plangere penala drepturi de autor

Discutii privind procedura penala
ADR

Post by ADR » 20 Jul 2005, 00:04

sa inteleg ca in pv scrie ca ai primit bani si pentru reeditare chiar daca sunt mai putini

daca coautorii au fost de acord e cam greu sa demonstrezi o rea credinta din partea lor si actiunea penala este compromisa ramanand doar cea civila

indian

Post by indian » 20 Jul 2005, 22:10

da, in acea situatie financiara era notat in dreptul sumei urmatorul text: diferenta pentru anul 2001, 2002, 2003.
Eu am primit banii insa am facut mentiunea (in scris), ca suma reprezinta diferenta numai pentru 2001 si 2002.
Am gresit? Eu cred ca vinovatia exista, si trebuie sanctionata, chiar daca ceilalti coautori si-au dat consimtamantul pentru o noua editare.

ADR

Post by ADR » 21 Jul 2005, 22:21

nu conteaza ce crezi tu ca persoana vatamata ca nu esti tu judecator
probabil ca si viitorul inculpat va crede ca este nevinovat si ca trebuie achitat
tu trebuie sa dovedesti ca a existat rea credinta si ca reeditarea s-a facut cu intentia de ti se incalca drepturile de autor

mai mult ca sigur ca in cazul in care va fi condamnat pedeapsa va fi minima (eu sincer ma indoiesc de condamnare dar e parerea mea si nu vrau sa apar interesele nimanui si chiar iti sugerez sa continui lupta pt ca ai dreptate in principiu din cele expuse de tine)

Post Reply