dau lui bani.
Nu va mai ciondaniti mey. Ce tot aveti?!

croc

Post by croc » 29 Aug 2005, 12:31

nu au nimic matizule, unii asa sunt ei :mrgreen:

excalibur

Post by excalibur » 29 Aug 2005, 12:36

comisar wrote:Pai nene gavril, matiz a cerut un sfat si eu am considerat ca asta este bun si foarte actual !!
Ca politist poate ca ar trebui sa te abtii de la a da astfel de sfaturi.

krisstina

Post by krisstina » 29 Aug 2005, 12:43

Eu am semnat declaratie ca lucrarea nu este cumparata sau copiata.

gavril

Post by gavril » 29 Aug 2005, 13:46

comisar wrote:Pai nene gavril, matiz a cerut un sfat si eu am considerat ca asta este bun si foarte actual in zilele noastre,nu am stiu ca te ocupi cu trierea sfaturilor ca iti ceream aprobarea.scuze !!

am 24 de ani. nu sunt un "nene". Daca esti mai mic decat mine .. atunci .. ai face bine sa asculti sfatul dat. Daca esti mai mare .. atunci .. sper ca scuzele de la sfarsit au fost pe bune/ reale,nu formale / ironice. daca intradevar ai "o uniforma" .. atunci nu o face de ras.

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 29 Aug 2005, 14:37

Gavril chiar nu inteleg de ce esti asa vindicativ de fiecare data.
La 24 ani nu esti chiar asa batran cum ar sugera tonul acru si iritat pe care il folosesti de fiecare data

gavril

Post by gavril » 29 Aug 2005, 15:15

cum adica de fiecare data ? nu consideri corect sa se atraga atentia cand cineva da sfaturi prin care sa se insele sistemul ?
iar tonul folosit .. este doar "rece" si atat.
totusi ar fi bine ca comisar sa recunoasca ca a gresit ..

attorney .. e a 2-a oara cand imi atragi atentia la tonul folosit ; de fiecare data am avut dreptate ... Si de fiecare data m-ai reprosat tonul ... indirect reprosandu-mi ca nu sunt deschis la "compromisuri sociale" care, dupa parerea mea, sunt contrare bunurilor moravuri.
te rog .. nu mai face asta, afara de situatia cand nu am dreptate.

denominatus

Post by denominatus » 29 Aug 2005, 15:30

Matiz, lucrurile vor sta cam asa:

Daca iti vei face singur lucrarea, vei sti despre ce e vorba, insa vei regreta timpul pe care il vei aloca realizarii ei. Vei regreta insa dupa ce vei fi sustinut lucrarea si vei fi realizat ce si cat de fapt conteaza.

Daca "te vei inspira" din lucrari asemanatoare, vei economisi timp, vei avea emotii ante, si vei rasufla usurat dupa. Dar te va urmari ori sentimentul de vinovatie ca te-ai fofilat, ori te vei mandri cu faptul ca "i-ai facut".

Daca-ti faci lucrarea, fa-o in ceva ce-ti va tebui dupa aceea.
Ca sa nu te "specializezi" in obiceiurile furnicilor in luna octombrie.

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 29 Aug 2005, 15:38

Gavril wrote:cum adica de fiecare data ? nu consideri corect sa se atraga atentia cand cineva da sfaturi prin care sa se insele sistemul ?
iar tonul folosit .. este doar "rece" si atat.
totusi ar fi bine ca comisar sa recunoasca ca a gresit ..

attorney .. e a 2-a oara cand imi atragi atentia la tonul folosit ; de fiecare data am avut dreptate ... Si de fiecare data m-ai reprosat tonul ... indirect reprosandu-mi ca nu sunt deschis la "compromisuri sociale" care, dupa parerea mea, sunt contrare bunurilor moravuri.
te rog .. nu mai face asta, afara de situatia cand nu am dreptate.
parerea mea sincera e ca tonul face muzica si din punctul asta de vedere pagubesti mult prin suficienta nesustinuta de majore realizari. in plus, un strop de modestie nu strica nimanui.
In plus te rog sa-mi spui cu ce e mai vinovat un student care cumpara lucrarea de disertatie de la profesor decat un profesor care publica lucrarea de disertatie a unui student semnand pe ea ca si cand ar fi a lui? (mi s-a intamplat personal so...... )

Cine inseala sistemul? sistemul este cel care ne inseala pe noi numai tu nu stii inca chestia asta. Si nu stii nici ca nu esti detinatorul adevarului absolut. dar vei afla.....

comisar

Post by comisar » 29 Aug 2005, 17:46

Gavrile pot sa-ti fiu si tata,iti respect toate parerile si opiniile,esti inca crud si nu ai dat piept cu greutatile si capcanele vietii,smecherii ca tine sunt peste tot si n-au nici o valoare.Am vazut prea multe in activitatea mea si nu prea ai cu se sa ma impresionezi.

Post Reply