Angajat in cadrul unui cabinet de avocat
ok, deci nu poate.
torusi, stiu ca sunt destui pe forum care acum sunt judecatori.
as vrea sa spuna si ei ceva legat de topicul acesta -evident, daca doresc -, daca totusi o asemenea persoana poate fi trimisa de avocat sa ceara dosarele la amanari si sa obtina in acest sens noi termene de judecata.
la arhiva am fost si m-au lamurit doamnele de acolo ca pot primi informatii despre dosare, pot face copii dupa inscrisuri daca am o delegatie de la cabinetul de avocatura, cum ca am fost trimis in acest sens la arhiva.
torusi, stiu ca sunt destui pe forum care acum sunt judecatori.
as vrea sa spuna si ei ceva legat de topicul acesta -evident, daca doresc -, daca totusi o asemenea persoana poate fi trimisa de avocat sa ceara dosarele la amanari si sa obtina in acest sens noi termene de judecata.
la arhiva am fost si m-au lamurit doamnele de acolo ca pot primi informatii despre dosare, pot face copii dupa inscrisuri daca am o delegatie de la cabinetul de avocatura, cum ca am fost trimis in acest sens la arhiva.
da la arhiva da dar nu in sala de judecata !!!!
Judecatorul va solicita delegatia ta iar tu ce poti sa-i dai ???
- te-a imputernicit clientul ??? ai calitatea de avocat ???
- esti in substituirea vreunui avocat idem calitate de avocat
- esti consilier juridic si ai delegatie de la angajator respectiv de la PJ ?
- daca-i persoana fizica ai mandat ( procura notariala in care se mentioneaza ca poti sa o reprezinti GRATUIT in procesul X ) de la el ?
Judecatorul va solicita delegatia ta iar tu ce poti sa-i dai ???
- te-a imputernicit clientul ??? ai calitatea de avocat ???
- esti in substituirea vreunui avocat idem calitate de avocat
- esti consilier juridic si ai delegatie de la angajator respectiv de la PJ ?
- daca-i persoana fizica ai mandat ( procura notariala in care se mentioneaza ca poti sa o reprezinti GRATUIT in procesul X ) de la el ?