TEST DE RATIONAMENT LOGIC

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
cleo27ro

Post by cleo27ro » 18 Sep 2006, 20:27

leustean wrote:Raspuns pe scurt : nu am vrut sa jignesc oamenii bine intentionati.
Ii stim noi care sint.
M-am autoproclamat, pe nedrept, Golan.
Mi-as dori sa ma laud ca merit acest titlu...
Eu imi pun intrebari doar. Cum este mai bine : asa sau asa?
Ma intriga faptul ca nimeni de pe forumul "avocatura" nu vrea sa ramana avocat, toata lumea vrea sa intre in magistratura.
Asta ma intriga pe mine. Rau de tot.
De ce se intampla acest fenomen?...

Nu cred in punerea umarului, Rosia Montana, dar nu pentru ca nu cred in tine, ci pentru ca sint carcotas si pesimist.
Daca s-ar face salariul de magistrat cat cel minim pe economie incepand de maine, nu ar mai pune nimeni umarul.
Asa gandesc eu.
Poate tu ai dori sa il pui in continuare, dar ceilalti (stiu ei care), nu.
Si la aceia m-am referit atunci cand am scris (sper) ultimul meu mesaj pe aceasta tema.
Cat despre intrebarea ta : daca vreau si de ce vreau sa fiu magistrat?
Pai sint un fost condamnat, liberat conditionat, am facut dreptul si acum ma gandeam sa imi ajut fostii colegi de celula.
Sa ne auzim cu bine!
salutari si succese!
Dan ai probleme existentiale, frate :) !Si,sincera sa fiu, mi-e dor si mie de acea etapa a vietii cand aveam timp de idealisme.
Eu am mai spus: experienta fiecaruia e diferita, la fel si motivatia care ne impinge la acest examen. Asta nu inseamna ca motivatia unuia este mai putin importanta sau mai onorabila decat a altuia.

Important e sa fim impacati cu alegerea facuta. Daca traiesti cu acesta mutumire, ca faci ceea ce ti-ai dorit sa faci, indiferent de motivele personale care te-au adus in acest punct al existentei tale, poti descoperi oricand o noua etapa, o noua lume, un nou capitol. Asta poate insemna chiar si schimbare de cariera la un moment dat.

Fiecare vis merita respectat. Cu atat mai mult cel care persevereaza spre implinirea lui.

Cleo :kiss: .

pisa

Post by pisa » 19 Sep 2006, 09:51

leustean wrote: Ma intriga faptul ca nimeni de pe forumul "avocatura" nu vrea sa ramana avocat, toata lumea vrea sa intre in magistratura.
nu este asa, sunt sigura ca ai vazut ca sunt multe persoane care nu posteaza niciodata la topicul INM, ci numail la civil, penal, etc, pers care sunt avocati sau consilieri juridici sau chiar notari si nu vor sa devina altceva...

oricum, trebuie sa recunosc ca avem (mare) nevoie si de o viziune carcotasa, ca sa ne mai puna sangele in miscare, astfel incat te asteptam sa ne mai pui la zid din cand in cand - face bine la spirit :lol:

leustean

Post by leustean » 19 Sep 2006, 10:26

pisa wrote:
leustean wrote: Ma intriga faptul ca nimeni de pe forumul "avocatura" nu vrea sa ramana avocat, toata lumea vrea sa intre in magistratura.
nu este asa, sunt sigura ca ai vazut ca sunt multe persoane care nu posteaza niciodata la topicul INM, ci numail la civil, penal, etc, pers care sunt avocati sau consilieri juridici sau chiar notari si nu vor sa devina altceva...
Mi-a mai venit inima la loc.
La sectiunea Barou e mare lancezeala. Sa recunoastem.
Nu avem ce dezbate.
Dar ai dreptate : civil, penal...
La treaba!

totem

Post by totem » 20 Sep 2006, 13:10

robin_hood_2 wrote:
leustean wrote: Sa nu uitam : in spatele nick-urilor noastre sintem niste oarecare...
...leustean, fara suparare...eu chiar sunt robin hood...2 :wink:
e chiar mai grav decat credeam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Post Reply