reteta de aranjare a examenului
1) kiddi, iarta-ma dar am recitit inclusiv ce am scris eu si tot nu am vz de unde reiese nevoia mea de a-mi da tu crezare...
2) kinga, aceeasi poveste, alti actori dar tu esti parte din decor, NU?
3) cyplop, deskide okiu bine... sper sa fie deskis la culoare!
pentru ca:
eu am sanse mari sa intru la a doua incercare! aproape 70 prima data si acum am 87 +/- 2. ne poti spune cele 4 - 5 rezultate ale tale?!
insa, nu o sa-mi pierd simtul ratiunii sau obiectivitatea, caci mi se pare anormal sa inveti la un examen 16 luni si sa nu poti sa iei maximul de puncte!!!
adica, asa cum anul trecut am fost convins ca au intrat si cativa cu IQ inferior mie si cu o capacitate de concentrare sub a mea, sunt convins ca si anul asta, altii, superiori mie din aceste puncte de vedere vor lua puncte mai putine...
EU ASTA CRITIC. LIPSA UNOR CRITERII DE EVALUARE OBIECTIVE, AVAND CA SURSA O TEMATICA SI O BIBLIOGRAFIE ECHIVOCE.
ADICA O LASITATE A inm-ULUI CARE GENEREAZA, CEL PUTIN SUSPICIUNI.
DACA NU VRETI SAU NU PUTETI RASPUNDE, PENTRU CA NU IDENTIFICATI PROBLEMELE REALE SEMNALATE, LASATI-O SI CONSIDERATI TOPICUL INKIS.
2) kinga, aceeasi poveste, alti actori dar tu esti parte din decor, NU?
3) cyplop, deskide okiu bine... sper sa fie deskis la culoare!
pentru ca:
eu am sanse mari sa intru la a doua incercare! aproape 70 prima data si acum am 87 +/- 2. ne poti spune cele 4 - 5 rezultate ale tale?!
insa, nu o sa-mi pierd simtul ratiunii sau obiectivitatea, caci mi se pare anormal sa inveti la un examen 16 luni si sa nu poti sa iei maximul de puncte!!!
adica, asa cum anul trecut am fost convins ca au intrat si cativa cu IQ inferior mie si cu o capacitate de concentrare sub a mea, sunt convins ca si anul asta, altii, superiori mie din aceste puncte de vedere vor lua puncte mai putine...
EU ASTA CRITIC. LIPSA UNOR CRITERII DE EVALUARE OBIECTIVE, AVAND CA SURSA O TEMATICA SI O BIBLIOGRAFIE ECHIVOCE.
DACA NU VRETI SAU NU PUTETI RASPUNDE, PENTRU CA NU IDENTIFICATI PROBLEMELE REALE SEMNALATE, LASATI-O SI CONSIDERATI TOPICUL INKIS.
da scumpule.. sunt parte din decor... poate din acest motiv sunt mai distanta, mai rece,....
si ce incepem iar????
sistemul e de vina???
tu chiar realizezi ce spui????
chiar indraznesti sa afirmi ca toti cei care au luat examenul sunt prosti de bubuie??? sunt frati, cumnati, verisori, amanti.. etc..,????
sa fim seriosi.....
de ce trebuie sa dai vina pe altii pentru propriul esec??? eu daca gresesc imi asum vina...
vorba vine... ca la un meci de fotbal... nu e suficient sa joci frumos... trebuie sa dai si un gol...
am fost rea??? noa bine ca da... defect din nastere....
si ce incepem iar????
sistemul e de vina???
tu chiar realizezi ce spui????
chiar indraznesti sa afirmi ca toti cei care au luat examenul sunt prosti de bubuie??? sunt frati, cumnati, verisori, amanti.. etc..,????
sa fim seriosi.....
de ce trebuie sa dai vina pe altii pentru propriul esec??? eu daca gresesc imi asum vina...
vorba vine... ca la un meci de fotbal... nu e suficient sa joci frumos... trebuie sa dai si un gol...
am fost rea??? noa bine ca da... defect din nastere....
ion_balcon wrote: 3) cyplop, deskide okiu bine... sper sa fie deskis la culoare!
pentru ca:
Uaaau, ai luat foc...

Calmeaza-te, n-am ajuns la a 5-a incercare, au fost de-ajuns doua. Si daca eram putin atent, mergea si din prima. Da nu asta e ideea. Ideea e ca iar vorbesti aiurea despre oameni pe care nu-i cunosti, si asta nu e chiar ok...
Ca mai intra si candidati cu un IQ mai mic decat al tau, asta e, se intampla mereu.
Si, chiar asa, daca ai facut 87 de ce te mai agiti atata? Esti intrat, bucura-te, ca-n scurt timp incepe nebunia...
Cyclop, nu ma erijez in detinatorul adevarului absolut.
nici macar nu ma cred. dar tu ai citit ce am scris?!
la examenul din 3 iunie 2007, a intrat doar un auditor de justitie cu o nota mult mai mica decat cea din timpul anului!!!
si da, cred ca au bagat-o de rusine pe tipa aia!
si au picat 3 magistrati in functie!!!
treaba asta iti spune ceva despre inm?!
nu ma voi impaca niciodata cu ideea ca am pierdut un an din viata din cauza unor incapabili interesati!
iar nebunia la mine va dura cel mult 2 ani pana va putea frate-miu sa ma ia stagiar.
ti-am mai raspuns pentru ca ma incerca un difuz sentiment de vinovatie...
celorlalte ... sunt suficient de insuficente sa mai merite raspuns!
nici macar nu ma cred. dar tu ai citit ce am scris?!
la examenul din 3 iunie 2007, a intrat doar un auditor de justitie cu o nota mult mai mica decat cea din timpul anului!!!
si da, cred ca au bagat-o de rusine pe tipa aia!
si au picat 3 magistrati in functie!!!
treaba asta iti spune ceva despre inm?!
nu ma voi impaca niciodata cu ideea ca am pierdut un an din viata din cauza unor incapabili interesati!
iar nebunia la mine va dura cel mult 2 ani pana va putea frate-miu sa ma ia stagiar.
ti-am mai raspuns pentru ca ma incerca un difuz sentiment de vinovatie...
celorlalte ... sunt suficient de insuficente sa mai merite raspuns!
ioane, daca ai 87 de grile esti ca si intrat, asa ca nu are rost sa te agiti.
Si daca ai 87 de grile, de ce sa te ia fratele tau stagiar???Esti intrat, omule, felicitari.
In ceea ce ma priveste, raman la parerea mea : examenul e 100 % corect, extrem de dificil dar corect iar cei care spun altceva nu stiu sa piarda. Eu am dat si anul trecut si am picat iar anul aceste sunt departe de confortul unor grile numeroase ca tine si am invatat un an intreg si chiar daca pic , doamne fereste, tot nu regret ca am pierdut vremea. Cei care sustin contrariul sunt frustratii care nu isi pot asuma responsabilitatea propriului esec
Si daca ai 87 de grile, de ce sa te ia fratele tau stagiar???Esti intrat, omule, felicitari.
In ceea ce ma priveste, raman la parerea mea : examenul e 100 % corect, extrem de dificil dar corect iar cei care spun altceva nu stiu sa piarda. Eu am dat si anul trecut si am picat iar anul aceste sunt departe de confortul unor grile numeroase ca tine si am invatat un an intreg si chiar daca pic , doamne fereste, tot nu regret ca am pierdut vremea. Cei care sustin contrariul sunt frustratii care nu isi pot asuma responsabilitatea propriului esec
banuiesc ca nu stii cum esa faci 84 de grile si sa iei nota 8 total si sa fii respinskiddy wrote:ioane, daca ai 87 de grile esti ca si intrat, asa ca nu are rost sa te agiti.
In ceea ce ma priveste, raman la parerea mea : examenul e 100 % corect, extrem de dificil dar corect iar cei care spun altceva nu stiu sa piarda. Eu am dat si anul trecut si am picat iar anul aceste sunt departe de confortul unor grile numeroase ca tine si am invatat un an intreg si chiar daca pic , doamne fereste, tot nu regret ca am pierdut vremea. Cei care sustin contrariul sunt frustratii care nu isi pot asuma de grile si sa iei nota 8 total si sa fii respins in conditiile in care ultimul admis a avut tot nota 8 si responsabilitatea propriului esec
in conditiile in care ultimul admis are 8 si 83 de grile...............
uita-te pe rezultatele de anul trecut
nu as vrea sa fi fost in pielea acelui candidat
si ce ziceai de corectitudine?
asa credeam si eu la inceput, la fel ca tine.........si acum imi pare rau.
stiai ca la examenul de anul asta intr-o clasa au ramas candidatii pana la ora 2:30 desi examenul s-a terminat la 2:00???
s-ar putea sa-ti pierzi timpul de pomana invatand daca nu ai un noroc foarte mare.....................
crede-ma am invatat enorm pentru examenul asta si am luat de fiecare data grila
dar daca vrei sa-ti piezi timpul cu examenul e alegerea ta.............
dar mai tarziu peste un an ,doi, imi vei dadreptate, cand vei constata ca de fapt tu ai invatat tot ce intra si totusi ai picat examenul
stii ca anul trecut cineva care a facut 87 a picat la testul de logica?
Kaisersoze, cu 87 de grile ai locul tau acolo, nu ti-l mai ia nimeni.Testu ala de rationament se pica in mod exceptional. Evident daca ai mai putine la prima proba, trebuie sa te scoti la testu ala si la interviu.
Oricum, 30 se fac de voie. Si celui cu 87 de grile nu-i trebuie mai mult.
Pe de alta parte, nu cred ca se va reedita situatia de anu trecut. Sunt mai multe locuri, iar rezultatele par a fi mai slabe (s-ar putea sa ma-nsel).
Oricum, 30 se fac de voie. Si celui cu 87 de grile nu-i trebuie mai mult.
Pe de alta parte, nu cred ca se va reedita situatia de anu trecut. Sunt mai multe locuri, iar rezultatele par a fi mai slabe (s-ar putea sa ma-nsel).
Nu vreau sa par mai catolica decat Papa, dar am avut intotdeauna rezerve fata de cei care spuneau "are profesorul ceva cu mine". Unii dintre voi stiu cati ani am petrecut pe bancile scolii...Nu o luati ca pe un titlu de lauda. E chiar o tampenie ce am facut eu...Vreau doar sa spun ca mi-am putut face o imagine foarte clara despre profilul elevului, studentului etc. descris mai sus...
Si daca n-as fi putut face si eu uz de expresie...(fetele sigur inteleg)...
Si daca n-as fi putut face si eu uz de expresie...(fetele sigur inteleg)...
cyclo, tre sa te sun sa mai discutam...Cyclop wrote:Pai cat sa coste, aproximativ un an de munca (poate fi si mai putin, important e sa fie seriozitate), un somn bun inainte de examen, niste concentrare, si multa bafta.axion wrote:Un raspuns concret:
Din cate ati auzit, cat costa un loc de auditor? Care mai este "ultimul pret"?![]()

sunt doar un neinitiat in astfel de experiente
din cate se pare traumatizante pentru unii--- nashpa--- dar doar pentru simplul motiv ca ai impresia ca unii au IQ inferior tie si totusi reusesc la INM, iar tu esti revoltat - chiar nu inteleg de ce
, inclin sa cred ca tu esti cel ce se simte "amenintat"- nu prea vad motive, din moment ce consideri ca ai un IQ "superior" --- oare de ce asemenea sentimente?!
referitor la examen --- ce ar mai putea fi spus --- poate un test de maturitate pe care unii l-au trecut, altii plang --- nu inteleg de ce - viata nu ar trebui sa se rezume doar la INM pt absolventii Fac. de drept --- iar in viata pentru a reusi trebuie sa faci si sacrificii --- o experienta din care se pot invata multe, sunt sigur de asta!
pana la urma nu-ti impune nimeni sa devii magistrat, doar propria-ti dorinta de a realiza "ceva mai mult" decat se poate realiza cu Dreptul - desi am dubii - REVENITI-VA !!!
nu va mai plangeti de mila - nu ar trebui sa fie in caracterul unui "jurist"! --- drumul nu se termina la INM
din cate se pare traumatizante pentru unii--- nashpa--- dar doar pentru simplul motiv ca ai impresia ca unii au IQ inferior tie si totusi reusesc la INM, iar tu esti revoltat - chiar nu inteleg de ce

referitor la examen --- ce ar mai putea fi spus --- poate un test de maturitate pe care unii l-au trecut, altii plang --- nu inteleg de ce - viata nu ar trebui sa se rezume doar la INM pt absolventii Fac. de drept --- iar in viata pentru a reusi trebuie sa faci si sacrificii --- o experienta din care se pot invata multe, sunt sigur de asta!
pana la urma nu-ti impune nimeni sa devii magistrat, doar propria-ti dorinta de a realiza "ceva mai mult" decat se poate realiza cu Dreptul - desi am dubii - REVENITI-VA !!!
nu va mai plangeti de mila - nu ar trebui sa fie in caracterul unui "jurist"! --- drumul nu se termina la INM

sunt total de acord cu cel care a initiat acest subiect. acum doi ani am avut 90 de grile bune,iar anul asta, cand sunt si mai bine pregatit sa nu fac nici 80? cum vine asta? 6 grile anulate? dupa ce muncim atat ei nici nu-s in stare sa faca niste grile bune o data pe an? eu sunt sigur ca a fost rea intentie.SIGUR.