Sarbatori fericite!

Vesti de interes.
tristan

Post by tristan » 27 Dec 2008, 16:12

kinga wrote:
tristan wrote:
kinga wrote: ma rog ortodocsi.. ( se scrie cu cs sau x????) si cum credem in dumnezeu..
Eu zic ca mai important e sa scriem Dumnezeu cu D (mare), nu d(mic)! :cafea:

Sarbatori fericite la toata lumea!
deaa.. zau ca asta conteaza Tristane.. D-ul...

ortografia si restu sunt importante :-D :-D :-D
Nu D-ul e important, Kinga. Ci D-ul de la DUMNEZEU. Poate intelegi... :-D - Dumnezeu este important, vezi si topicul de fata.Daca nu ar fi asa de ce sa ne mai uram "sarbatori" fericite?

kinga

Post by kinga » 27 Dec 2008, 16:23

da Tristane... ai dreptate..
sa iubesti aproapele ca pe tine insuti.. da cu mici exceptii nu????

si decat sa-mi ureze cineva sarbatori fericite din pura complezenta.. sau pentru ca asa se cuvine.. mai bine sa nu ureze..

:lol: :lol: :lol:

tristan

Post by tristan » 27 Dec 2008, 16:27

kinga wrote: si decat sa-mi ureze cineva sarbatori fericite din pura complezenta.. sau pentru ca asa se cuvine.. mai bine sa nu ureze..

:lol: :lol: :lol:
Nu comentez...

Eu am urat sincer, mai ales tie. :floare:

kinga

Post by kinga » 27 Dec 2008, 16:47

Multam. :kiss:

mazgalici

Post by mazgalici » 27 Dec 2008, 18:02

Of, of, of. Nu stiu mai Kinguta daca Gavril intra ori ba pe forum. Presupun si eu. Eu as intra :-P ca nu ma pot abtine.
Si nu am spus-o ca sa ma aflu in treaba. E adevarat ca m-a scos din sarite, insa asta nu ma impiedica sa nu regret ca el a luat hotararea asta. Nu are nici o legatura una cu alta. Ma asteptam sa reactioneze cu totul altfel decat a facut-o. Si chiar imi pare sincer rau pentru tot ce s-a intamplat, fara a avea vreo legatura cu sarbatorile. Pe bune ca de acum imi tin botul asta ironic departe de orice. Nu mai spun nic, nici daca ma provoaca cineva . :-P

Si uite, ca sa nu urez acelasi lucru, ca de....craciunul a trecut de acum, am sa plagiez nitel un slogan politic: "Sa traiti bine!"

:-D :-D :-D

NesCafe

Post by NesCafe » 27 Dec 2008, 18:32

mazgalici wrote:E adevarat ca m-a scos din sarite, insa asta nu ma impiedica sa nu regret ca el a luat hotararea asta. Nu are nici o legatura una cu alta. Ma asteptam sa reactioneze cu totul altfel decat a facut-o.
Gavril a avut motivele lui de s-a suparat...pe buna dreptate.
SARBATORI FERICITE si sa ne "vedem" cu bine in 2009. LA MULTI ANI.

kinga

Post by kinga » 27 Dec 2008, 19:07

Mazgalici.. partea cu foru privat.. era o "aluzie"
Gavril tinea sa precizeze.. cu persoana X important sau importanta .. s-a regasit pe un for privat..
asta din categoria.. sa vorbim si sa spunem nimic..

iar in rest Nescafe.. daca pentru orice replica taioasa.. sau raspuns ironic.. ne-am fi suparat.. nu ar mai avea membrii avocatura...

deh.. e criza... :mrgreen:

mazgalici

Post by mazgalici » 27 Dec 2008, 20:05

Kinga, melodia aia...e super. Nu stiu cine o canta, ce zice...ca nu inteleg o boaba, insa linia melodica merge bine cu starea mea de azi :grin: . Daca mai ai dnastea, mai da :grin: . :cafea:

kinga

Post by kinga » 27 Dec 2008, 20:40

e una din preferatele mele..
Serafimmmmmmmmmmmmm.. daca ai rabdare traduuuuuuuuu

A ritka percek selyemszalagját most együtt bontsuk fel,
A számlát úgysem veszíthetjük el, most mégis rejtsük el,
S mint szelíd kéz a lázas gyermek forró homlokán,
S mint rossz álom, ha felriaszt, és odabújsz hozzám,
Olyan jó-jó-jó, de mondd, hány perc az ünnep?
Ó,ó mondd-mondd-mondd-mondd-mondd, mondd, meddig tart?

A béke, nehogy végleg elfelejtsd, üzen, hogy létezik,
Mondd, meglep-e, ha átnyújtom neked az ünnep perceit?
Csak félrekapcsolt csengetés, ha drága hangot vársz
Vagy régi zsebben maradt pénz, mit szűk napon találsz
Ó,ó mondd-mondd-mondd-mondd-mondd, mit ér az ünnep?

S mint szelíd kéz a lázas gyermek forró homlokán,
S mint rossz álom, ha felriaszt, és odabújsz hozzám,
Olyan jó-jó-jó, de mondd, hány perc az ünnep?

serafim

Post by serafim » 28 Dec 2008, 15:35

kinga wrote:da de unde stii??? :-D :-D
a stiuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

forumu ala privat.... :-D :-D

si Serafime... lasa teoria.. praftica ne omoara... :lol: :lol: :lol:

toata lumea e tare buna si frumoasa.. si draguta si scumpa .. o noapte...

si de 20 februarie... sau 5 mai.. sau 1 august.. si 25 septembrie.. de ce nu tii pledoaria asta???

pentru ca nu-ti aduci aminte...

e usor sa tii prelegeri in ajun ... de craciun... ufffffffffffffff... hai sa lasam... cat de buni suntem.. si catolici.. ma rog ortodocsi.. ( se scrie cu cs sau x????) si cum credem in dumnezeu.. si nu facem rau.. etcccccc.....

alooooooooooo

fa asta 365 de zile.. nu 3 zile.. darrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

e greu sa fii craciunita tot anu.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

nu-i asa???

Si cine fras te-a pus sa fii Craciunita tot anul ????
EU ???
Nu cred !!! :grin:

Mesajul nu l-am scris in "ajunul Craciunului" ci cu mult dupa...sau pentru tine ajunul este in 27 decembrie ?????

dar ce conteaza.......iar se pierde "ESENTA"

da nu intru pe forum deact RAR...se face cumva prezenta mai nou ?
...n-am stiut...si de cate rautati vad.... ma scarbesc...din pacate....si nu mai scriu nimic si incerc sa revin alta data cand poate ....gasesc vreun subiect interesant !!!

In rest...chiar daca in restul anului suntem...cum suntem ..."mai ales eu !!!" sa incercam macar de Craciun si Pasti sa fim putin...mai buni !!!!!

Toate cele bune La multi Ani tuturor !!!

kinga

Post by kinga » 28 Dec 2008, 16:05

sorry Serafime ca nu ai inteles ce am scris.. acu nu o sa -ti fac traducere din romana in romana ca nu am chef...

nu era atac la persoana ta...
era valabil asa pentru fiecare dintre noi.. inclusiv io...

adica.. daca pentru tine e ok.. ca in cursul anului poti sa fi "ticaloasa" ..

da te simti super ok.. ca ai fost bun de craciun 3 zile.. si in asta rezida spiritul craciunului atunci zau ca nu mai comentez nimic...

PS

daca esti asa de scarbita.. intra si tu altundeva.. nu cumva sa fie daunator sanatatii avocatura ... :mrgreen:

serafim

Post by serafim » 28 Dec 2008, 22:52

moasata pe giata Kinga....nu ai spus sa traduc poezia ta de mai sus ??? pai nu la asta se rezuma in toatr strofele ? cate minute tine ....bucuria sarbatorii ???
iaca....... eu am pus de la mine 24 ore fara sa le transform in minute :grin: :grin: :grin: :grin: :-D :-D :-D :-D :-D tu....vas ca esti mai indulgenta :-? dai trei zile !!!!! Muuuuuult muuuult sau vorba cu cat dai halatul ??? scuuuump scump ....dincolo era mai ieftin!!! :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

si de aia intru rar sa nu se moipseasca ticalosenia de la mine !!!!! :-D :-D :-D

mariusms

Post by mariusms » 31 Dec 2008, 11:30

La multi ani si anul nou sa-l trecem cu bine, ca doar vine criza, cu care suntem obisnuiti (multi dintre noi). :cafea: :cafea: :cafea: :cafea:

Tom

Post by Tom » 31 Dec 2008, 14:33

Am putea spune că, în sfârşit, s-a încheiat perioada de tranziţie acuma, că a venit criza.

În noul context, nu aş vrea sa fiu greşit înţeles dacă vă voi ura la mulţi ani, aşa că vă doresc un 2009 fericit.

amitza

Post by amitza » 31 Dec 2008, 15:45

la multi ani !

fie ca anul nou sa va indeplineasca toate dorintele!

Post Reply