regret wrote:......... kinga , mai bine ai pleca tu , ca deja sunt prea multi cei care au plecat din cauza ta de pe forum , .
regrete
uite.. ca nu totul este sters..
De la: regret
La: kinga
Trimis: 1 Septembrie 2008, 11:38
Subiect: Re: ...
Kinga, nu e numai lumea virtuala , lumea reala e mult mai rea .
Desi sunt mica ,am vazut si am trait cat ptr 100 de ani , si am fost dezamagita de tare multi oameni , dar am preferat sa intorc capul si sa plecv , decat sa ii vorbesc de rau pe la colturi .
Nu te atac, nu vreau sa iti dau sfaturi , nu vreau sa te superi , dar daca te gandesti la cate a iertat Iisus , iti dai seama cat de insignifiante sunt supararile noastre .Stiu ca esti catolica , dar si in religia voastra se invata sa ierti , dar sa nu uiti .Sa nu te gandesti ca sunt vreo fanatica religioasa departe de mine gandul , dar sunt lucruri care iti dau de gandit , de exempl cum papa l-a iertat pe cel care a incercat sa il omoare ...
Acu sa nu intelegi ca ii iau apararea lui arian , asta e intre voi , si eu nu am nicio legatura , dar poate ca in viitor ti-ar ajuta sa fii mai intelegatoare .
asa vad eu lucrurile , si nu cred ca gresesc .
Oricum ar fi ,esti o fiinta valoroasa , (chiar daca nu ma crezi cand iti spun ca asa gandesc) si iti doresc tot binele din lume.
Sa ai o zi minunata !
Si ca sa continuuu cu Caragiale "sa ma ierti si sa ma iubesti"
Sarbatori fericite Regrete..
Isus .. o sa intorca fata si al tine...
pana una alta
io stiu care a fost relatia mea cu Gavril...
tu nu
apropooooooooooo
parca ai zas.. ca nu te mai intoric pe for...
clona mica....
ai jurat,,, asa sa te ajute Dumnezeu..
..... Sarbatori fericite...