Indemnizatie retroactiva pentru gemeni

Familiei
maremi

Re: Indemnizatie retroactiva pentru gemeni

Post by maremi » 16 Mar 2013, 14:10

maremi wrote:si eu ma judec cu ajpis pentru acelasi lucru, am ajuns deja la curtea de apel cluj,am citatie pe 14 martie, avocata mea e optimista, sper sa reusim, daca nu mergem la bucuresti la inalta curte care a dat decizia.

am pierdut procesul.adica curtea de apel cluj a admis recursul celor de la ajpis.daca stie cineva ce ar mai fi de facut va rog sa ne spuneti. :wall: :wall: :wall:

mariaz11

Post by mariaz11 » 14 Apr 2013, 16:34

Buna ziua tuturor!

Eu nu sunt avocat, insa am ajutat o ruda si i-am pregatit eu toate actele, inclusiv in instanta, a castigat procesul, si pe fond si la curtea de apel mures, recursul a fost judecat pe 8 martie 2013, nu inteleg pe ce motive s-au pierdut cauzele voastre, legea e fffff clara, se da retroactiv, pentru nasterile gemelare din 2006 pâna in 2009 iulie , conditia fiind sa se actioneze individual in instanta

glorios

Post by glorios » 16 Apr 2013, 07:19

imaginati-va, am castigat pe baza a motivarilor intocmite de mine, fara studii juridice. Abia la recursul inaintat de cei de la Directia Muncii la Curtea de Apel am avut avocat, si am castigat, hotararea este definitiva. Am gemeni nascuti in 2007

maremi

Post by maremi » 25 May 2013, 10:38

nu stiu ce as mai putea face acum.daca s-a admis recursul celor de la ajpis, la curtea de apel, care ar fi urmatorul pas?pot sa merg mai departe sau ....asta e!?

Guest

Post by Guest » 09 Oct 2013, 07:59

glorios wrote:imaginati-va, am castigat pe baza a motivarilor intocmite de mine, fara studii juridice. Abia la recursul inaintat de cei de la Directia Muncii la Curtea de Apel am avut avocat, si am castigat, hotararea este definitiva. Am gemeni nascuti in 2007
As dori sa m-ajute cineva - care a castigat si are hotarare definitiva si irevocabila - cu un nr de dosar. Va rog mult!!!!

Post Reply