succesiune mormant
Re: succesiune mormant
Buna ziua. Am si eu o mare problema. Parintii mei au decedat acum 8 ani. La cimitir sunt 3 locuri de veci care apartin mamei si fratelui ei. Ei sunt amandoi decedati. Eu am facut succesiunea si dupa mama si dupa tatal meu. Varul meu dupa ce au decedat parintii lui nu a facut succesiunea dupa parintii lui iar intre timp a decedat si sotia lui si el ramanand doar fiica lui. El a avut un an deschis un restaurant intr-un mall pe un contract de 3 ani. Decedand inte timp conducerea mallu-lui a dat-o in judecata pe fiica lui pentru recuperarea clauzelor din contract. Ea nu vrea sa faca succesiunea dupa parintii ei pentru ca ar pierde niste multi bani. Eu am platit toate cele 3 locuri de veci din 1990 si pana acum 4 ani, iar mama mea le -a platit pana atunci, fratele ei care era si pe actul de propietate nu a platit nimic niciodata, dar acum nu mai pot plati ca nu ma mai lasa preotul si risc sa pierd locurile care imi apartin. Ma poate ajuta un avocat sa intru in posesia locurilor de veci, tinand cont ca intr-un loc este inmormantata mama, in celalalt este tatal meu iar in cel de al 3 lea este unchiul cu matusa mea. La notar am dreptul la o jumatate din locuri. Ce pot face? Nu vreau sa-mi pierd parintii.