Discutii privind Dreptul Civil, Noul Cod Civil si Noul Cod de Procedura Civila
-
innuenda
Multumiri pt. adresa april(si pentru aprecieri!). Am fost si eu si am citit si mi s-a parut foarte interesant. Totusi am una sau doua opinii usor contrare cu Domnia sa. O sa ma mai gandesc daca nu gresesc eu, totusi, si daca ma edific asupra chestiunilor in cauza vi le impartasesc si voua. Oricum, mi-a placut.
-
croc
am citit Boroi imediat dupa ce am vazut intrebarea Sofiei, insa nu mi-a fost de ajuns sa ma lamuresc; acum ma uit peste ceea ce a indicat april careia ii multumesc;
mi se par extrem de bune si interesante astfel de discutii si sper sa continue; subiecte........... slava domnului!!
-
april
ma bucur ca am putut sa va fiu de folos :) problema pusa de Sofia este intr-adevar de genul celor pe care trebuie sa le cam prinzi din zbor, pentru ca nu prea este tratata in manuale.
-
sofia
croc wrote:mi se par extrem de bune si interesante astfel de discutii si sper sa continue; subiecte........... slava domnului!!
Sunt subiecte dar am vazut ca multi se sfiesc sa puna intrebari. Eu vreau sa invat pentru magistratura si sunt multe lucruri care acum cand le citesc ma uimesc pentru ca imi dau seama ca nu le-am inteles niciodata.
-
croc
sunt de acord cu tine; iar daca nu ne va raspunde nimeni, ne vom raspunde reciproc si tot am castigat ceva